- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как ще го обясните?/главно момичета/
Никак не си прав! Момичетата не ходят с по големи, за да се гъзареят или защото имат пари или/и коли...Ходят с тях, защото се чувстват по сигурни и по защитени (незнам от какво). Пък и повечето момчета на тази възраст са наистина недорасли и мислят само за глупости! Аз лично се придържам към тезата, че не един батко е с теб само заради секса, ами един тийн, тъй като разбираш ли нашия или още е девствен и иска да си направи сефтето, или вече го е направил, ама иска да се изфука на приятелчетата си че е чукал еди коя си мацка...И не почвайте да ме убеждавате, че не е така, защото много добре знам как е!
Лично аз имам много приятели на моята възраст, както и една-две години по малки от мен, но това са само приятели, даже бих казала познати, с които не бих имала връзка. Не бих имала връзка и с момче на моите години просто, защото не смятам, че имам какво да му кажа и имаме много сходни интереси. И за да контрирам отговори от рода "изобщо пробвала ли си", да пробвала съм и знам как е! И с двете момчета издържах точно 2 дни!!!!! Докато от друга страна голямата ми любов и най дълга връзка до сега, която продължи 1 година беше с момче 6 години по голямо от мен....И мога да ви уверя, че не беше с мен заради секса....
По принцип винаги съм се движила с по големи от мен и може би и това е донякъде причината да не си допадам много, много с момчетата на моята възраст, но все пак смятам, че повечето (не казвам всички) не са узряли достатъчно за една такава емоционална връзка.
Въпроса с бедните и богатите изобщо не го разисквам, защото смятам, че там се запъват само заблудените момиченца, които са прекалено малки и мислят, че е много готино разбираш ли де пускаш на някакъф 20-25 годишен, пък той да те вози в колата си. Това е абсолютно криворазбрана гъзарийка.
Просто не трябва да обощавате така за всички! Във всяко едно нещо си има изключения, но затова, че някакви хлапетии са ви зарязали заради някакъв си с пари и кола недейте да лепвате на всички момичета етикета "курва".
In such ugly times, the only true protest is beauty!