- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- школа "Иванови"
малко съм неориентирана...айде някой да р5азькайе по-подробно за тва чудо...
Ами Школа Иванови-учиш,учиш,...Плаща се супер добре,аз съм била там само 1-път от 9 сутринта до 10 вечерта...Ако нещо те интересува питайПървоначално написано от FlowerinesS
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ммм..тва като частни уроци , така ли?колко се плаща?уаау толкова мн време..ша ти изпуши мозъкаПървоначално написано от Eleonora
и тва колко системно ли си ходиш там на уроци или така по 1-2 пъти?
Стига бе хора?!Как ще е супер там?Тоя 120 см-ов манияк,е смешен!най добрата ми приятелка сега е там,умно си е момичето,а я правят на лудаТо хубаво да са строги и да има организация,ама не прекалено!
Според мен там трябва да ходят някакви "неспасяеми" случаи,които са адски тъпи,а не умни деца
хаха ... не знае в какво се забъркваш... имам познат там ходи ... вика че е подобие на сектаПървоначално написано от adi_crazy
Абе Ади къде ще ходиш бе?
Виж кво ти казват хората,ще се побъркаш от учене.
Но както и да е де,твоя си работа![]()
споско при иванови може да не учиш цяла година накрая ви казват темата по литература и ви дават задачите по математика
taka si e!Първоначално написано от converse
![]()
![]()
Ако верно е така е е*баси нечестното.Така все едно не си изкарал изпита сам и не си заслужил/а оценките си.Пък и не е честно спрямо другите![]()
![]()
POWER AND THE MONEY...MONEY AND THE POWERПървоначално написано от alegra
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close
B1 и ти ли мислиш същото което и аз ?
Да,B2
Да,да парите железни врати отварят![]()
Не е така!не може там да не учиш
"оцеляват" само най-добрите.
изкараш ли някфа слаба оценка, не се ли справиш
-вън си.
а темите не ги казват(няа начин), но
определено според мен дават някфи жокери кое
може да се падне...или ти казват деня
преди изпита преговори си еди кое си.
а задачите просто се решават в школата
и пак същото-деня преди изпита-преговори си тия и
тия задачи.но определено там не можеш да останеш
ако не си разцепваш дупарата от учене.
da we!prez vqlata godina-2,2,2,2,2,23,3,3,2,2,2,4,5,2.128.........tva mi bqha ocenkite,ama samo po edno vreme!samo ako si mnooooooooogo zle vikat va6te!Първоначално написано от Murderdoll
Абе хора, вие луди ли сте или да?!Тия, дето ги мързи да си мръднат задника не харесват Иванови!Там си късаш задника от учене, ама влизаш на хубаво място и научаваш нещо!Майка ми и баба ми ходиха до Иванови!!!Присъстваха в час!!!И си е МНОГО ДОБРЕ!Там е супер купон!!!Който не му изнася, нека да не влезе на хубаво място!Нека!!!![]()
![]()
![]()
П.П.И кой ви каза тъпите нелепи слухове, че се знаели предварително темите и задачите?!Вие с ку-ку...няма такова нещо, уверявам ви!1000000000%%%%%%%
Ади не искам да се заяждаме,щото сме приятелки,но щом не ти изнася мнението на хората от форума не трбяваше да пускаш такава тема.Както виждаш повечето не ги харесват тия вече незнам как да ги нарека.
И не можеш да бъдеш сигурна че не ти казват поне нещичко относно изпитите,поне някоя подсказка.
Аз специално много добре помня,че на тазгодишните изпити един татко или майка беше не помня вече се оплакваше,че има родители,които преди да бъде изтеглена темата вече са знаели коя ще е.
А кажи ми това да не би да е магия?
Открай време винаги за изпитите изтича информация.
Плюс това 22 лева не са по джоба на всеки,за тия пари можеш да си вземеш частни учители само за изпитите,а не да учиш като гламава по всички предмети.
Сигурно има хиляди деца,които изобщо не знаят кво е тва,ама пак са влезли,където искат.Който не му изнася, нека да не влезе на хубаво място!Нека!!!
ПП:Плюс това доколкото разбрах Иванови се водят незаконни?!![]()
ВСЕ ПАК Е ВЪПРОС НА МНЕНИЕ!
