- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как ще го обясните?/главно момичета/
Имала съм гадже по голямо от мен с 5 години но не се чуствах особено добре ... Тва за колата ... тя никога не е имала значение поне за мен , но понякога един човек който е по голям може да те накара да се чустваш по добре ... но съществува и другото ... някъв си нещастник на 21 години който незнае как да си върже връските на обувките постоянно да ти натяква как си малка и такиа неща а в същото време да хоиш с него .. Определено мноо по добре е 13-14 годи6ните момичета да излизат с техни връсници има достатъчно време пред тях за абсолютно сичко и не мисля че толерирам това разин пикли да се мъкнат с некви " турбо газари"
STEEL IZ REAL !
![]()
Много зависи от хората..аз например харесвам и набори и по големи "батковци",не ги деля на кой има кола,пари..,а акъл..защото ми е много куцо да общувам с празноглавци (независимо на каква възраст)!
И все пак някога ще се срещнем и все пак някога ще се поздравим,сърцето радостно ще трепне или от остра болка ще се свий...
Такам..Аз съм на 14 и никога не съм ходела с "батковци"...Сега ще изложа собствена си теза по този въпрос..В бившия ми клас имаше 1-2 момичета от този да го наречем тип и ходеха с доста по-големи.Та тези "батковци" явно са били лишени от мозък,защото ако го притежаваха момичетата на тяхната възраст щяха да им обръщат внимание...Много от "газетата", които се занимават с такива на моята възраст притежават умствен интелект на едно 15-16 годишно/дори и по-малко/ момче,защото не са постигнали нищо сами в живота, а не спират да се газарят.Това, че мама и татко са ти купили кола, не ти дава да унижаваш по-нисшите от теб...Та момичетата ходят с тях заради парцалките, дискотеките,колите и т.н. Въпросните момичета не могат да си позволят цялата тази газария и един лигльо на мама и тате може да им "осигури" тези "удобсва"
Но си има и друга страна...Много от момчетата на 15-16 притежават мозък точно колкото на "батковците"с тях също не може /и да искаш/ да обшуваш...Така че горко им на свястните момичета.Трудно ще си намрят половинката /аз също мисля, че спадам към свястние момичеттюа, но Бог знае
/
Изводите са: Има и свясти мъже, но те рядко се занимават с малко момичета, момичета не жени.
Има и свястни момчета, тиийнеджъри, но те се смятат за смотани, по-затворени в себе си са и могат да се открият в интернет пространството...
ех, деца...деца... ай сега ми се накарайте за темата, явно съм объркал мястото. Пак почнаха комплексите " ...аз съм много развита за възрастта си.." - айде, бе ! Запомни нещо от мен - когато си малка си стой такава, защото инече няма да пораснеш никога! Като го осмилиш/като пораснеш ще ме разбереш !
Мъжа се познава по делата!
*
Бъди Мъж и на думата си дръж!
*
Думата е равна на договор!
*
Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
*
Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
*** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!
Ми моя приятел е 4 години по голям от мен (аз съм на 16 той на 20) според мен това не е "модерно" или нещо такова.Дори предното ми гадже беше на 21 и никога дори не е искал секс или нещо такова просто се обичахме и това беше най важното ,е ходила съм с момче което е мой набор да ви кажа ли само за това ми говореше и следователно го зарязах защото не търпя магаринщини момчетата на тая възраст 15-16 години са наистинка напаст (не всички де има и изкючения) ,но в по голяма та си част са точно като се казва "ги бие хормона" според мен няма възраст за любовта и просто трябва да се обичате!Пък момчетата които се оплакват че наборките им си земат само батковци ,да си фанат някоя на 11-12 години нали и без тфа се оправдават че не мислят само за секс еми и тези момиченца не мислят![]()
".... so ... can we move on?!!!"
Click