Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
Ало, админите ? Ай назначете някой по-забавен тип като модератор. Мисля, че не отива на тийн форум, модераторите да са някви сухари. Говоря за новия модератор. А това с "moderated by...", "По точка 412412..", според мен са излишни формалности. Това е малко извън темата, но исках много отдавна да го кажа. Относно machoka пак. Пич, намираме се в "света на тийнеджърите", не на делово събрание, че да използваме етикети. Сега, разбирам че всеки се стреми към оригиналност, но...твойто е смешно и не на място. За сега само това са ми забележките и оплакванията.
Е тва беше, май, най-смисленорто мнение в цялата тема! Цял ден се чудя, защо нещо machoka нещо не приляга на картинката и ти ми помогна да се сетя! 10х
И сега, като се замислите как може да стоим и да бъдем водени от по-големи админи, по-големи модератори и, най-важното, от хора, мислещи като баба ми. Аз не мога! Мога да бъда културна, но защо, по дяволите? Кво постигаш с тва, machoka, кво? Привличаш вниманието с тва, че се държиш различно, но само дразниш нас, юзърите. Просто сме в тинейджърски сайт и е нормално да бъдем разпуснати, можеш да кажеш, че е "детско", може и така да е! Но сайта е за това! Аз не идвам тук, за да ме учат на обноски, а за да помогнам, да се разпусна, дори да се позабавлявам! Но не съм в детската градина, за да ме учиш на обноски! Просто не се вписва! Целия форум ви гледаме как се опитвате да се държите прилично и не разбирате, че тва е напълно смешно в нашите очи, тъй като ние тук очакваме да си прекараме яко, а не някоя "бабка" (всмисъл с остарял начин на мислене) да ни казва как да говортим и как не и да ни обяснява, че не спазваме 8767325764527645 правило от "Конституцията на Форума". Замисли се над тва.
И още нещо - не се заяждам, просто ми направи впечатление как точно "шефчетата" не се вписват в картинката на сайта и форума си!