Цитирай Първоначално написано от Oyama-no problem
Образно казано, ако беше леко дорасъл щеше да ме резбереш кво имам в предвид, става въпрос че по големите са по зрели от малките, има лека разлика в един човек който работи по цял ден за да си плаща семестриялните такси за да учи Ницше и Умберто Еко, издържа се сам плаща си квартира, храна, ток, вода, сам си плаща бензина и ремонта на колата като му се счупи и пак намира време за малко нежност с любимия човек за отпускане на парата. Другия вариант е некой пъпчив тинейджър дето работата му по цял ден е да слуша хипи хоп , и да зима пари от тати да си купи най новия скейтборд за 1800 лева, ама щото е с некво известно лого риййш ли там на адибас и билабонк и си мисли че жените ще го забележат, ма то не става така и я гледаш утре с некой батко и се чудиш как е възможно тва . Разбираш ли са кво означава да имаш пишка .
А защо никой не обърна внимание ей на това тука изказване,което май изяснява всичко!!!ДА има мацки,които ходят с големи батковци за парички.Обаче кой е казал,че само батковците имат пари?По дяволите познавам от училище много,които са фрашкани с пари и са на моите години!
А вие знаете ли колко е противно да ходиш например със 16 годишен???Сигурна съм,че има изключения,но тук просто 13,14,15,16,17 годишни са сякаш 3,4,5,6 годишни.Мъка ми е като се сетя колко изтрадах заради едно 15 годишно пишлеме,което ми направи живота ад.После и едно 16 годишно.И сега едно 17 годишно.Да ви дам ли пример за незрялоста на тия момченца???
Ами седиме си ние на една пейка и гледаме луната ,звездите.Романтично ще кажете.Е беше докато въпросното момче не ми сподели,че по луната имало някакви дупчици,които му приличали на бойна мацка с бюст на Памела Андерсън.
Не ни говорете,че сме курви а ни разберете.С удоволствие бих предпочела да ходя с някой на 20,21 години отколкото отново да страдам от глупостите на някой 16 годишен!