.

Виж резултатите на анкетата: Izpadali li ste v depresiq?

Гласували
41. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Da...be6e ujasno!

24 58,54%
  • Neznam...4ak pyk depresiq....be6e mi mn gadnu prosto!

17 41,46%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Depresiq?

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о

Depresiq?

Hi na vs iskam da vi pitam mnogo ot vas kazvat 4e izpadat v depresii, no mi be6e int kolko ot vas sa izpadali v istinska depresiq a ne prosto mn kofti nastroenie ako me razbrahte
    az li4no vednyj...be6e mnogo silno-ne bqh qla 2 dni i ne bqh pila ni6to ne bqh spala i t.n. nz kak ne slojih krai na jivota si kakto i da e....ta izpadali li ste v depresiq?

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

да
    по-ужасно нещо не ми се е случвало(може би само нещото, заради което изпаднах в нея...)
    даже се опитах да сложа край на живота си, но... абе няма значение, не искам да си спомням

Любовта е най-висшата степен на омразата

не знам мойто колко си беше депресия, ама ме държа няколко дни. имах си лични проблеми, пък и разни външни фактори. през половината ден лежах и циврих за най-малкото нещо. гледах през прозореца и си мислех само за моя Проблем. не знам какво ми беше станало, но си нарязах ръцете с една ножица и са останаха некви гадни белези, дето се чудя какво да ги правя.
    но накрая се реших и изядох един шоколад. нещата автоматично се оправиха
    а най-странното е, че в основата на всичките ми меланхолии е едно и също нещо.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    Незнам...чак пък депресия...беше ми много гадно просту

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Истинска депресия не съм имала.Било ми е много
    гадно но пък....
    Слушам малко музичка и всичко се оправя
    И никога зарди някаква депресия не бих опитала
    да сложа край на живота си

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Да. Поне така мисля. И не ме държа просто 2-3 дена. Повече от 1 година. Едва се отърсих от разни идеи... Но последствията останаха и ще си ги нося до края на живота си. Наистина, беше гадно - струпаха ми се в един определен момент от живота ми много, адски много неприятности - и в личен, и в служебен, и в училищен план. И преди това ми се беше натрупвало с години. И просто в един момент всичко излезе. По цял ден ходех и само мълчах, нямах желание да излизам, нямах желание да се обличам добре, нямах желание да говоря даже по телефона, с когото и да било. И всяка вечер плачех с часове. Така си прекарах по-голямата част от пребиваването ми в гимназията. Единствения повод, по който се обаждах на съученици и приятели, беше учението. Сега съжалявам, че съм ги отрязала по толкоз гаден начин и гледам да наваксам пропуските, но е адски трудно. Тогава си мислех, че на тях не им пука, ама сега осъзнавам, че просто не е могло да им пука, понеже не са знаели как се чувствам. А и аз не съм искала те да разберат. Не знам, дали това е депресия, но определено беше най-гадното, което ми се е случвало. По-гадни са само последствията. А повярвайте, наистина те ме убиват.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    a be 4ak pyk depresiq ne ama vseki izpada v nqkakvi takiva systoqniq i na men mi se e slu4valo i anistina e MNOGO gadno ne go pojelavam na nikoi
    f@nt@zi@

Svesten_16
    Guest

депресията

Да наистина е много гадно това състояние. В истинска депресия не съм изпадал(дано не изападам)но съм имал доста кофти дни и е ужасно. В такъв момент добре е да се преспи и да не се мисли за проблема а да се предприеме някакво физическо натоварване но преди всичко трябва МНОГО разнообразие за решаването на проблема.

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    В депресия не съм изпадала...имала съм моментни състояния на отчаяние,но ме е държало най-много 2 3 дни и то е било само кофти настроение и нежелание за нищо.....може би просто не съм имала чак толкова големи проблеми ( да чукна на дърво дано нямам и за в бъдеще)

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Аве вие не знаете кво е истинска депресия.Съседката ми , дето живее срещу мен беше наистина в депресия!Беше ужасно , направо не можех да я позная С нея преди това бяхме неразделни , били сме в един клас , големи приятелки бяхме , но изведнъж какво й стана Нито излизаше , нито говореше , започна да прескача черните ленти по пода в коридора на даскалото прескачаше стълбите абе шашната работа ходеше по църкви , ужас ... вече 3 години не сме близки , тя се пооправи , но беше голям ад , много време я държа

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Да била съм, още не мога да се отърва от нея. Това
    продължава повече от година, някак си не е нормално почти всяка вечер да си мисля: Ако можеше утре просто да не се събудя. И просто нямам желание за почти нищо, психиката ми пагобно е почнала да се скапва, ако изобщо някога е била здрава.

Give me your best shot motherfucker!

Guest
    Аз като усетя че ми става гадно просто влизам в тоя форум и просто ми става кеф! Има хора дето са 34838743 пъти по-зле от мене!

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    за щастие до сега не ми се е случвало нищо, което да ме вкара в депресия. вярно е, че понякога ми е кофти и искам да ме няма на този свят, но сама се справям със състоянието си или просто бързичко ми минава. Може би преди бях в някакво такова състояние, защото имах страхотен проблем, за който не разговарях с абсолютно никого и всичко се събираше вътре в мен...но пък тогава съдбата ме срещна с невероятни хора, които направиха всичко това минало
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Депресантите да го духат!
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Ami 4ek da si sp0mnq! Imal0 e nqk0lk0 pyti k0gat0 sym bila mn zle ama 4ak pyk da sym bila v depresiq ...

Супер фен
    Ami da mislia 4e sam izpadala[az po princip sam si isteri4ka de-taka kazvat]Zna4i slu4valo mi se e da ne iam ni6to,da ne spia ni6to da ne pravia,samo da sega i da gledam v edna to4ka s 4asove,moje i cial den

Супер фен

:)

2-3 пъти .... ама повече мисля да не си го позволя

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    [b]мн често сам изпадала в някфи гадни и непонусими настроения,
    но ми е минавало на другия ден!
    но преди месец някъде изпаднах мисля ф депресия
    и ме държа към 5-6 дена
    беше ужасно,не излизах от нас,не говорех с никой и т.н
    беше поради някои лични пробеми и всичко се насъбра и имаше и др причини...
    беше гадну,но не мисля да с повтори в близкото бъдеше
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от amy lee
    да
    по-ужасно нещо не ми се е случвало(може би само нещото, заради което изпаднах в нея...)
    даже се опитах да сложа край на живота си, но... абе няма значение, не искам да си спомням
    ooo da...pri men e su6toto

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
    Истинска депресия не съм имала.Било ми е много
    гадно но пък....
    Слушам малко музичка и всичко се оправя
    И никога зарди някаква депресия не бих опитала
    да сложа край на живота си
    Keep smilin'

Доста често изпадам в депресии.
    Поне веднъж в месеца решавам, че не ми се излиза, не ми се спи, не ми се яде, не ми се живее... абе нищо не ми се прави. Единственото, което е правя е да лежа и да плача ( без причина ) повечето пъти. Но този период минава за 2-3 дена. Даже преди няколко дни пак ми се случи 3 дена не излязох от нас, не се усмихнах, само лежах и си мислех какви ли не глупости.

Не е важен смисала на живота, а чувството, че живеем.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Да , дали е била най-най-най истинска депресия не мога да кажа.Случи се след смъртта на близък приятел, месеци наред не бях на себе си ...кошмарно е

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Повече от фен
    Град
    Sofia
    samo sled party i kogato sum zimala stafffffff

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си