.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 82
    Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Значи става въпрос за един и същ човек Аз Мануелка много си я обичкам,ама тя стана наистина невъзможна в 7 клас....А ти познаваш ли я добре?Можеш ли да ми кажеш нещо повече за нея,защото не съм я виждала от юни,само знам,че е влезнала във френската от 2ро класиране
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Голям фен
    Град
    София
    Повечето мои познати,които са ходели ж Иванови са били големи нехранимайковци,плащали са си че нямат домашни и после ги набутаха кой къдет види
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    q nqkoi ot tezi,koito ste hodili da kaje dali poznava edin Zlatomir,Tomi mu vikame! Toi hodi tam tazi godina 2004/2005!

аз го познавам този хипер идиот.Беше от моя клас.Мноо беше готин в началото ама после почна да газарее.А ние му викахме Томазата

Цитирай Първоначално написано от Lindsay
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    q nqkoi ot tezi,koito ste hodili da kaje dali poznava edin Zlatomir,Tomi mu vikame! Toi hodi tam tazi godina 2004/2005!

аз го познавам този хипер идиот.Беше от моя клас.Мноо беше готин в началото ама после почна да газарее.А ние му викахме Томазата
    xaxa
    toi sq e v moq klas

Във Френската е да абе говедо е ама ко да се праи накрая се свиква и с него както и с всички други

Цитирай Първоначално написано от Lindsay
    Във Френската е да абе говедо е ама ко да се праи накрая се свиква и с него както и с всички други
    az go poznavam ot ivanovi ne bqhme blizki,daji izob6to

мноо нафукано хлапенце е сега ако мен ме питаш ама е бъкан с зелено,така че само заради това го харесват момичетата(ако изобщо някой го харесва ама карай са да не задълбаваме в темата Златомир-Златито) абе казано на кратко ако си по-дълго с него ще му свикнеш на обидите и няма да ти прай впечатление спокс.Ама глееай да не ти се качва на главата и да не му давайте да се превъзглася(много обича да го прави)и всичко ще е ОК

emi za sq ne e se obajdal mn mn
    v smisal 4e ne me e obijdal o6te

ок аз не казвам ,че ще ти го прай казвам ти какво правеше на нас момичетата в бившето ни даскало

не знаете какво говорите
    Guest

da we

Аве вие наред ли сте говорите таи като сте били там по 1-2 дена.Аз сам там от по4ти година и сам жив и здрав!4е се у4и-у4и ама 6то говорите без да сте наясно!Ако оби4ате парво постоите там и тогава ми говорете глупости!тва 4е Иванов е кинта и дваисе си е негов проблем таи 4е оставете хората да си вар6ат работата и ако не ви харесва можете и да си я гледате!!!В иванови оцеляват наи добрите и явно посерковци като вас не са оцеляли далго!!!!!!! Да кажем 4е аз и си4ките хора в Евростар и Иванови мислим така!!!!А за другите имам само това

Guest
    само ЕВРОСТАР

Guest
    hahahaha az hodeh tam predi 3g sea nz kak e ama ne spykvaha ot y4ene be6e mn tejko ama si zaslujava6e,tam se zapoznah s mn qki hora i si pravehme golqmo shou vapreki y4eneto dobri dni bqha

Град
    София
    пфф тия са некви маняци там бе... прекаляват.
    има и по-добри места

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    хахахахах...
    един мой съученик ходи там.. но той е с тежка форма на олигофрения и направо го съсипват, горкия...

Абе, незнам.. аз не бих издържала - само зубрене и зубрене.. не става така. Пък и познавам хора, които пак са си влезнали там където искат и със хубави и оценки, без да са ходили при Иванови !
    На някои им трябва малко за да успеят, на други повече - явно за това са се хванали Иванови..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Edna fr hodi tam i kaza 4e za sqko govorene po vreme na 4as imalo globa
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Мега фен
    Град
    София
    Бе не знам, ама аз без Иванови, само с една учителка по български, без уроци по математика си влезох в 1АЕГ с доста високи оценки...

bdaa
    Guest
    neee nikoi da ne hodi tam hora savzemete se az bqh na psiholog sled negovite uroci nari4a se NANASQNE NA PSIHI4ESKA TRAVMA

happyto
    Guest
    [quote="bdaa"]neee nikoi da ne hodi tam hora savzemete se az bqh na psiholog sled negovite uroci nari4a se NANASQNE NA PSIHI4ESKA TRAVMA[/quote

a we ti kuku li si!!!!!! hora elate v ivanovi !syper qk kupon e !!!!tova za glabota e nqkuv mit1!!!!!!!elate mnogo e qko tuka!!!!u4i6 no ima6 6 v daskalo !!!!

Няма да обяснявам за престоя си там. Ще кажа само едно- при Иванови няма място за лигльовци.Ако наистина искаш да успееш , учиш здраво и накрая с тяхна помощ успяваш.Всичко останало са само глупости.

Цитирай Първоначално написано от Carole
    Няма да обяснявам за престоя си там. Ще кажа само едно- при Иванови няма място за лигльовци.Ако наистина искаш да успееш , учиш здраво и накрая с тяхна помощ успяваш.Всичко останало са само глупости.

Е тва е =D> който не е бил си няа ни най-малка представа какво е..писна ми сички да говорят някакви абсолютни глупости за тях...Иванов наистина е отжратителен човек,не ог интересува какво научаваме,паричките го интересуват само..но Иванова и особено учителите наистинаси разбират от работата!Каквото съм научила от тях тази година,никъде другаде нямаше да го науча..ако си пълен тъпак нямаш шанс да оцелееш там и времето,прекарано там е най-кошмарното..но ако си мръднеш четирибуквието малко и опознаеш хората ще тие страшно готино там!И ае ако обичате стига с тия глупости ,че Иванов ни давал тестовете,само тези,които не са успелимогат да кажат такова нещо,при положение че не са ходили там
    [/i]
    Разтворих се в теб
    Разгледах деня ти
    Отрових се в теб
    Забравих за кратко да мисля за всичко
    Останах с безплатните мисли за теб.

Мега фен Аватара на lenito_sf
    ako misli6 4e ivanovi sa pravilnoto mqsto se laje6 jestoko ma mnou jestoko az pak kazvam VEDI RLZzZ ako im iska6 telefonite eno LS i 6ti gi kaa

Мега фен Аватара на lenito_sf
    sq taq godina xoix na vedi i sam xiper dovolna ocenkata mi po matematika stana ot ne palna 5 na kragla 6 bez maitap a i globi nqma a daje na nas ni se padnaxa mnou ama mnou qki u4itelii po bel i po mat i be6e xiper kupon a daje za pravilno re6ena zada4a po matematika gospojata ni dava6e po 1 bonbon kef a ako ne si si poxapnal v mejdu4asieto ima6 vreme. tam se zapoznax s super pe4eni xora i staa6e kupon do bezkrai a kolkoto do doma6nite koito ni davaxa gre6ka zalivaxa gleite da si gi pi6ete 6ot ako po matematika vi se padne gospoja goranova .... bog da vi e na pomo6t ne ni6to stra6no no kato zavika nqma krai kato 4eli i ako vi se padnat maq nikolova ili goranova mnou pozndavi ot mene (kazvam se leni ot sabotnite grupi) ta tfa e ne izbirai ivanovi da ne zeme6 da se oligofreni6 ne6to 4e i kandidatstvane nema da vidi6

Хора, НЕ ХОДЕТЕ ТАМ.. казвам Ви, някакъв ад е , бях преди няколко години и на бързо се отписах
    Иванов е някъв сбърканяк, заедно с цялата му рода,която преподава там..горките деца

Ако си търсите школа препоръчвам АРХИМЕД- много добра подготовка, особено по литература

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Цитирай Първоначално написано от bdaa
    neee nikoi da ne hodi tam hora savzemete se az bqh na psiholog sled negovite uroci nari4a se NANASQNE NA PSIHI4ESKA TRAVMA
    Абе мн ми стана интересно кво ви правят там бе хора... ?

Цитирай Първоначално написано от Forest_girl
    Цитирай Първоначално написано от bdaa
    Абе мн ми стана интересно кво ви правят там бе хора... ?
    Преди да се запиша и аз си мислех,че ще е ад,но явно вече не държат толкова здраво,зашото тази година беше всичко друго,но не и кошмарна,ужасна и темподобни Преди не знам как е било,обаче тази година спец за школата ,Иванов почти не идваше,тои се занимава повече с училището,При нас беше Иванова..Нито са нит ормозели,нито са викали,нищо подобно..приличам ли ви на изтормозена и сплашена изкарах супер оценки,и освен това срещнах неверочтни хора,които са ми може би по-близки и от приятелите ми от училище..не се плашете Иванов няа да ви изяде все пак
    Разтворих се в теб
    Разгледах деня ти
    Отрових се в теб
    Забравих за кратко да мисля за всичко
    Останах с безплатните мисли за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си