.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Boli me!!!

kalitarq
    Guest

Boli me!!!

Molq Vi se hora pomognete mi!Predi okolo 20 minuti bqh pod du6a i si udarih edna 4ikiq!VEDNAGA sled tova kato pikah mnogo me bole6e to4no na vyrha na glavi4kata!Nali znaete dup4icata prez koqto izlizat razni te4nosti-e to4no na vyrha na tazi trybi4ka me boli!Ne6to kato pare6ta bolka!Ne sym kazal na na6ite za6toto ne moga da im kaja "Dokato si bih 4ikii i me zabolq kura"!Wsy6tnost moga za6toto te 6te me razberat no pyrvo iskam vas da vi popitam 6te otmine li ot samo sebe si i koga?MOLQ VI SE POMOGNETE!!!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 6 от правилника!
    Благодаря!

kalitarq
    Guest
    Sega mnogo mi se pikae,no me e strah da ne me zaboli pak!

Ae uspokoi sa e ,sled 30 mins 6e si kato nov,prosto ne6tu nervnite okon4aniq sa se precakali za moment,spoko!
    Живей така 4е когато умреш и дявола да ти запали свещ!

kalitarq
    Guest
    Pi4 blagodarq ti za uspokoenieto!Sled malko 6te pi6a dali se e opravilo!Iskam da poqsnq-otdavna sym v bran6a s 4ikiite(ot 1-vi klas maam)!Dosega takowa ne6to ne se e slu4valo!A sega moje bi e i ot tova 4e slojih mnogo sapun na glavi4kata i vazmojno li e da e vleznalo tam i ot tova da e?

kalitarq
    Guest
    Oh hora ve4e mi se pika ta dve ne vijdam no o6te me e strah!Bolkata e ujasna i pare6ta!

И аз съм така...и като пикая излиза мн тънка струя...
    Преди джаската са изпикавай, нали като излезе спермата половия канал е затоплен и мн чувствителен

kalitarq
    Guest
    MERSI!LELE MAIKO OTIVAM DA SE IZPIKAQ 6TOT O4ITE MI STANAHA BUKWALNO ETO TAKIWA

Guest
    MINA MIII!!!MINA MI MINA MIII!!!AZ SAM 6TASTLIIIV BLAGODARQ VI MNOGO ZA POMO6TA!mISLQ 4E TEMATA VE4E MOJE DA SE LOKNE!MINA MIII!!!

Точка 6 от правилника!
    Благодаря!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    MINA MIII!!!MINA MI MINA MIII!!!AZ SAM 6TASTLIIIV BLAGODARQ VI MNOGO ZA POMO6TA!mISLQ 4E TEMATA VE4E MOJE DA SE LOKNE!MINA MIII!!!

Точка 6 от правилника!
    Благодаря!
    С този отговор считам темата за приключена!
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си