.

Виж резултатите на анкетата: 10 - те най - секси неща

Гласували
125. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • джакузи

17 13,60%
  • танго

6 4,80%
  • дълга коса

17 13,60%
  • банан

2 1,60%
  • спортните коли

9 7,20%
  • свещи

7 5,60%
  • парфюм

32 25,60%
  • коприна

15 12,00%
  • китара

14 11,20%
  • любовно писмо

6 4,80%
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 110
    Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ErinEverly, не съм казал, че е задължително да ги слушаш, ама Туистед са си емблематична група не само за ГЛЕМ рока ами за рока като цяло, тъй, че да не знаеш дори малко за тях е смешно. Не можеш да се биеш в гърдите, че слушаш реге и да не знаеш кой е Judge Dredd, примерно.

Тва че са емблематични трябва ли да ме прави тяхна фенка??? И от какво се определя емблематичността??? Знаем кой е кралят на рока - елвис, знаем кой кога е създал определен стил в рока, но това прави ли ги любими на рокаджиите. Респект има, да, но респекта не стига, за да изучиш биографията на групата. Аз си се интересувам от определени групи и си им знам биографиите. Но трябва ли да парадирам с това и да мисля че другите не са истински любители на тази музика, само защото незнаят това, което аз знам??? Аз мога да кажа че, например, Хелоин са емблематични за рока, но това означава ли че ти трябва да си чувал/а песните им??? Много често ми казват че се ограничавам в рока, който слушам, но постепенно започнах да слушам много повече групи и смятам че на най-важните от тоя жанр съм чувала поне една песен, независимо от нейната известност. А и не съм предирала за определението "рокаджийка", в тоя форум ми го лепнаха (Мисля че беше Др. Казимбут или там каквото беше) и сред средата ми също стана така. Не мога да кажа, че това определение не ми харесва, но не съм предирала че знам толкова, колкото би трябвало да знам, за да го притежавам. Както и да е...

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Цитирай Първоначално написано от ErinEverly
    А и не съм предирала за определението "рокаджийка", в тоя форум ми го лепнаха (Мисля че беше Др. Казимбут или там каквото беше)
    Не съм ти го лепнал аз!

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Цитирай Първоначално написано от ErinEverly
    А и не съм предирала за определението "рокаджийка", в тоя форум ми го лепнаха (Мисля че беше Др. Казимбут или там каквото беше)
    Не съм ти го лепнал аз!
    Е, па не помня кой точно беше. Нещо защитавах рока и някой ми го лепна. Имай впредвид че тогава не съм била с тоя ник...

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Да, ама преди време ти четох някакво мнение, в което заяви "Аз не съм метълка, аз съм рокаджийка" или нещо в тоя дух. Кво се оправдаваш... ?!

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Да, ама преди време ти четох някакво мнение, в което заяви "Аз не съм метълка, аз съм рокаджийка" или нещо в тоя дух. Кво се оправдаваш... ?!
    Да, впоследствие си го приех. А и мразя да ме наричат метълка. Както и да е. Идеята ми беше че повярвах че съмтакава, след като на няколко пъти ме нарекоха такава (не говоря само във форума). И досега си вярвам че съм такава, независимо от това вие какво мислите.

Erin Everly

Фен
    Град
    Варна,
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    nikude ne otkrih
    GOLQMA I VLAJNA p***a V LICETO
    аз пък никаде не намерих по-тъп коментар

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    и що тези неща да са най- секси??
    Абе и аз си мисля че едно приятно усещане не зависи от предмети, но какво да се прави... Секси (ох... колко го мразя тов определение...) е самото преживяване със самия човек. А не банани, кифли и т.н. НО нашето поколение май намира за по-яко нещо някаква си ламарина (кола)... Както и да е...

Erin Everly

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue

Saatana vittu perkele hate crew!

az sum za djakuzi
    2 т. системно.

Повече от фен
    Вече си представям картинката:

Спортна кола (Селско Ферари- т.е. Опел Калибра) се движи бавничко по прашните софийски улици... от вътре се вижда как го кара нежно един, дългокос, изрусен "пич" с копринена ризка. Некъпан но за сметка на това щедро полял се с парфюмче, а на стъклото отпред с малко олтарче с иконка и няколко запалени свещи. Обекта на сексапила и мокрите фантазии слиза от колата и забелязваме, че е и с копринен панталон ( има ли такова?? ), замята си изрусената на кичури коса, хапва на две бързи хапки един банан (сексапилно) и след това вади някаква китара и започва да дрънка нещо наподобяващо чалга, като текста го чете от някакъв омазан лист хартия, който прилича на любовно писмо (да бе да) и пее нещо, за това как щял да ти прави танго в джакузито, бееее батееее...

