Първо най-разпространените наркотици от тези , които са изброени са само метамфетамина и екстази. ГХБ-гама хидрокси бутират, най-често в натриева сол натриев оксибат предизвиква преживявания много наподобяващи екстазито , за това се нарича течно екстази. Това не е никакъв наркотик на насилието, въобще не знам от къде ви е дошло. Параноя , точно при употребяване на психиделични вещества , се появява не само при приемането на високи дози , а и зависи от обстановката и настроението преди да си взел веществото. Екстазито е метилендиокси метамфетамин, МДМА , много често в хаповете се слагат и другите написани в темата като екстази МДА , МДЕА и т.н. Попърс -нещо като лакочистител , но не точно?????? КВа е тая глупост , нещо като лакочистител, нищо общо няма лакочистител , че и не точно. Попърса са алкил нитрити -бутилнитрит , амил нитрит , циклофексил нитрит и т.н. Метамфетамина не е известен като скорост , казано както е по принцип спийд , това е амфетамина, най-често във форма амфетамин сулфат. Метамфетамина, във хидрохлоридна форма се нарича пико , а Америка му викат мет, стъкло и т.н. Кетамин-много силен вид метамфетамин. Просто не знам от къде да почна , първо кетамина няма нищо общо като химическа структура и действие с мет. Кетамина е антидепресант , който не съм сигурен дали в България се използва, а също и като конска упойка. Няма видове метамфетамини, мета и другите от тоя клас екстази , амфетамин, ПМА, мескалин, фенетилалин и т.н. са химичен клас фенетиламини , някой от тях имат психиделични ефекти , други са стимуланти. Вземете малко по-точно пишете, кви са тия глупости. А, и другото -статистиката не е вярна , ама хич не е вярна. Само от мойто даскало от повече от 600 ученика, трева пушим половината, че и повече.
Последно редактирано от stunkaaaaa : 06-01-2015 на 14:07