Първо има супер много (повече от 20) теми за това.(ще има и второ) Не, че ми пречи да има още една или още 5 теми, но ще е полезно за теб да разгледаш и другите теми с другите мнения.В раздел 'козметика и диети' има много. За по лесно - почти най отгоре в ляво има разни екстри - ТЪРСЕНЕ, ПОТРЕБИТЕЛИ, ПОТРЕБИТЕЛСКИ ГРУПИ .... С лявото копче на мишката щракаш върху ТЪРСЕНЕ и ти се отваря търсачката - О!ЧУДО! Та там пак почти най отгоре пище търсете по думи и ти пишеш акне и после търси и ти намира 10 теми. после(след като си разгледал десетте теми) се връщаш(с бутончето НАЗАД примерно) пак на търсачката и пускаш да търси пъпки - още 10 теми. разглеждаш го, пак се връщаш и търсиш за papki(latinica). така и за acne. и накрая намиращ много теми на различни хора с проблеми като твоя!
стигнахме накрая до ВТОРОТО. Найсти pink_baby i thedarklady са прави. ако имаш много пъпки е задължително да отидеш на дерматолог или поне на козметик.ако е по лека форма на акне(5 малки пъпки на челото, 1 на брадичката, черни точки по носа..) също може да отидеш на дерматолог или на козметик но не е чак толкова задължително( желателно е ), но тогава може и да си се лекуваш сам вкъщи. Стигнах вече и до твоя въпрос за препаратите ( дълъг отговор, но си струва). Та като за начало трябва често да си миеш лицето, например с най обикновен сапун. след това се мажеш с кремчето,което си си купил.изброявам няколко
TEEN CLEAN - може да не си купиш цялата серия а само някои от мазилата(като мен) и пак помага. и много дечица са доволни, но все пак сама трябва да го изпробваш. на мен ми харесва. примерно може да си вземеш почистващ лосион-5.30лв и крем анти-акне - в една жълта тубичка като паста за зъби(не точно) той беше по малко от 5 лева.за тях мога и всичко от листовката да ти напиша ако искаш. мажеш се сутрин и вечер и за 3-4-5 дена си готов(после продължаваш да се мажеш за да не се появят пак пъпки).Доволна съм
ACNE ACTIVE OUT - това не съм го ползвала, но много приятели са ми го хвалили. Включително и в този форум доста от дечицата пишат че са го ползвали и са доволни... 100% помагало ... но това са техни думи и не твърдя със сигурност че е така. не че ако аз ти кажа че помага ще ми повярваш де ... купи си каквото сам си решиш, аз само изброявам
От много хора съм чувала че и по обикновенни неща помагат. например може да отидеш в аптеката и да питаш за антибактериален крем или нещо подобно(против пъпки) - обикновенно има само един без точно определена марка ами примерно бяла кутиика и със синичко пише " акне крем" или нещо подобно. те струват по 1.60, 1.80 .. сложи го 2 лева. може да си вземеш "Антибактериален лосион ХРИСТИНА" - струва 1.80лв, но е хубав.
Както казаха на всеки ми помага различно нещо. Моя съвет е да поразгледаш и другите теми, защото там са писали повече хора и има изброени и други препарати. Ако те мързи пробвай teen clean или acne active out
Дано поне ми прочетеш писанията, че станаха множко и ще се сцепя от яд ако след две минути някой модер ти заключи или изтрие темата.Успех и от мен :P