- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 10 - те най - секси неща за вас
Първоначално написано от Анонимко
Тва че са емблематични трябва ли да ме прави тяхна фенка??? И от какво се определя емблематичността??? Знаем кой е кралят на рока - елвис, знаем кой кога е създал определен стил в рока, но това прави ли ги любими на рокаджиите. Респект има, да, но респекта не стига, за да изучиш биографията на групата. Аз си се интересувам от определени групи и си им знам биографиите. Но трябва ли да парадирам с това и да мисля че другите не са истински любители на тази музика, само защото незнаят това, което аз знам??? Аз мога да кажа че, например, Хелоин са емблематични за рока, но това означава ли че ти трябва да си чувал/а песните им??? Много често ми казват че се ограничавам в рока, който слушам, но постепенно започнах да слушам много повече групи и смятам че на най-важните от тоя жанр съм чувала поне една песен, независимо от нейната известност. А и не съм предирала за определението "рокаджийка", в тоя форум ми го лепнаха (Мисля че беше Др. Казимбут или там каквото беше) и сред средата ми също стана така. Не мога да кажа, че това определение не ми харесва, но не съм предирала че знам толкова, колкото би трябвало да знам, за да го притежавам. Както и да е...
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Не съм ти го лепнал аз!Първоначално написано от ErinEverly
![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Е, па не помня кой точно беше. Нещо защитавах рока и някой ми го лепна. Имай впредвид че тогава не съм била с тоя ник...Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Да, ама преди време ти четох някакво мнение, в което заяви "Аз не съм метълка, аз съм рокаджийка" или нещо в тоя дух. Кво се оправдаваш... ?!
Saatana vittu perkele hate crew!
Да, впоследствие си го приех. А и мразя да ме наричат метълка. Както и да е. Идеята ми беше че повярвах че съмтакава, след като на няколко пъти ме нарекоха такава (не говоря само във форума). И досега си вярвам че съм такава, независимо от това вие какво мислите.Първоначално написано от Boot
Erin Everly
аз пък никаде не намерих по-тъп коментарПървоначално написано от Анонимко
![]()
Абе и аз си мисля че едно приятно усещане не зависи от предмети, но какво да се прави... Секси (ох... колко го мразя тов определение...) е самото преживяване със самия човек. А не банани, кифли и т.н. НО нашето поколение май намира за по-яко нещо някаква си ламарина (кола)... Както и да е...Първоначално написано от exploitedteen
Erin Everly
az sum za djakuzi
2 т. системно.
Ми аз точно за такъв си мечтая...Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
![]()
Направо ме възбужда да съм във вана с балончета.
abe edin vibrator i gotovo![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
Вие не знаете кой е най-ефикасният афродизиак...даже с него няма нужда да има джакузи, сами ще си го направим - бобец!
Забрави да кажеш че китарата е кухарка, българско производство, бабата на китарите. И е просветена в светото писание от бащата на нашия народ - Азис.Първоначално написано от exploitedteen
Erin Everly
Ама не е просветена от Азис, нали?Първоначално написано от exploitedteen
А и някои хора и такава си нямат (моя милост)
Erin Everly
az sam za kitarata
Антика!Първоначално написано от exploitedteen
ErinEverly, като нямаш китара - отиваш и си купуваш. Няма да ти падне от небето.![]()
По темата: за мене най-секси са китарата, дългата коса и хубавият парфюм.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Хаххах, всичко е възможно. Аз винаги се разхождам с разперени ръце, за да не ми се надраска Маршал-а, като паднеСамо се надявам да не падне с усилвателя
![]()
Erin Everly
аз съм за парфюма... да не говорим, че като бях на екскурзия в Египет, ни предлагаха да си купим някакъв аромат, който правел жените по-желани и изкусителни за мъжете, обаче само ако го използваш след залез слънце де :Pсамата Клеопатра го била измислила
малее ся супер ме е яд, че не си взехщях да ги побъркам тия момченца
а и наистина действа, щото предлагаха да се пробва, апък и фирмата за тия парфюми я държи някъв роднина на принцеса Даяна
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
lubovno pismo
Отвори очите си виж красотата пред теб
това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...
Единствения ефект, който са имали нек'ви 'любовни писма' върху мен е бил да се превивам от смях, препрочитайки ги сама или с френдовете...хуу де, малко е гадно, ама к'во да правя кат' си е смешно!Първоначално написано от hristina^
Бахти, в пети клас примерно минава номера донякъде, но по-натам вече си е идиотско, а и не виждам нищо секси в нек'во писмо с един куп изписани банали и тривиални простотии....
![]()
От изброените неща определено най-секси е дългата коса! Ей, начи като видя някой дългокос младеж и ченето ми провисва до земята. Просто няма нещо, което да ми прави по-голямо впечатление във външния вид на някой човек от дългата коса, разтапям се, подкосявам се, умирам!Остава само и да е симпатичен, забавен, интересен, умен, чаровен.....бла бла.....и може да се женим!
![]()
Та, ако тука има някой такъв да се обажда!!! Ако се обадите до 10 мин. получавате напълно безплатно кирка, лопата или тесла по ваш избор, плюс безплатна доставка!
Пъ.Съ. Ако дрънкате и на китара цена нема да имате![]()
Az sum za koprinata