Лека нощ
спокси бе Ради!!!Просто с енервирах, щото нямате никакви основателни пичини да казвате, че примерно всичко е нагласено и тиу дават предварително темата!!!
Няма доказателства че е така,но няма доказателсвта и че не е така.![]()
Citiram roditel, dal mnenieto si za tazi shkola vyv foruma na ABV.bg
http://forum.abv.bg/cgi-bin/showpost...mode=flat&sb=5
Тема Обикновено, oтговор на това съобщение
Автор ribka_bananka
Дата Mon Sep 19 11:27:28 2005
От IP 213.240.211.224
когато пиша нещо, го правя, защото ИМАМ личен опит. Наизуст и по спомени на очевидци не говоря.
Още веднъж повтарям и то, напълно отговорно, че школа "Иванови" и по-точно собствениците й, още по-точно Иванов, не струва и пет пари!
Понеже говорим за факти.
Вярно ли е, че децата учат в събота и неделя от 8.30 до 17/17.30/18 часа?
Вярно ли е, че зимната и пролетната ваканция е същото? Е, Иванов твърди, че "тези, които се справят с материала, ще имат ваканция. Другите ще учат!" На практика, обаче, много малко деца почиват през ваканцията.
Вярно ли е, че това му се вижда недостатъчно да им наблъска 20-тина теми в главите, та и лятото организира лагери в Равда, където се учи по 4 часа дневно? Естествено И това удоволствие се заплаща солидно.
Вярно ли е, че през седмицата са в личната му гарсониера в "Хаджи Димитър"? Влизала ли си там? По този повод се сетих и за листовката, която беше раздал с упътване как се стига до въпросната гарсониера. В нея пишеше "мостТа" Чавдар и "втория сФетофар". Може и да е издребняване, ама сина ми от втори клас не допуска такива грешки.
Вярно ли е, че всеки учебен ден в НБУ завършва със сбирка в залата, където се прави разбор?
Нека кажа и нещо за този "разбор".
Децата, уморени и гладни, изслушват една креслива тирада на Иванов, след което привиква учителите и ги кара да изброят поименно кой ученик не се е справил, т.е. има ниска оценка на домашно, контролно и т.н. Учителите с неудоволствие съобщават имената.
Понеже присъствах на две такива сбирки, повтарям дословно каквото чух:
Иванов: "Хайде, кажете кой от вашата група се представи зле днес!"
Учителя: "Иван Петров, но..."
Иванов: "Стани бе, Иване! Стани, хубаво да те видят всички! Ти ли, бе! Защо резилиш майка си и баща си? Как я мислиш ти, бе? Не те ли е срам? Още два пъти имаш и после те изхвърлям, да знаеш!"
След това се назовават отличниците. Всички са длъжни да им ръкопляскат шумно и продължително.
Е, това ако не е сектантско изпълнение, здраве му кажи!
Не очаквам да ми повярваш, но моя син доста често беше от тези, на които им се ръкопляскаше. От това ми се гадеше дори повече, отколкото от порицанието!
Толкова ли е сложно да се разбере, че такива брутални методи могат да изкривят представите на едно дете за успех, неуспех, учене и достойнство? И кое е по-важно - Първа немска или тези нещица?
Иначе, да, има голяма успеваемост при него. Или както самият той ми каза лично: "Ако детето ви не е с тежка форма на олигофрения и вие сте достатъчно амбициозна, ще го подготвя и ще влезе където поискате." Мерси много за такова успяване.
И накрая да сложа черешката на тортата.
Ако някой от възторжените му почитатели ми покаже фискален касов бон за внесена такса, ще скачам на един крак и ще викам три пъти "Иванов е велик!"
Ами за съжаление е така... Една от моя клас, която ходеше седми клас при Иванови, знаеше задачите предварително и изкара 5.97!Първоначално написано от alegra
"Hominem te esse memento"
Imam mn friendove, koito u4iha tam. Nqmaha svobodna sec da se usnihnat. Be6e napravo jalko, no vsi4ki izkaraha nad 5 i 50 na izpitite i vlqzoha v super elitni gimnazii.
