.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

въпросче към съфорумниците ;)

На колко съм години, според вас?

EDIT: СНИМКАТА Е МАХНАТА, МОЛЯ ДА СЕ ЗАКЛЮЧИ ТЕМАТА !
    /31.08.2005/

*извинявам се за формата на снимката, но е снимано с GSM.
    Мъжа се познава по делата!
    *
    Бъди Мъж и на думата си дръж!
    *
    Думата е равна на договор!
    *
    Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
    *
    Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
    *** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!

Guest
    17...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ebati tupata tema Ama inache 18,19 ili 20.Tqloto ne e losho
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Guest
    zabelqzvam 4e si su6to taka ne pove4e ot 173-4 visok

извини меня, но трябва да си доста комплексиран, за да питаш некви си какво мислят за тялото ти и т.н. важното е ти да се харесваш. другите са на второ място.
    а по темата ... ми явно доста си се потрудил, за да изглеждаш така, за което - евала.
    друго нямам кво да кажа
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Цитирай Първоначално написано от пор
    извини меня, но трябва да си доста комплексиран, за да питаш некви си какво мислят за тялото ти и т.н. важното е ти да се харесваш. другите са на второ място.
    а по темата ... ми явно доста си се потрудил, за да изглеждаш така, за което - евала.
    друго нямам кво да кажа
    приятел, определено не съм комплексиран. Просто питам(това е периода, когато правех щанги...), много пот съм хвърлил - определено

EDIT: забравих да кажа, че си се харесвам, както и много други хора ме харесват. Направих темата също и затова да видя колко години ще ми дадете. Накрая ще ви кажа...
    ---

не, 185-6см съм

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от пор
    друго нямам кво да кажа
    do tuk sum na 100% suglasna davam ti nai mng 19 20 nai mng

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    20 или повече. Но е супер грозно, според мен, с извинение и без. Много се дразня така, на нищо не приличаш! Отврат е - стягай тялото, но не прекалявай
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

E nqma li da 4uem i verniq otgovor vse pak
    Neznam kolko da ti dam...Obiknoveno maniqta za muskuli se proqvqva nai-ve4e pri 16-20 godi6nite ta tam nkyde si
    Be happy,that's my secret

Цитирай Първоначално написано от devil4e
    20 или повече. Но е супер грозно, според мен, с извинение и без. Много се дразня така, на нищо не приличаш! Отврат е - стягай тялото, но не прекалявай
    "всеки си носи кръстта." Не съм правил тяло, защото ми е избила чивията, а защото ми трябва. На фитнес почти не съм ходил, само за дооформяне.

Impulse, има време Нямам мания за мускули.

Цитирай Първоначално написано от devil4e
    и на мен не ми харесва особено ... аз така по по-женствени си падам, ама айде са ... поне едно браво за постиженията.
    всичко трябва да е с мярка.
    ъъъъ ... години м/у 19-22

25-27

А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!

пор, как така по "по-женствени"? Мъжа е мъж, а жената - жена. Ти какво си ?/сериозно питам/ Мъжа ТРЯБВА да осигурява на жената сигурност и да я кара да се чувства ВИНАГИ на върха, но трябва й да внася респект... това е за мен!

Цитирай Първоначално написано от borche
    пор, как така по "по-женствени"? Мъжа е мъж, а жената - жена. Ти какво си ?/сериозно питам/ Мъжа ТРЯБВА да осигурява на жената сигурност и да я кара да се чувства ВИНАГИ на върха, но трябва й да внася респект... това е за мен!
    в по-женствени нямам предвид нещо като Евгени Минчев ... да не си мислиш некви работи са в смисъл по-слабички, не толкова здрави. щото аз съм клечка (и съм момиче) и някак не се чувствам удобно до гардероб. страх ме е да не ме смаже. относно визията, за мен, е най-добре някъде към златната среда.
    а за мъжа и жената си много прав.

