Цитирай Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
Цитирай Първоначално написано от DeSsi
Цитирай Първоначално написано от Sportexz
Цитирай Първоначално написано от DeSsi
Начи аз съм на 15 и ходя с 21 годишен.Ся ша си кажете тая кфа е кучка от малка почнала да ходи с големите ала бала..Не изглеждам на 15 и акъла ми не е на 15 годишна и тфа много хора са ми го казвали.Напълно узряла съм и като акъл и като физика.И не ходя с приятеля си заради пари,коли или да се изфръцкам шот е по-голям а защото го харесвам истински и той мен.Не ходим заради секса а защото си допадаме.Тфа не значи че сички 14-15-16 годишни тряя да хукнат подир 20-21-22 годишните.Повечето искат само секс от по-малките..Може би аз съм попаднала на друг човек.И много се радвам ! Ай спасявайте се
Първо това, че не изглеждаш на 15 не хвалба, а точно обратното.
Второ щом казваш, че акъла ти не е на 15 значи мислиш точно като 15 годишна.
Стига сте се самозалъгвали, че сте страшно узрели и развити!
Ако искаш и с 30 годишен женен излизай - това си е твоя работа.
Това бяха просто констатацийки...
Казах че не изглеждам на 15 защото много хора са ми го казвали..Даже и майка ми и баща ми.Бахти на някои от моите връстнички даже не са им пораснали циците пък тръгнали да праят разни неща.Същото е и за акъла повечето хора като ме опознаят казват че съм напреднала с материала за годините си - мисля като 17-18 годишна.И не мисля че тфа е лошо.
L060 e deske! Naprednala si i s materiala i s bry4kite i prejdevremenn0 0starqva6 A i az nqma da te 4akam mn dylg0 ... tiq cici kyt 0kapqt i qzyk ... ()
Тфа не е най-важното МА И никой не та кара да ме чакаш има кой да бара тея цици..И ти забраних да говориш тъй !