- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- anorexiq
hora plssssss iskam da sam anoreksi4ka!Ako ima hora koito sa bolni ot anoreksiq neka da pi6at tuk za6toto i az iskam molq viiiiii!Daite nqkakva informaciq kak da stana spe6no mi e naistina...![]()
Ti ili se podigrava6 s nas, ili si bolna, za da iska6 tova.
A sled kato go iska6, zna4i znae6 kakvo e anoreksiq i kak se poqvqva, togava za6to pita6 nas?!
Be happy,that's my secret
Awe momi4e ti luda li si![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Iskala da byde anoreksi4ka![]()
po-typo ne6to ne beh 4uvala otdavna
Ako ima6 problemi s nadnormeno teglo ima kyde kyde po polezni i efektivni metodi ot tfa
![]()
Horata se 4udat kak da se izbavqt a taq tuka anoreksi4ka 6e stava
![]()
Se edno az da iskam da sym psihi4no bolna 6oto tfa si e bolest na psihikata
![]()
Ti si qko zle ako misli6 4e s tva 6si re6i6 problemite
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
... май няма нужда да ти казвам , че си изпушила тотално ..но както и да е
не знаеш ли как се става?
или наистина тва е няква подигравка!
ako nqmate kak da mi pomognete prosto ne pi6ete.S anoreskiqta 6te re6avam dosta problemi.Ne sym s nadnormeno teglo-teja 54 i sam visoka 167 no prosto mi trqbva taq bolest
Ти си луда!!!Та анорексията води до смърт и много рядко се лекува успешно!Осъзнай се!![]()
![]()
![]()
BSB THE BEST & FOREVER!!!
Или ни се подиграваш или имаш нужда от психиатър не анорексия..
Метална нежност в плътта ми се впива, без кръв, без болка, но убива!!
трябва ти такава болест???!
ще разкажеш ли защо ти е , ако не е тайна де..
Ти си тотално НЕ ДОБРЕ!!! Комплекси с теглото си ли имаш че искаш чак до там да стигнеш???![]()
![]()
Такива хора не ги разбирам! Тва е направо ужасно,не мога да си представя как може само през ум да ти мине,пък камо ли да си го поставиш за цел!
По-добре недей,како,по-добре недей
![]()
ТОТАЛНА ПОДИГРАВКА С ФОРУМЦИТЕ!![]()
Abe hora, ne sa zaqjdaite s momi4eto.Qvno si ima problemi.Az napylno q razbiram, 6tot sym minala po toq pyt i tq edva li se podigrava s nqkoi ot vas ili ot nas ne znam to4no kak da sa izrazq.Naistina e super kofti i gadno da se stiga do anorexiq, no qvno ima za6to...nqma da ti davam syveti anorexiq_f, 6tot e po-dobre za teb, a i tuka forumcite 6i ma ubiqt mai
p.s. i kilata sa ti ok, i viso4inata, taka 4e ako e zaradi tegloto, nqma smisyl
!!!PEACE!!!
теглото на страна...но ако искаш да ти окапе косата,да ти изгният зъбите и органите ти да заприличат на повръщано-тогава давай!ако го искаш проблема си е твой....и успех в заприличването на мумия!изкала го тя....ама после да не пищиш!баси глупавите хора има на тоя свят...![]()
Първоначално написано от Soul^Fly^F
така ли се решават проблеми?напротив....тогава проблемите стават много повече....
e, da, ama v edin moment na 4ovek mu pisva i si kazva: 'mi mainata mu na vsi4ko' i ne go e grija hi4 za anorexiq, hi4 za zdrave i po4va da ne namira smisyl vyv vsi4ko i kat si naviva razni raoti staa o6te po-zle, taka 4e...ae kofti si e naistina, ma nii kvo mojem da naprai?!Sq momi4eto sigurno i nas 6i na namrazi i 6i na psuva, 6tot izob6to ne i pomagame, nito i vlizame v polojenieto...oh, na taq tema prosto ma e strah da davam kompetentno mnenie...sorryПървоначално написано от илейн
ups tva gore bqh az
!!!PEACE!!!
Sled Vsqko qdene si Burkash v Ustata da povrashtashie polo4vash.Oba4e sam nqko tupo par4e moji da go narpavi tva moita sasedka,E bolna ot tva ako e vidish na ko mqsa naprvo0 ne znam edni soleti da hapni i ve4e organizma sam po4va da si povraashta.ti se reshavash
Ибахти болните мозъци дето имало на тоз всят
е то тогава в тоя случай като не и пука от нищо...по-добре да се гръмне!по-добре бърза смърт,отколкото бавна и мъчителна...защото това да искаш да си болен от анорексия си е равносилно на самоубийство...Първоначално написано от Анонимко
ти или си луда или нямам логично др обясненеие!![]()
![]()
а знаеш ли изобщо че от анорексия може да се умре,ти тва ли искаш?
![]()
![]()
![]()
Каквото и да се е случило-анорексията не е решение-това е още един ОГРОМЕН проблем от които освен че ще приличаш на...няма да имаш сили за нищо...и освен това организма ти![]()
![]()
Не го прави след време ще съжаляваш
И ако случайно се ебаваш-СПРИ,защото това е много сериозно нещо с което шега не бива
![]()
Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~
Добър вечер,
Считам, че темата не е подходяща, за това я спирам.