- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- HORA VSI4KI UMIRAME
HOra priemete go kolkoto i da vi e hubav jivota i vesel , vseki umira !!!T
За това трябва да направи нещо смислено в живота си. Защото всички сме равни пред смъртта, но се различаваме по това, кой-какво е направил в живота си!
да знам,ама къв е смисала на темата ти![]()
![]()
Ква е причината да пуснеш темата
![]()
![]()
![]()
Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~
e ne limon mn qsno che sichki 6te se guknem ama tochno sa li trqbvashe da ni go kajesh! pfffff
Nqma ve4ni ne6ta.Ne mojem da budem bezsmurtni.Sega tepurva jivotut e pred nas.Neka da ne mislim za nai-lo6oto
![]()
Ти какво? Разбра днес, че всички умираме и реши да пуснеш тема за откритието си??
Метална нежност в плътта ми се впива, без кръв, без болка, но убива!!
Да. Вие простосмъртните умирате, но не и аз. Господ не умира, а господ съм аз!
Ми така е сички умират и кво от тва,искаше да ни напомниш че ше пукнеме ли?тцтцтцтц.....Тва е Просто АДСКАТА темаЕвалата за откритието батка,Айнщаин пасти да яде пред тебе
![]()
![]()
![]()
Pfuu neznam za6to taka re6i, i ti 6te si umre6 nqkoi den sy6to kato nas , qvno ima6 golqmo mnenie za sebe si vypreki4e neznam na kakvo se dylji!Първоначално написано от Special Agent Dale Cooper
![]()
celta opravdava sredstvata!
i az kvo da naprava po vuprosa?
a btw mnogo cenna tema.. ako ne mi be6e kazal/a,4e si4ki umirame nikoga nqma da go razbera... naistina ti 10x![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Awe 6te6e da razbere6 kugat0 pukne6 :PПървоначално написано от miloto_girl-4e
Am ... ina4e temata ... nqma kf0 da se 0bsyjda pr0st0 !
Iskam da vi kaja 4e trqbva da napravite ne6to smisleno v jviota .Da precakate nqkoi kakto vaz vi precakavat.Ili vob6te daje da precakvate i da se biete sas vseki , kakto postapva jivota s vas.
hahha spoko be prosto vi napomnqm za hubavia krai na jivota VI(nali jivota e bil hubav ).VSI4KI 6TE UMRETE
Прибави още един празен стол и за менПървоначално написано от LunaTriCk
![]()
Не вярвам в ГосподПървоначално написано от Special Agent Dale Cooper
не вярвам в теб
не съществуваш за мен
вече си мъртъв
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Първоначално написано от morsmordre
Яя,т`ва ме изкефи как му го каза : )
Иначе темата наистина е безмислена,то това всеки си го знае,но защо сега трябва да мислим за смъртта?
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
е да де кат всяко друго нещо и живота има край .. това е естествения кръговрат на светано си помислете .. с нас не свършва всичко .. то тепърва започва , ние си отиваме и идват други след нас ... просто отстъпваме място на себеподобни , а ние отиваме на дълга ваканция
![]()
STEEL IZ REAL !
![]()
HOra priemete go kolkoto i da vi e hubav jivota i vesel , vseki umira !!!TIskam da vi kaja 4e trqbva da napravite ne6to smisleno v jviota .Da precakate nqkoi kakto vaz vi precakavat.Ili vob6te daje da precakvate i da se biete sas vseki , kakto postapva jivota s vas.
Абе човек честно казано не знам от къде ти хрумна да пуснеш тая тема и к'ъв всъщност е смисъла й....споко на всички тук ни е ясно, че ще умрем ама не мисля, че е нужно от сега да мислим за т'ва и едва ли не да очакваме всеки един момент с нас да се случи най-лошото! Пишеш, че си искал да ни кажеш как трябвало да направим нещо смислено в живота си като това да прецакаме някой, ако той го е направил с нас или въобще да прецакваме наред и да се бием с всеки, е извинявай ама това ли са наистина смислените неща, които всеки от нас трябва да направи...не мисля! Най-малкото звучи глупаво и едва ли някой здраво мислещ човек би разсъждавал като теб, така че съм на мнение, че когато човек няма какво да каже или е способен най-много да изтърси някоя глупост е по-добре да замълчи
Нищо лично, но това което написа на мен ми се струва повече от нелепо и абсурдно![]()
и аз не вярвам в Господ. а това е много на място казано. за Господи като ей тоя - в лудницата в съседство с Наполеоните.Първоначално написано от morsmordre
а сега по темата: човекът просто е искал да пусне по-философска тема. реакцията ви показва доколко сте навътре в "науката на науките". в този форум никой няма да може да пише по тема, подобна на дадената. размишленията за смъртта обикновено идват по-късно, не в тийн годините. има една "мъдрост": ако тийнейджър ти каже, че не маструбира и не е мислил за самоубийство - не му вярвай. да, но едва ли някой от всички нас тук е в състояние да говори сериозно по тази тема. интересна е, но не и е мястото в тийн форум.
а на автора: сега гледай живота. има достатъчно време до смъртта. трябва да опознаеш живота, за да можеш да разсъждаваш за смъртта.
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
God was my pilot, but than we crashed into a mountain... AND I ATE HIM! Sledovatelno, 6to ne se skrie6 i ne se moli6 da ne popadne6 na dqvola ili o6te po- zle na men, O Gospodi!?Първоначално написано от Special Agent Dale Cooper
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
tva e super tupa tema.samo nqkakuv super kompleksar deto ne vijda nikakuv smisul v su6testvuvaneto si moje da q pusne.naistina rano ili kusno 6te si otidem ot toq svqt i tova nqma da e nai-priqtniq den v jivota ni.no nqma smisul da jiveem s misulta 4e nqkoga vsi4ko 6te svur6i.za6toto takuv jivot ne si zaslujava.po-dobre se radvai za miga i kogato mu doide vremeto znai 4e ne si jivql naprazno,4e ne sujalqva6.po-dobre e da posre6te6 smurtta s usmivka i udovletvorenie ot tova,koeto si vidql i opital vmesto v posledniq moment da sujali6,4e cql jivot si prekaral v o4akvane na kraq
So never mind the darkness, we still can find a way
'Cause nothin' lasts forever even cold November rain...
Че какво да размишлявам върху смъртта?!Напълно безсмислено според мен е да разсъждаваш върху нещо, което така или иначе ще се случи и което не зависи от теб.Да мисля какво ли ще е след като си отида?!Едва ли някой може да знае този отговор...Какво ли е чувството да си умрял?!Все въпроси без отговори.И защо да размишлявам?Само да трупам негативни мисли в главата си?!Не мисля!Това беше относно мнението на мечтател-я![]()
Леле, колко сме оригинални. И какво ако попадна на теб? Ще ме отегчиш до смърт с тъпотиите ти ли? Или не, аз като те видя каква си TRUE металка ще се насера от страх. Мойто момиче, такива като тебе ги ям за закуска, тъй, че не ми разправяй кой кого изял, а? Аййде беей от тука ма "металистка" такава...Първоначално написано от Sinister_Doll
Много правилно и точно го каза, блика оптимизъм от поста ти да знаешПървоначално написано от machoka
♥
И все пак тази тема с цял да ме натъжи ли беше? Еми няма пък, точно сега съм в супер настроение![]()
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Ми ще мрем...то това е ясно..всички сме се запутили към пръстта....поне да оставим нещо добро зад себе се 14/88