- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- кръв от пениса
така начи станах сутринта мн ми се ходеше по малка нужда осетих че май май няма да оспея да стигна стиснах си малко пожече пениса отидох сварших си работата и като се варнах погледнах си пениса и видях 4е има капчица крав която излизаше от пениса ми и незнам дали е от стискането на пениса или от стискането да отида до кенефа или нещо много мастурбирам нз мн ме е страх да отида на лекар да разбера какво ми е ако моеже по-барзо да ми отговорите ще сам ви много благодарен![]()
Odtidi pri doktor lek , ne e normalno da ima kruv sled urinirane.
Е не мисля че е чак толкова страшно,защото има само една капка и ти се случва за първи път!
Ако ти се случи още веднъж тогава вече трябва да сепритесняваш!Споко![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Не чакай да се повтори! Иди на лекар, по-добре нищо да ти няма и да се разходиш до болницата отколкото да ти има нещо и после да ходиш по лекари![]()
tuku 6to edin fr kaza che i na nego mi e teklo kruv! i go pitah 6to tochno po tvoq sluchai toi vika mi sigurno ot mn luskane i kaza che go bolql xuia 2sedmici! takache moje i pri teb da e taka
Urolog mu e maikata. Moje ot stiskane ne6to da si mu napravil da si go pre6tipal ili de da znam kakvo...
Ходи на лекар.
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.
АВе вий чувате ли са? Как 12-13 годишни хлапе ще отиде на лекар? Ни знае при кой да отиде, ни ше го възприема на сериозно...пък и самия човек леко ли ше го е срам?Първоначално написано от Black_Orchid
Normalno e
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Кажи на вашите и иди на лекар. Кръвта в урината не е сериозно нещо, но все пак е нужно да те види лекар.
ПС: Удар в бъбреците може да доведе до уриниране на кръв.
С бебе Иван - 13.10.2004г.
Таралежът е птица упорита-
без да го ритнеш не излита!
ta hodih i mi nqma6e ni6to samo det brah sram ama mi nqma ni6tota sam gotov za edno stado zagoreli jeni prosto sam go stisnal pove4ko
^^^Темата е от 2005, а кирилицата е задължителна!!!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Отиди на лекар,боля ли те докато оринираше? Може да е камък в бъбрека или пясък....
da az imam sashtiq problem super malko krav mi se vijda zasahnala e i nito me boli nito imam problem s orinirateto moje l ida se e scepila nqkoq koji4ka i zaradi tova da e pls kajete!!
mi az imam lek krav po penisa ne me boli nqmam problem s orinirateto kaji m ikvo e ? ??
може ако са те били във бъбреците или проблем със тех ако имаш тогава имаш кръв по Пениса
На мен ми се случи вчера докато лъсках,възможно ли е да е нещо сериозно?