Dai pone joker4e! Teenager li si ili ne
    Be happy,that's my secret

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    davam ti 16-17 godini
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мерсим първо за размера на снимката. Второ пич, от една от предишните ти теми "какво първо гледали жените в един мъж" , която беше с цел да си свериш часовника и да си избиеш комплекса за разликата във височината на ушите ти и от тази тук, където съвсем явно си демонстрираш тялото( на други ги разправяй тия че ти пука колко години ти даваме ние...) става ясно че си доооооооста суетен...
    нищо де, бъди си...но какво ще стане, ако всички решим да го правим...например ше си сложа моя снимка и ще ви питам от колко време не съм си подстригвала косата...
    Направо можеше въпросчето да не е "на колко години съм аз?"...а "готино ли ми е тялото?"
    както и да е...
    според мен си на 18..всъщност нямам никва идея, а и не ме интересува... :P :P :P
    Истинските принцеси не се познават по скъпоценните камъни, а по благородството, което носят в сърцата си!!!

Barbarona, виж сега душичке, нямам комплекс относно ухото, защото на моменти ми харесва(когато съм с приятелката си, когато съм на дискотека и още много...), но понякога ме дразни(когато съм с костюм..официално облечен..../няма да обеснявам защо, мисля че се подразбира !
    Това е единствената снимка, която имам на РСто и определено нямам за цел да си показвам тялото, ще ти поясна и какво искам да разбера с въпроса "какво мислите за тялото ми?" - някой хора ме намират за груб, а други за здрав мъж/надявам се да си разбрал./
    Мисля, че вече се изтърка теорията за здравите момчета/че са комплексари/, поне на мен ми е скучна

Impulse, накрая... не мога да давам жокери

пор, няма страшно, аз съм прекалено добър до момента, в който някой не ме "настъпи" - тогава откачам ! + това винаги е добре слабо момиче да е с добре развито момче...както и да е всеки си знае, но не си права за Минчев/гей е, но има какво да се научи от него/. и + това съгласи, че ако си с "гардероб" никога няма да имаш проблем с навлеците/не говоря за анаболно същество, а за здраво и научено мъжкарче/.

am pi4 golqm ti e gaza!!!!!ei tva e vui4o mi i vsi4ki priatelki go haresvat !!kajete haresva li vi??
    gledai dartacite kvo pravqt Mr.Muskul

еми на около 45

Любовта е най-висшата степен на омразата

Petey Pablo, бъркаш, имам големи крака и малък гъз/краката са от клякане/. Това "човече" е на стероиди и на какво ли още не, а аз не съм. В България няма достатъчно тренировъчни зали/квалитетни/, а в САЩ - бол ! + това човека е културист, а аз съм динамичен спортист, защото всеки може да прави водни мускули, да се гои и да блъска във фитнеса, но не всеки може да се бори! На тази снимка е със гримове и прочие, а аз съм сниман с най-обикновен телефон...
    *
    *
    *
    *

Цитирай Първоначално написано от amy lee
    еми на около 45
    и си се снимал в гръб за да не ти се виждат бръчките

Любовта е най-висшата степен на омразата

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Може и да си на 15 и на 25. Виждал съм хора на по 15, които имат доста по-масивен и най-вече сепариран гръб от твоя.
    Иначе наистина е добър като може да го орелефиш още малко.
    Аз за годините - бих заложил на 16-17 като съдя по това, че питаш за тях.
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Цитирай Първоначално написано от Sportexz
    Може и да си на 15 и на 25. Виждал съм хора на по 15, които имат доста по-масивен и най-вече сепариран гръб от твоя.
    прав си донякъде за релефа, но и него го има, просто снимката е лоща момченцата, които са на по 15, колко химия са изпили и колко кг са?
    *
    *
    *
    *

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от borche
    Цитирай Първоначално написано от Sportexz
    прав си донякъде за релефа, но и него го има, просто снимката е лоща момченцата, които са на по 15, колко химия са изпили и колко кг са?
    Химия - доста все пак са културистчета.
    А за килограми различно и до 95-100 стигат.
    Преди имаше един Марулата - беше ебати дзвера на 15.
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си