- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 10 - те най - секси неща за вас
tango
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Първоначално написано от ErinEverly
![]()
That's so fuckin' gay...
GET YA HAIR CUT!
Мм аз гласувах за джакузито .. като си помисля само кви неща могат да се случат ..![]()
Погледа ми моментално падна върху "китара" и няма как да не го цъкна като в мозъка ми изникнаха култови сексапилни гледки:
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
А, вече полът се определя от косата и дрехите. Добре, де, не полът. Но да изредим няколко известни гейиве - Джон Бон Джови (с 3 деца и съпругА), Стивън Тейлър (Елизабет Тейлър мисля че не се е родила от хомосексуална връзка), Аксел Роуз (ходил с един от най-известните модели по онова време - Стефани Сиймор, и бивш съпруг на Ерин Евърли, която ми прилича на жена), Соул Хъдсън, познат като Слаш (с 1 дете, една бивша съпруга и една настояща), Дъф МакКагън с реално има Майкъл МакКаган (с настояща съпруга, 1 или 2 бивши, и 2 деца), Дани Филт (с приятелкА и 1 дете) и т.н. Хем с дълги коси, хем със съпруги, хем хомосексуални, малко странно ми звучи...Първоначално написано от Анонимко
И едни хетеросексуални мъже да изброим - Джордж Майкъл (с къса коса), Елтън Джон (с къса коса), Фреди Меркюри (по-късно с къса коса) и т.н. Сексуалната ориентация мисля че не зависи от косата, незнам ти как мислиш.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Китара и както каза преди мен ErinEverly :Няма по-секси нещо от момче с дълга руса коса...
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
коприна+свещи
2 плаж+залез
3 камина и любим човек аз малко романтика,ама карай
Мноо ме кефят жени , които могат да караб бързи спортни коли и то не като зайци.
джакузи и коприна
спортните коли![]()
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
glasuvah za dulga kosa![]()
moq nevinnost i greh.....
ооо парфюм...определено... другите са някак толкова материални... а парфюма е както се казва, не можеш да го видиш, но можеш да го усетиш![]()
алелуя.
Уау ти си приела на сериозно скормната ми заядка. Страхотно. И господи какво ми изреждаш тия нещастници, като Ози, Куупър и Дий Снайдер са най-великите в жанра. Точка.Първоначално написано от ErinEverly
Дълга коса, китара и танго.
Първоначално написано от Eleonora
![]()
Дълга коса, свещи и парфюм.![]()
и аз съм ЗА коприната!Първоначално написано от GeRyTo
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Много добре казаноПървоначално написано от Ryan
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Първоначално написано от Анонимко
Е са... Аз не ти ги изреждам по стилове, а по коса. За Ози не се сетих, Алис Куупър не съм сигурна че някоя го е зела, а последния не съм го и чувала. А твоята догадка беше толкова тъпа, че просто трябва да се скрииеш някъде от срам.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
spored men koprinata
Хаха мен ли трябва да ме е срам? Не аз се водя за големия рокаджия и да не знам кой е фронтменът на Twisted Sister.Първоначално написано от ErinEverly
Добре, в глем метъла не съм много навътре, а и малко слушам Туистед, но знам за кого става въпрос. Знаеш неговия, да, ама на колко други групи знаеш, а??? Аз може да се водя за рокаджийка, но в рока има много стилове и някои от тях не слушам. Натисни тук, за да видиш.. Мислиш ли че слушам всички видове??? Аз слушам определени видове. Не мога да ги знам сички видове, всички групи, всички изпълнители, всички песни и т.н. Много си се объркал, ако мислиш така.Първоначално написано от Анонимко
Erin Everly
opredelono edna sportna kola mi izglejda mn seksi MmMmMmM
гЛедАм лУнАтА-вИждАм тЕб,
гЛедАм зАлЕзА-вИждАм тЕб,
гЛедАм зВеЗдИтЕ-вИждАм тЕб...
аЕ дА тИ e*а мАйКаТа бЕ -
мРъДни мАлкУ {{{}}}
ErinEverly, не съм казал, че е задължително да ги слушаш, ама Туистед са си емблематична група не само за ГЛЕМ рока ами за рока като цяло, тъй, че да не знаеш дори малко за тях е смешно. Не можеш да се биеш в гърдите, че слушаш реге и да не знаеш кой е Judge Dredd, примерно.