WoW... сухар, бабка..Ок:
Пичове и пички, кво се праите на дърва ся.. сички сме тийнове тука - и аз съм на 17 кат повечето от вас.. ай да земем си праим купона, кво се караме тука.. Кво внимание привличам, искам само сички си изкараме екстра, кат сме се събрали тука, па вие нещо се нервите. Къв остарял начин бе мацка... що съм се напивал по купони и аз кат вас, що са ме носили на гръб.. еехх, па идем ли у некоя дискотека само мога те засрамя под звуците на Преслава
![]()
Каквото ви вълнува вас, това и мене..
LunaTriCk, ей ти на ся една формалност батка.. Аз па да не би да съм от твоя свят? На квито дискотеки ходиш ти, там съм и аз, колкото и ЦС да играеш - аз 2 пъти повече съм висял по клубове, па кви простотии съм праил и още праа, айде нема ти обяснявам.
![]()
![]()
И сега какво, така по ли Ви харесва? Това, че се опитвам да се държа по-културно и възпитано не виждам с какво Ви пречи на Вас. Както споменах, правя всичко това, което и Вие, че и повече. Не съм тръгнал да поучавам никого - не съм аз човека. Ако до сега не сте се научили на някои неща, няма за кога.
Относно начина на модериране - и аз имам някои задръжки, но както споменах в предишния си пост - тук е изграден един стереотип на работа, който се спазва и за сега дава резултат. Една малка подробност е, че никога не съм използвал думата 'правилник', а 'правила' - ще оставя на Вас да се досетите защо.
Ако ме познавахте в реалния живот, нямаше да мислите така за мен, тъй че не говорете че съм бил сухар и бабка, защото ако някой мой приятел, с който сме вършили греховни простотии влезе и прочете 'какъв съм бил', ще припадне от смях..
'Ай пичове, бай ви'![]()
![]()
Сега, ако и един виц разкажеш няма да имаш грешка.
Относно стереотипа на работа, май няма голям резултат имайки предвид многото недоволни. Да бях на ваше място щях да променя начина на модериране за да е по приятно и да приляга на форума, но щом сте решили че се намираме във военна база и трябва да ни се казва кой (на) член(а) сме нарушили...така да е. Знам, че е яко да се правиш на шеф ама...да си имаме уважението.
Назначаването на модератори и начина им на работа се определя от ръководството на сайта, както предполагам знаете!
Това какво поведение ще има някои от нас, вие не го определяте, щом с поведението си не нарушава правилника, то тогава всеки избира сам как да се държи.
Считам темата за приключена!
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html