- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 10 - те най - секси неща за вас
Аз, аз!Първоначално написано от Her Infernal Majesty
![]()
![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
да речем дълга коста и любовно писмо![]()
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
И като някое момиче ти прави любовен СМС и се надървяш и цял ден си ходиш така, така лиПървоначално написано от The Interceptor
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
ам от тук избрах коприната .. но спортните коли също са много яки .. ама да слезе от тях някой сладур ..мм ..
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
Пахахаххахахах спортна кола...коооолко секси, направо човек да се подмокри като види някой 'пичага' със спортна кола и възможно най-безвкусния и ДЕБЕЛ селски ланец, но да не ме разбирате погрешно, имах предвид да се подмокри от смях, не от....ааа, сещате се де!!! Уф, че сте ми смотани начи! Спортна кола......мамка му, аз ли съм тъпа, ограничена и смотана или в това няма нищо секси и привлекателно....кола....аааа а, баси извергите дет' сте, честно!!! Убихте всичко детско в мен!!!Първоначално написано от MinD|ConTroL_F
Пъ.Съ. Иди на някое автомобилно гробище....много секси обекти ще срещнеш, току виж сте се взели щастливо с някоя ламарина! Амин!
Пъ. Съ. 2 Dr. Kazimbutt, ще се взимаме ли с теб или само така ми мирише?!![]()
Може, може.Първоначално написано от Her Infernal Majesty
Само да ми порасне още малко гривата...
![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
^Оkey, оkey! Задомих се вече, те това е!!!Отивам сега да се къпа (лъжа естествено, слушам метъл все пак
) и 'пея' щастливо под душа!
![]()
Тъм тъм та тъм, тъм тъм та тъм, тъм тъм та тъм, тъм та тъъъъм! - Мда, не се лъжете сватбения марш ще да си припявам!![]()
А мислех, че аз съм извратена.
определено съм за китарата...\
/