.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    _kiss_my_ass_f_
    Guest

kefqt li vi Upsurd?

Kefqt li vi Upsurd i pesnite im?koq e lubimata vi tqhna pesen?

Ami da kefqt me,gotini sa.Oba4e nai-mnoo me kefi 3 v 1 s Galq ot Karizma!Mnogo qka pesni4ka.

Фен
    Град
    Sofia
    kefqt me, no takima ne smisleni pesni kato tqhnite nqma nikude! ot tzveklo otidoha na ne 3 a 2 v1 felacio kvo e tva pfffffff

Къртат миФки пичовете Много им се кефа
    Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...

Преди много време ги харесвах,но наистина е минало доста време от тогава Сега не ги харесвам(хич даже)
    Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!

fenka
    Guest

:)

EEE kak da ne ni kefqt be??? STra6ni sa tiq mom4eta,a kakvi tekstove imat samo ...bez komentar hehe. OSobeno qka e pesni4kata im "Kolega" prosto k1sa. 4uite e stra6na i az ,kakto vinagi i neq znam na izust ve4e...j1lti z1bki i nervi labavi,ne gepi kabeli ,gepi kav1ri .Kato....

Повече от фен
    Град
    Sofia
    moo sa izrodi.Imat nekfi ne4oveshki tex4eta.Be kurtiat

абсурд
    BSB THE BEST & FOREVER!!!

mene me kefi "Obi4am Maika Ti" :P
    M2O Musica allo stato puro!

Цитирай Първоначално написано от nekaduren
    mene me kefi "Obi4am Maika Ti" :P
    Колегааа...
    Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...

Guest
    Ъпсурт миришат! Ицо Хазарта е гей! Текстовете им ги пише Азис!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    По принцип не ги слушам и не им се кефя,ама песента 3 в 1 ми харесва.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

a we kato cqlo ne sa koi znae
    kakvo. no tekstovete sa super qki
    pone za toq koito moje da gi razbere:0)

слушах ги 99-та. сега са ми тъпи. меко казано.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    биват...обаче най-ме кефи песента "Кълчи кълки"

_kiss_my_ass_f_
    Guest
    as sam saglasna s ,,fenka"!taq pesen Kolega e napravo razbiva4!mnogo e qka trqva da q 4uete ako o6te do sega ne ste q 4uli!!!i vi blagodarq 4e si davate mneniqta

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sweezy_girl
    kefqt me, no takima ne smisleni pesni kato tqhnite nqma nikude! ot tzveklo otidoha na ne 3 a 2 v1 felacio kvo e tva pfffffff

ole ti si mnnogo zle ma nqkva 4aqlgarka slojila avatar na NOFX ! oleeee mahni go mahni go samo go zagrozqva6 ma patko mahni go kat ne razbira6 mani mani po dobre sloji ne6to na nqkoq 4algiq ! ole ne umiram

Фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

ole ti si mnnogo zle ma nqkva 4aqlgarka slojila avatar na NOFX ! oleeee mahni go mahni go samo go zagrozqva6 ma patko mahni go kat ne razbira6 mani mani po dobre sloji ne6to na nqkoq 4algiq ! ole ne umiram
    ! ti purvo 6to ne zeme6 si izmie6 ustata che chak tuka smurdi na laina i ne se obajdai mnogo mnogo! nadqvam se sledva6tiq put da si obrusnesh i komnite m/y zubite sichko razbrahme nali oks!

Guest

! ti purvo 6to ne zeme6 si izmie6 ustata che chak tuka smurdi na laina i ne se obajdai mnogo mnogo! nadqvam se sledva6tiq put da si obrusnesh i komnite m/y zubite sichko razbrahme nali oks!

kogato 4vek si e prost prost si e no comment...
    ta vaprosa be6e da mahne6 avatara si koito e na edna ot nai-qkite grupi " NOFX " no ti mai ne razbira6 a ? neznae6 koq e taz grupa za6toto gleda6 samo MTV i PLANETA ? haha 4algarka kak 6te razbere6 kato neznae6 za kvko govora prosot mahni avatara 6toto zasramva6 imeto na grupata ! NOFX !

Фен
    Град
    Sofia

kogato 4vek si e prost prost si e no comment...
    ta vaprosa be6e da mahne6 avatara si koito e na edna ot nai-qkite grupi " NOFX " no ti mai ne razbira6 a ? neznae6 koq e taz grupa za6toto gleda6 samo MTV i PLANETA ? haha 4algarka kak 6te razbere6 kato neznae6 za kvko govora prosot mahni avatara 6toto zasramva6 imeto na grupata ! NOFX !
    ako 6te se karame dai na LS i mn dobre znam kakvi sa NOFX PUNK GRUPA aa i oshte neshto da ne bi Upsurt da sa chalga!emi 6tom kazva6 4e sum prosta taka da e ama po umniq 6te spre....demek AZ takache ti pak si stavash nqkvo....nikvo (Anonimko) leka vecher na vsichki i se izvinqvam za bezmisleniq spor!

Град
    София
    Анонимко ли си там, къв си! По добре не се заяждай! Нито знаеш що е тва NOFX, и кои са тия, нито знаеш какво сфирят. Дума да не си казал на sweezy !

По темата Ъпсурт са си много яки. Имат супер песни.
    Chainer's dark gift to a darker soul.

Оо да кефат ме много!Май те са единственото хубаво нещо в БГ рапа.Знам няколко техни песни наизуст.
    Но най-яка е "И твойта майка също". :P
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Фен
    Град
    sofia
    mn me radvat pravqt qki pesni

Кефат ме старите песни на Ъпсурт когато не бяха такъв комерс,квит са сега. А тая песен 3в1 най-не ми харесва,щот е супер тъпа и Галя пее супер фалшиво и клипа е краден и просто песента е направена само и единствено за пари.
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Град
    Видин
    da slu6am gi

Kolega
    Get rich or die trying
    2pac

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове