- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- школа "Иванови"
Значи става въпрос за един и същ човекАз Мануелка много си я обичкам,ама тя стана наистина невъзможна в 7 клас....А ти познаваш ли я добре?Можеш ли да ми кажеш нещо повече за нея,защото не съм я виждала от юни,само знам,че е влезнала във френската от 2ро класиране
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Повечето мои познати,които са ходели ж Иванови са били големи нехранимайковци,плащали са си че нямат домашни и после ги набутаха кой къдет види![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Първоначално написано от Анонимко
аз го познавам този хипер идиот.Беше от моя клас.Мноо беше готин в началото ама после почна да газарее.А ние му викахме Томазата![]()
Във Френската е да абе говедо е ама ко да се праи накрая се свиква и с него както и с всички други
az go poznavam ot ivanoviПървоначално написано от Lindsay
ne bqhme blizki,daji izob6to
мноо нафукано хлапенце е сега ако мен ме питаш ама е бъкан с зелено,така че само заради това го харесват момичетата(ако изобщо някой го харесва ама карай са да не задълбаваме в темата Златомир-Златито)абе казано на кратко ако си по-дълго с него ще му свикнеш на обидите и няма да ти прай впечатление спокс.Ама глееай да не ти се качва на главата и да не му давайте да се превъзглася(много обича да го прави)и всичко ще е ОК
![]()
emi za sq ne e se obajdal mn mn
v smisal 4e ne me e obijdal o6te![]()
ок аз не казвам ,че ще ти го прай казвам ти какво правеше на нас момичетата в бившето ни даскало
Аве вие наред ли сте говорите таи като сте били там по 1-2 дена.Аз сам там от по4ти година и сам жив и здрав!4е се у4и-у4и ама 6то говорите без да сте наясно!Ако оби4ате парво постоите там и тогава ми говорете глупости!тва 4е Иванов е кинта и дваисе си е негов проблем таи 4е оставете хората да си вар6ат работата и ако не ви харесва можете и да си я гледате!!!В иванови оцеляват наи добрите и явно посерковци като вас не са оцеляли далго!!!!!!!Да кажем 4е аз и си4ките хора в Евростар и Иванови мислим така!!!!А за другите имам само това
![]()
само ЕВРОСТАР![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahaha az hodeh tam predi 3g sea nz kak e ama ne spykvaha ot y4ene be6e mn tejko ama si zaslujava6e,tam se zapoznah s mn qki hora i si pravehme golqmo shou vapreki y4eneto dobri dni bqha![]()
![]()
![]()
пфф тия са некви маняци там бе... прекаляват.
има и по-добри места
хахахахах...
един мой съученик ходи там.. но той е с тежка форма на олигофренияи направо го съсипват, горкия...
Абе, незнам.. аз не бих издържала - само зубрене и зубрене.. не става така. Пък и познавам хора, които пак са си влезнали там където искат и със хубави и оценки, без да са ходили при Иванови !
На някои им трябва малко за да успеят, на други повече - явно за това са се хванали Иванови..
Edna fr hodi tam i kaza 4e za sqko govorene po vreme na 4as imalo globa![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Бе не знам, ама аз без Иванови, само с една учителка по български, без уроци по математика си влезох в 1АЕГ с доста високи оценки...
neee nikoi da ne hodi tam hora savzemete se az bqh na psiholog sled negovite uroci nari4a se NANASQNE NA PSIHI4ESKA TRAVMA
[quote="bdaa"]neee nikoi da ne hodi tam hora savzemete se az bqh na psiholog sled negovite uroci nari4a se NANASQNE NA PSIHI4ESKA TRAVMA[/quote
a we ti kuku li si!!!!!! hora elate v ivanovi !syper qk kupon e !!!!tova za glabota e nqkuv mit1!!!!!!!elate mnogo e qko tuka!!!!u4i6 no ima6 6 v daskalo !!!!
Няма да обяснявам за престоя си там. Ще кажа само едно- при Иванови няма място за лигльовци.Ако наистина искаш да успееш , учиш здраво и накрая с тяхна помощ успяваш.Всичко останало са само глупости.
Първоначално написано от Carole
Е тва е =D> който не е бил си няа ни най-малка представа какво е..писна ми сички да говорят някакви абсолютни глупости за тях...Иванов наистина е отжратителен човек,не ог интересува какво научаваме,паричките го интересуват само..но Иванова и особено учителите наистинаси разбират от работата!Каквото съм научила от тях тази година,никъде другаде нямаше да го науча..ако си пълен тъпак нямаш шанс да оцелееш там и времето,прекарано там е най-кошмарното..но ако си мръднеш четирибуквието малко и опознаеш хората ще тие страшно готино там!И ае ако обичате стига с тия глупости ,че Иванов ни давал тестовете,само тези,които не са успелимогат да кажат такова нещо,при положение че не са ходили там [/i]
Разтворих се в теб
Разгледах деня ти
Отрових се в теб
Забравих за кратко да мисля за всичко
Останах с безплатните мисли за теб.
ako misli6 4e ivanovi sa pravilnoto mqsto se laje6 jestoko ma mnou jestokoaz pak kazvam VEDI RLZzZ ako im iska6 telefonite eno LS i 6ti gi kaa
![]()
sq taq godina xoix na vedi i sam xiper dovolna ocenkata mi po matematika stana ot ne palna 5 na kragla 6 bez maitap a i globi nqma a daje na nas ni se padnaxa mnou ama mnou qki u4itelii po bel i po mat i be6e xiper kupon a daje za pravilno re6ena zada4a po matematika gospojata ni dava6e po 1 bonbon kef a ako ne si si poxapnal v mejdu4asieto ima6 vreme. tam se zapoznax s super pe4eni xora i staa6e kupon do bezkrai a kolkoto do doma6nite koito ni davaxa gre6ka zalivaxa gleite da si gi pi6ete 6ot ako po matematika vi se padne gospoja goranova .... bog da vi e na pomo6t ne ni6to stra6no no kato zavika nqma krai kato 4eli i ako vi se padnat maq nikolova ili goranova mnou pozndavi ot mene (kazvam se leni ot sabotnite grupi)ta tfa e ne izbirai ivanovi da ne zeme6 da se oligofreni6 ne6to 4e i kandidatstvane nema da vidi6
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хора, НЕ ХОДЕТЕ ТАМ.. казвам Ви, някакъв ад е , бях преди няколко години и на бързо се отписах
Иванов е някъв сбърканяк, заедно с цялата му рода,която преподава там..горките деца
Ако си търсите школа препоръчвам АРХИМЕД- много добра подготовка, особено по литература
Преди да се запиша и аз си мислех,че ще е ад,но явно вече не държат толкова здраво,зашото тази година беше всичко друго,но не и кошмарна,ужасна и темподобниПървоначално написано от Forest_girl
Преди не знам как е било,обаче тази година спец за школата ,Иванов почти не идваше,тои се занимава повече с училището,При нас беше Иванова..Нито са нит ормозели,нито са викали,нищо подобно..приличам ли ви на изтормозена и сплашена
изкарах супер оценки,и освен това срещнах неверочтни хора,които са ми може би по-близки и от приятелите ми от училище..не се плашете Иванов няа да ви изяде все пак
![]()
Разтворих се в теб
Разгледах деня ти
Отрових се в теб
Забравих за кратко да мисля за всичко
Останах с безплатните мисли за теб.