Цитирай Първоначално написано от ErinEverly
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Гласувах за дълга коса. Няма по-секси нещо от момче с дълга руса коса...

That's so fuckin' gay...

GET YA HAIR CUT!
А, вече полът се определя от косата и дрехите. Добре, де, не полът. Но да изредим няколко известни гейиве - Джон Бон Джови (с 3 деца и съпругА), Стивън Тейлър (Елизабет Тейлър мисля че не се е родила от хомосексуална връзка), Аксел Роуз (ходил с един от най-известните модели по онова време - Стефани Сиймор, и бивш съпруг на Ерин Евърли, която ми прилича на жена), Соул Хъдсън, познат като Слаш (с 1 дете, една бивша съпруга и една настояща), Дъф МакКагън с реално има Майкъл МакКаган (с настояща съпруга, 1 или 2 бивши, и 2 деца), Дани Филт (с приятелкА и 1 дете) и т.н. Хем с дълги коси, хем със съпруги, хем хомосексуални, малко странно ми звучи...

И едни хетеросексуални мъже да изброим - Джордж Майкъл (с къса коса), Елтън Джон (с къса коса), Фреди Меркюри (по-късно с къса коса) и т.н. Сексуалната ориентация мисля че не зависи от косата, незнам ти как мислиш.
Уау ти си приела на сериозно скормната ми заядка. Страхотно. И господи какво ми изреждаш тия нещастници, като Ози, Куупър и Дий Снайдер са най-великите в жанра. Точка.

Е са... Аз не ти ги изреждам по стилове, а по коса. За Ози не се сетих, Алис Куупър не съм сигурна че някоя го е зела, а последния не съм го и чувала. А твоята догадка беше толкова тъпа, че просто трябва да се скрииеш някъде от срам.
Хаха мен ли трябва да ме е срам? Не аз се водя за големия рокаджия и да не знам кой е фронтменът на Twisted Sister.