мухахахаха
    Ми аз точно за такъв си мечтая...

Мега фен
    Направо ме възбужда да съм във вана с балончета.

abe edin vibrator i gotovo
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

Мега фен
    Вие не знаете кой е най-ефикасният афродизиак...даже с него няма нужда да има джакузи, сами ще си го направим - бобец!

Супер фен
    Град
    Вече си представям картинката:

Спортна кола (Селско Ферари- т.е. Опел Калибра) се движи бавничко по прашните софийски улици... от вътре се вижда как го кара нежно един, дългокос, изрусен "пич" с копринена ризка. Некъпан но за сметка на това щедро полял се с парфюмче, а на стъклото отпред с малко олтарче с иконка и няколко запалени свещи. Обекта на сексапила и мокрите фантазии слиза от колата и забелязваме, че е и с копринен панталон ( има ли такова?? ), замята си изрусената на кичури коса, хапва на две бързи хапки един банан (сексапилно) и след това вади някаква китара и започва да дрънка нещо наподобяващо чалга, като текста го чете от някакъв омазан лист хартия, който прилича на любовно писмо (да бе да) и пее нещо, за това как щял да ти прави танго в джакузито, бееее батееее...

мухахахаха
    Забрави да кажеш че китарата е кухарка, българско производство, бабата на китарите. И е просветена в светото писание от бащата на нашия народ - Азис.

Erin Everly

Супер фен
    Град
    моятае китара е кухарка Орфей... била е на баща ми и си я обичам...
    Ама не е просветена от Азис, нали? А и някои хора и такава си нямат (моя милост)

Erin Everly

Guest
    az sam za kitarata

Антика!

ErinEverly, като нямаш китара - отиваш и си купуваш. Няма да ти падне от небето.

По темата: за мене най-секси са китарата, дългата коса и хубавият парфюм.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Антика!

ErinEverly, като нямаш китара - отиваш и си купуваш. Няма да ти падне от небето.

По темата: за мене най-секси са китарата, дългата коса и хубавият парфюм.

Хаххах, всичко е възможно. Аз винаги се разхождам с разперени ръце, за да не ми се надраска Маршал-а, като падне Само се надявам да не падне с усилвателя

Erin Everly

Фен
    Град
    Монтана
    може би парфюм

Голям фен
    Град
    sofia
    parfum

за мен е парфюма.има аромати които горят от страс

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    аз съм за парфюма... да не говорим, че като бях на екскурзия в Египет, ни предлагаха да си купим някакъв аромат, който правел жените по-желани и изкусителни за мъжете, обаче само ако го използваш след залез слънце де :P самата Клеопатра го била измислила
    малее ся супер ме е яд, че не си взех щях да ги побъркам тия момченца а и наистина действа, щото предлагаха да се пробва, апък и фирмата за тия парфюми я държи някъв роднина на принцеса Даяна
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Фен
    Град
    PoD NeBeTo :)
    lubovno pismo
    Отвори очите си виж красотата пред теб
    това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
    Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от hristina^
    lubovno pismo
    Единствения ефект, който са имали нек'ви 'любовни писма' върху мен е бил да се превивам от смях, препрочитайки ги сама или с френдовете...хуу де, малко е гадно, ама к'во да правя кат' си е смешно! Бахти, в пети клас примерно минава номера донякъде, но по-натам вече си е идиотско, а и не виждам нищо секси в нек'во писмо с един куп изписани банали и тривиални простотии....

От изброените неща определено най-секси е дългата коса! Ей, начи като видя някой дългокос младеж и ченето ми провисва до земята. Просто няма нещо, което да ми прави по-голямо впечатление във външния вид на някой човек от дългата коса, разтапям се, подкосявам се, умирам! Остава само и да е симпатичен, забавен, интересен, умен, чаровен.....бла бла.....и може да се женим!
    Та, ако тука има някой такъв да се обажда!!! Ако се обадите до 10 мин. получавате напълно безплатно кирка, лопата или тесла по ваш избор, плюс безплатна доставка!

Пъ.Съ. Ако дрънкате и на китара цена нема да имате

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    Az sum za koprinata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си