.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 82 от общо 82
    А тва за психическата травма-ае съвземете се бе хора,тва го казват само тия,дето не са направили нищо на изпитите..ква психическа травма кво чудо нормални учители,нормални хора,само дето децата са по-нормални от повечето индивиди
    Разтворих се в теб
    Разгледах деня ти
    Отрових се в теб
    Забравих за кратко да мисля за всичко
    Останах с безплатните мисли за теб.

Година и половина бях на Иванови.Доста добре знам за кво става въпрос и ще ви кажа.Година и половина аз нямах събота и неделя,ходих и във вторник и четвъртък преди или след даскало.Плащала съм глоби за закъснение, зубрила съм теми, задачи до пръсване съм решавала,стояла съм до 10 вечерта. НО не само,че си изкарах изпита супер,че имах само шестици в даскало, а и ме научиха как да уча!!! А и плюс тва единствените гадни хора там са Иванов и като се ядоса Иванова.Учителите са супер пичаги, учениците също.Ебати хилежа е падал понякога.
    А вие нещастници дето сте стояли за ден,два там,не говорете! Тва,че сте тъпи и не сте достатъчно амбициозни не значи, че Иванов е виновен.
    Отишъл бил на психиатър.....точно пък Иванови са виновни за тъпотията ти!

Град
    Ин дъ мидлъ ъф Ноуер
    единствената полза от тоя кошник е да ти даде отговорите на задачите накрая иначе аз като бях 7мокласник изкарах там 1 месец дойдох 1 път без домашно вика там некфи простотии не му обърнах внимание 2рия път заплаши с некфи глоби и почна да псува наред е на мен не ми хареса и му казах да си ебе майката обажда се там на наще баща ми дойде изръмжа му 1-2 пъти и оня ни върна парите дееби дребното човече (иначе си беше яко с изключение на тоя пущиняк)
    OK. Fuck it! I lied! It's drum and bass!What you gonna do? "Издавам директива за влизане в Шампионската Лига"- Тодор Батков

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Е тва е адски тъпо да ви искат глоби като сте без домашно...
    Егати! Не съм била там, ама така като слушам не ми харесва много!

Цитирай Първоначално написано от shadow_
    Година и половина бях на Иванови.Доста добре знам за кво става въпрос и ще ви кажа.Година и половина аз нямах събота и неделя,ходих и във вторник и четвъртък преди или след даскало.Плащала съм глоби за закъснение, зубрила съм теми, задачи до пръсване съм решавала,стояла съм до 10 вечерта. НО не само,че си изкарах изпита супер,че имах само шестици в даскало, а и ме научиха как да уча!!! А и плюс тва единствените гадни хора там са Иванов и като се ядоса Иванова.Учителите са супер пичаги, учениците също.Ебати хилежа е падал понякога.
    А вие нещастници дето сте стояли за ден,два там,не говорете! Тва,че сте тъпи и не сте достатъчно амбициозни не значи, че Иванов е виновен.
    Отишъл бил на психиатър.....точно пък Иванови са виновни за тъпотията ти!
    точно!аз лично не познавам никого,който да е ходил на психиатър,но айде тва е др въпрос..Иванов може да вика,ама като се задържиш там известно време спираш да му се връзваш,защото не прави нищо,освен да звъни на родителите..пък и те с времето спират да обръщат внимание,така че от ходенето там само полза може да се извлече
    Разтворих се в теб
    Разгледах деня ти
    Отрових се в теб
    Забравих за кратко да мисля за всичко
    Останах с безплатните мисли за теб.

Фен
    Град
    Triton's kingdom
    Ехх напомнихте ми за доброто старо време при това малко злобно джудженце Иванов
    Такам аз вече съм 10ти клас и наистина отдавна бях там целия 6ти клас бях на школата тоест само събота и 7ми клас се оказа че той решава да направи училище...никой нищо не знаеше но в крайна сметка аз завърших първия випуск на ЧСОУ "Евростар"
    И сега по същество.....там е за пълни идиоти които не могат да си вържат обувките или ги мързи да дишат и ако някой ви каже че не може да се налива акъл не му вярвайте,но има едно "но" което искам да подчертая : Цялата му система е изградена на основата на изпитите а не на тестовете.аз последния випуск с изпити и всички се справихме много добре и е факт на следвашата година първите тестове масово децата на Иванови се бяха провалили......сега незнам как е но едва ли патриархатът Иванови ше се променил много

И все пак ако някой твърдо е рещил да отиде препоръчвам училището-парите са същите обаче разполагаш с времето си и съботите и неделите ти са свободни и през седмицата учиш до 3 макс аа и най важното ГАРАНТИРАНА ДИПЛОМА пълно 6 (поне при мен цяла година ни лъга че ше ми остави истиснките оценки и накрая нови бележници сас шестици и петици и диплома пълно 6)

Съжелявам че така се разпростях но се надявам да бях полезна

O aз ходих,но тоя иванов е изперкал и се махнах!
    Every man dies
    But not every really lives

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си