- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Depresiq?
Hi na vsiskam da vi pitam mnogo ot vas kazvat 4e izpadat v depresii, no mi be6e int kolko ot vas sa izpadali v istinska depresiq a ne prosto mn kofti nastroenie ako me razbrahte
![]()
az li4no vednyj...be6e mnogo silno-ne bqh qla 2 dni i ne bqh pila ni6to ne bqh spala i t.n. nz kak ne slojih krai na jivota sikakto i da e....ta izpadali li ste v depresiq?
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
да
по-ужасно нещо не ми се е случвало(може би само нещото, заради което изпаднах в нея...)
даже се опитах да сложа край на живота си, но... абе няма значение, не искам да си спомням
Любовта е най-висшата степен на омразата
не знам мойто колко си беше депресия, ама ме държа няколко дни. имах си лични проблеми, пък и разни външни фактори. през половината ден лежах и циврих за най-малкото нещо. гледах през прозореца и си мислех само за моя Проблем. не знам какво ми беше станало, но си нарязах ръцете с една ножица и са останаха некви гадни белези, дето се чудя какво да ги правя.
но накрая се реших и изядох един шоколад. нещата автоматично се оправиха
а най-странното е, че в основата на всичките ми меланхолии е едно и също нещо.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Истинска депресия не съм имала.Било ми е много
гадно но пък....![]()
Слушам малко музичка и всичко се оправя
И никога зарди някаква депресия не бих опитала
да сложа край на живота си![]()
Да. Поне така мисля. И не ме държа просто 2-3 дена. Повече от 1 година. Едва се отърсих от разни идеи... Но последствията останаха и ще си ги нося до края на живота си. Наистина, беше гадно - струпаха ми се в един определен момент от живота ми много, адски много неприятности - и в личен, и в служебен, и в училищен план. И преди това ми се беше натрупвало с години. И просто в един момент всичко излезе. По цял ден ходех и само мълчах, нямах желание да излизам, нямах желание да се обличам добре, нямах желание да говоря даже по телефона, с когото и да било. И всяка вечер плачех с часове. Така си прекарах по-голямата част от пребиваването ми в гимназията. Единствения повод, по който се обаждах на съученици и приятели, беше учението. Сега съжалявам, че съм ги отрязала по толкоз гаден начин и гледам да наваксам пропуските, но е адски трудно. Тогава си мислех, че на тях не им пука, ама сега осъзнавам, че просто не е могло да им пука, понеже не са знаели как се чувствам. А и аз не съм искала те да разберат. Не знам, дали това е депресия, но определено беше най-гадното, което ми се е случвало. По-гадни са само последствията. А повярвайте, наистина те ме убиват.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
a be 4ak pyk depresiq ne ama vseki izpada v nqkakvi takiva systoqniqi na men mi se e slu4valo i anistina e MNOGO gadno
ne go pojelavam na nikoi
![]()
f@nt@zi@
Да наистина е много гадно това състояние. В истинска депресия не съм изпадал(дано не изападам)но съм имал доста кофти дни и е ужасно. В такъв момент добре е да се преспи и да не се мисли за проблема а да се предприеме някакво физическо натоварване но преди всичко трябва МНОГО разнообразие за решаването на проблема.
В депресия не съм изпадала...имала съм моментни състояния на отчаяние,но ме е държало най-много 2 3 дни и то е било само кофти настроение и нежелание за нищо.....може би просто не съм имала чак толкова големи проблеми ( да чукна на дърво дано нямам и за в бъдеще)![]()
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Аве вие не знаете кво е истинска депресия.Съседката ми , дето живее срещу мен беше наистина в депресия!Беше ужасно , направо не можех да я познаяС нея преди това бяхме неразделни , били сме в един клас , големи приятелки бяхме , но изведнъж какво й стана
Нито излизаше , нито говореше , започна да прескача черните ленти по пода в коридора на даскалото
прескачаше стълбите
абе шашната работа
ходеше по църкви , ужас ... вече 3 години не сме близки , тя се пооправи , но беше голям ад , много време я държа
![]()
Да била съм, още не мога да се отърва от нея. Това
продължава повече от година, някак си не е нормално почти всяка вечер да си мисля: Ако можеше утре просто да не се събудя. И просто нямам желание за почти нищо, психиката ми пагобно е почнала да се скапва, ако изобщо някога е била здрава.
Give me your best shot motherfucker!
Аз като усетя че ми става гадно просто влизам в тоя форум и просто ми става кеф! Има хора дето са 34838743 пъти по-зле от мене!
за щастие до сега не ми се е случвало нищо, което да ме вкара в депресия. вярно е, че понякога ми е кофти и искам да ме няма на този свят, но сама се справям със състоянието си или просто бързичко ми минава. Може би преди бях в някакво такова състояние, защото имах страхотен проблем, за който не разговарях с абсолютно никого и всичко се събираше вътре в мен...но пък тогава съдбата ме срещна с невероятни хора, които направиха всичко това минало
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Депресантите да го духат!
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Ami 4ek da si sp0mnq!Imal0 e nqk0lk0 pyti k0gat0 sym bila mn zle ama 4ak pyk da sym bila v depresiq ...
![]()
Ami da mislia 4e sam izpadala[az po princip sam si isteri4ka de-taka kazvat]Zna4i slu4valo mi se e da ne iam ni6to,da ne spia ni6to da ne pravia,samo da sega i da gledam v edna to4ka s 4asove,moje i cial den![]()
2-3 пъти .... ама повече мисля да не си го позволя![]()
[b]мн често сам изпадала в някфи гадни и непонусими настроения,
но ми е минавало на другия ден!
но преди месец някъде изпаднах мисля ф депресия
и ме държа към 5-6 дена
беше ужасно,не излизах от нас,не говорех с никой и т.н
беше поради някои лични пробеми и всичко се насъбра и имаше и др причини...
беше гадну,но не мисля да с повтори в близкото бъдеше
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
ooo da...pri men e su6totoПървоначално написано от amy lee
![]()
![]()
Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
![]()
Keep smilin'
Доста често изпадам в депресии.![]()
Поне веднъж в месеца решавам, че не ми се излиза, не ми се спи, не ми се яде, не ми се живее... абе нищо не ми се прави. Единственото, което е правя е да лежа и да плача ( без причина ) повечето пъти. Но този период минава за 2-3 дена. Даже преди няколко дни пак ми се случи 3 дена не излязох от нас, не се усмихнах, само лежах и си мислех какви ли не глупости.
![]()
Не е важен смисала на живота, а чувството, че живеем.
samo sled party i kogato sum zimala stafffffff![]()