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Първоначално написано от Sinister_Doll
Eто това е много вярно!Както казах, майка ми и баба ми ходиха при Иванови!Но тогава беше Иванова.Тя е ролкова човеча жена!Всичко им обясни!Вярно, е че там учиш, учиш и само ичиш!Но после влизаш на хубаво място!!!За да разберът къде да отидат, майка м се обади на телефона на Иванов и той също много чвечно им обясни!!!
Ами не е задължително да ходиш там,за да изкараш хубави оценки на изпитите![]()
една моя френдка се записа при тях в частното им даскало и казва че не толкова зле ама мноо не вярвам![]()
Миличко Ади Креизи,ти си си уверена,че Иванови са ДЪ Бест и не търпиш никаква критика...Тъй че няма да правя опити да те убеждавам в противното,просто ще ти разкажа за една моя приятелка,посещаваща въпросната школа.И така за поясннение ще напиша,че момичето се казваше Мануела и беше (в 7 клас) една от най-близките ми съученички...Тя започна да ходи в Иванови в края на 6 клас (някъде средата на май)....В началото на септември (преди 15) се видяхме и аз бях шокирана от това,което Ману ми разказа.Значи тя е посещавала Иванови почти цяло лято (ходили са и на 2 лагера) и са взели 3/4 от материала по география,физика и химия за 7 клас,да не говорим за математика и литература.И така започнахме 7 клас,а Мануела буквално нищо не правеше в часовете по химия,физика и география-просто вече знаеше всичко...хубаво,ама това 2 месеца-после почна да изкарва ниски оценки,защото си мислеше,че знае уроците (ама то се забравя),пък и главно защото нямаше абсолютно НИКАКВО свободно време....А защо нямаше ли?Ами защото ходеше на Иванови 3 пъти седмично (от понеделник до петък) и събота и неделя от 7,30 до 17,00 или нещо такова!!!!Да не говорим за уроците-имат да пишат 3 съчинения за следващия ден+ 30-40 задачи по математика (от най-трудните с 1000 под точки)...Аз лично съм и помагала да си реши задачите и то не веднъж...например сядаме след даскалото на някоя пейка,или в някой час на последния чин и аз рещавам половината задачи,тя останалите.И недей да си мислиш,че момичето не можеше да си ги реши сама напротив можеше,но просто часовете в денонощието не и стигаха,за да спи,да яде,да ходи на у-ще,на Иванови и да пише всички домашни!!!!И така след известно време Ману съвсем откачи!Ама в буквалния смисъл на думата-беше станала ужасно нервна-само да я пипнеш с пръст и започваше да ти крещи,ревеше почти непрекъснато,просто наистина беше пред нервен срив!И майка и,горката жена я записа на психоаналитик!На 14 години и вече има нужда от психятри....Това,че стана невъзможно избухлива,се отрази не само на психиката и,а и на оценките и в училище. По литература например 2рия срок имаше 4,4,5,5,добре,че на класното изкара 5,50 и даскалката се смили над нея и и писа 6 за годината....и т.н. А най-лошото е,че благодарение на целия този стрес тя се събра с много неподходяща компания (която както се досещате намери пак в Иванови)Като казвам неподходяща,не си мислете,че вече прекалявам,ама нормално ли е да се напиват като прасета,да пушат по 1 кутия цигари на ден и да се фукат непрекъснато с маратонките си на О'Siris?....Е хайде аз спирам до тука,че стана прекаленооо дълго,но само за край ще ви кажа,че М. изкара около 5,200 по математика и около 4,600 по литератува,по малко от мене,при все,че аз учех колкото да минава номера (а сега съм в 1ва немска)Първоначално написано от ади_крейзи
ПП Иванови бяха разпространили инфо,че ще е По Жицата,а се падна Ангелинка,тъй че вие си правете изводите
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
axel_f,az poznavam edna manu i sq e vav feg daje
no iskam da ti kaja 4e na vseki se otrazqva razli4no-zavisi koi moje da izdarji na tva naprejenie,zavsi ot 4oveka.to4no za tva pove4eto se otpisvat po sredata na godinata.az pak samo v na4aloto si davah zor,posle prez zimata izob6to ne u4ih i ne si pisah doma6nite-daje ivanov 6te6e da me izgoni,ako ne poznava6e na6te.ama posle po4nah gore-dolu da vnimavam v 4asovete i vka6ti ne uvih i izkarvah "prili4ni" ocenki.