- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- НЕ на самоубийствата!
Да, понякога наистина това Е решението.Но това е решение, което не бива да се взима, разбираш ли!Просто не трябва!Днес четох във вестника за поредното самоубийство - едно малко момче се скарало със съседката за чепка грозде и тя извикала полицията - час след това детето висяло обесеноПървоначално написано от Sinister_Doll
Изплашено от бъдещата реакция на родителите си, вижте до каква степен стига психиката на човека
Това е направо безобразно!
Ти казваш, че би се самоубила, ако някой твой мн близък човек умре - помисли си, обаче, какво би искал от теб този човек, ако стане най-лошотоДали би искал от теб - "Да, скочи през джама и се самоубий, защото аз съм хвърлил/а топа".Напротив - човекът, който е умрял, би искал ти да продължиш да живееш, би искал да постигнеш неща, които той не е могъл!Не си ли мислила от тази гледна точка - какъв ще е смисълът този човек да умира, при положение, че ти няма да уважиш неговото желание в подобна ситуация
![]()
Ако се събудиш с обезобразено лице?Едва ли, не вярвам, че ще имаш смелостта да се самоубиеш заради това - в днешни дни хирургията е на доста високо ниво и може да заличи голяма част от белезите ти - сигурен съм, че преди да направиш каквото и да е ще се поразтърсиш за лек![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE