.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен

:)

кво да кажа .... кат умра умра са тва е положението ....които вярва независимо в злото или в доброто ... ще има вечен живот .... съответно или в ада или в рая кои как се ореди

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Special Agent Dale Cooper
    Цитирай Първоначално написано от Sinister_Doll
    Да. Вие простосмъртните умирате, но не и аз. Господ не умира, а господ съм аз!
    God was my pilot, but than we crashed into a mountain... AND I ATE HIM! Sledovatelno, 6to ne se skrie6 i ne se moli6 da ne popadne6 na dqvola ili o6te po- zle na men, O Gospodi!?
    Леле, колко сме оригинални. И какво ако попадна на теб? Ще ме отегчиш до смърт с тъпотиите ти ли? Или не, аз като те видя каква си TRUE металка ще се насера от страх. Мойто момиче, такива като тебе ги ям за закуска, тъй, че не ми разправяй кой кого изял, а? Аййде беей от тука ма "металистка" такава...
    Taka li, ela mu izqj da te vidim! Ti eventualno da si me vijdal, 4e da znaej dali sum "metUlistka" ili ne?! Slu4aymo da znae6 s kvo se zanimavam... Ne ti i trqbva... Povqrvay mi. A edinstvenite tupotii v toq forum gi rusi6 TI. Naposleduk dori ne ti 4eta bezkrayno tupite i jalki postove i se sumnqvam, 4e izob6to nqkoy go pravi. I ako si vuobrazqva6, 4e si originalen s ne6to, burka6 se, 6tot si poredniqt drislivec, deto se prai na interesen. Are sa mi ela da vidim koy kogo 6te qde![/b]

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Tova gore, razbira se bqh az...

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Голям фен
    Град
    Ямбол
    Tova gore, razbira se bqh az...
    Извинявам се много, ама има ЛС-та за тази работа!Спрете да усирате темите със безкрайните спорове м/у метълисти и останалите, които не зачитат тази музика!Не е нужно да занимавате целия форум с вашите глупости!Само се чудя къде са модовете ..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Да. Вие простосмъртните умирате, но не и аз. Господ не умира, а господ съм аз!
    God was my pilot, but than we crashed into a mountain... AND I ATE HIM! Sledovatelno, 6to ne se skrie6 i ne se moli6 da ne popadne6 na dqvola ili o6te po- zle na men, O Gospodi!?
    Леле, колко сме оригинални. И какво ако попадна на теб? Ще ме отегчиш до смърт с тъпотиите ти ли? Или не, аз като те видя каква си TRUE металка ще се насера от страх. Мойто момиче, такива като тебе ги ям за закуска, тъй, че не ми разправяй кой кого изял, а? Аййде беей от тука ма "металистка" такава...
    Taka li, ela mu izqj da te vidim! Ti eventualno da si me vijdal, 4e da znaej dali sum "metUlistka" ili ne?! Slu4aymo da znae6 s kvo se zanimavam... Ne ti i trqbva... Povqrvay mi. A edinstvenite tupotii v toq forum gi rusi6 TI. Naposleduk dori ne ti 4eta bezkrayno tupite i jalki postove i se sumnqvam, 4e izob6to nqkoy go pravi. I ako si vuobrazqva6, 4e si originalen s ne6to, burka6 se, 6tot si poredniqt drislivec, deto se prai na interesen. Are sa mi ela da vidim koy kogo 6te qde![/b]
    Как каеш така ще е. Аз съм прав ти не си.

Град
    wish you were here
    Kolkoto po-malko si misli6 za kraq na jivota si,tolkova po-dobre 6te si jivee6.A pyk tova,4e trqbva da bie6 vsi4ko jivo pred sebe si e dosta glupavo.To4no obratnoto trqbva da te rykovodi.Ima6 samo edin jivot,za da pokaje6 naj-dobroto ot sebe si.Bonaci,kolkoto iska6,svestnite hora sa na iz4ezvane
    Too late to come all shy now, you've already gone this far

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си