Цитирай Първоначално написано от Анонимко
ErinEverly, не съм казал, че е задължително да ги слушаш, ама Туистед са си емблематична група не само за ГЛЕМ рока ами за рока като цяло, тъй, че да не знаеш дори малко за тях е смешно. Не можеш да се биеш в гърдите, че слушаш реге и да не знаеш кой е Judge Dredd, примерно.

Тва че са емблематични трябва ли да ме прави тяхна фенка??? И от какво се определя емблематичността??? Знаем кой е кралят на рока - елвис, знаем кой кога е създал определен стил в рока, но това прави ли ги любими на рокаджиите. Респект има, да, но респекта не стига, за да изучиш биографията на групата. Аз си се интересувам от определени групи и си им знам биографиите. Но трябва ли да парадирам с това и да мисля че другите не са истински любители на тази музика, само защото незнаят това, което аз знам??? Аз мога да кажа че, например, Хелоин са емблематични за рока, но това означава ли че ти трябва да си чувал/а песните им??? Много често ми казват че се ограничавам в рока, който слушам, но постепенно започнах да слушам много повече групи и смятам че на най-важните от тоя жанр съм чувала поне една песен, независимо от нейната известност. А и не съм предирала за определението "рокаджийка", в тоя форум ми го лепнаха (Мисля че беше Др. Казимбут или там каквото беше) и сред средата ми също стана така. Не мога да кажа, че това определение не ми харесва, но не съм предирала че знам толкова, колкото би трябвало да знам, за да го притежавам. Както и да е...