.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Guest
    В момента с колегите разследваме ! Почти сме сигурни кой е виновен!

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Цитирай Първоначално написано от devil4e
    Грррррррр... от 4 дена не съм сядала, а са я няма темата за Алекс!!!!!! КЪде е????
    Изтрита е, но по-рано, отколкото каза Алекс Аз лично го считам за неуважение
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    ако реша да напускам форума няма да е заради някой а просто защото този форум вече тотално затъпя , няма тема която да си заслужава поста ми така де , сичку се повтаря и потретва , просто няма смисъл ....
    ако реша да напускам всички ще разберете 100% хахаха но още съм си тука , макар че от доста време се чуде , кво прая изобщо тука
    аха...
    и аз тва викам

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    ъ???алекс си е отишъл???
    буахахах еми ся с двамата лайняни
    админа дето останаха вече със сигурност
    тфа място ще стане по-зле отколкото е
    и сега
    ае чау ви, мисля,че бях и аз дотук
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

кой е тоя/тая Алекс? Някой национален герой, борил се за освобождение на България от ТУРСКО робство? Кой е тоя?!
    Мъжа се познава по делата!
    *
    Бъди Мъж и на думата си дръж!
    *
    Думата е равна на договор!
    *
    Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
    *
    Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
    *** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!

Повече от фен
    Град
    In the dreams of the boys!
    Цитирай Първоначално написано от borche
    кой е тоя/тая Алекс? Някой национален герой, борил се за освобождение на България от ТУРСКО робство? Кой е тоя?!
    Беше администратор!

порицай ме хубаво! и к'во от т'ва кат' е била администратор? На улицата успяват само най-добрите, пред РСто всеки е администратор, всеки е шеф !
    Мъжа се познава по делата!
    *
    Бъди Мъж и на думата си дръж!
    *
    Думата е равна на договор!
    *
    Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
    *
    Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
    *** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Ami Aleks e myjk0!

ae ko sa vjivqqte e she kajete koi znai ko stanalo ...

Guest
    Ние от FBI стигнахме до извода, че борче е тъп извънземен плужек изпратен с мисията да са прай гъзар !

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Виж к`во Special Agent Fox Mulder ти постоянно флудваш ако става за въпрос, колко 2-3 поста си пуснал и нито един по темата, само се праиш на интересен. Новичък от няколко дена, ама натрупал постовете и то един до един излишни. Пфф кво става тука тези новаците четете правилата бе хора! Алекс ще липсва на всички, които знаем какво преставляваш той и трудът му, но нека да не говорим за човека така все едно го няма на белия свят. Ще се опитаме поне ние по старите форумци да оправим нещата и няма да позволим на разни новаците, които го развалят.
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Guest
    Ще използвам вашия просташки жаргон Виж кво Сладурка, я не ми давай акъл А ? Някой да е искал сладурското ти мнение ?
    Не се бъркай в офишъл бизнес на FBI

Guest
    Цитирай Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
    Виж к`во Special Agent Fox Mulder ти постоянно флудваш ако става за въпрос, колко 2-3 поста си пуснал и нито един по темата, само се праиш на интересен. Новичък от няколко дена, ама натрупал постовете и то един до един излишни. Пфф кво става тука тези новаците четете правилата бе хора! Алекс ще липсва на всички, които знаем какво преставляваш той и трудът му, но нека да не говорим за човека така все едно го няма на белия свят. Ще се опитаме поне ние по старите форумци да оправим нещата и няма да позволим на разни новаците, които го развалят.
    Възпрепятстване на работата на федералните служби? Не мисля, че Агент Мълъдр е новичък. Заедно с него разкриваме престъпления вече от около 10 години. Разбирам, че вие местните си имате собствени разбирания, но ще ви помоля да ни оставите да си свършим работата. Благодаря.

Супер фен
    Ей тия агенти са големи сладури...само"Не ми се бъркай в работата "И Това е... Ама си я вършат...хиххиих
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    Инспектори, можете ли да ми инспектирате главата на пениса много ми е спешно?

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Оле ще умра к`ви са тея детски глупости във форума пфф агенти ауу не мога да повярвам. Какво стана с форума затъвамее Special Agent Fox Mulder не ти давам акъл както виждаш, защото като гледам нямаш. Посочи ми една тема дето си отговорил компетентно и не си флуудвал.Затъваа форума затъва, надявам се да имам подкрепа поне от някои форумци.

Special Agent Dale Cooper и ако работата ви е да помагате за развалянето на форума, правите я, но няма да ви позволим!
    П.С И престанете да се е.авате с Алекс "мъжко/женско"
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Фен
    Град
    po sveta i u nas
    drun drun hora osuznaite se ??!!!!!!!!!!!
    ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли

Parvonachalno misleh posta mi da sadarja slova ot roda na "kolko sarcerazdiratelno", no prochetoh posta na Baby Sexy Girl, v koito tq kazva "Moje otstrani da izglejda, che se vjivqvame, no vie ne ste obshtuvali tolkova s tozi chovek za da znaete kakvo shte bade bez nego" (ili neshto ot tozi rod, no s tozi smisal). Nqma kak da ne proqvq razbirane, zashtoto i az si imam edno mestence, koeto poseshtavam dosta po-chesto otkolkoto tuk i prosto se zamislih kak bih se pochuvstvala az, ako nqkoi potrebiteli ot tam se otkajat da vlizat za v badeshte. Nqkoi moje da kaje i che e glupavo, no kato poseshtavash edno mqsto tolkova chesto, namerish mnogo priqteli sas shodni vijdaniq i interesi - che to moje i da ti stane kato vtori dom !!!
    Naistina jalko za vaprosniq Aleks.. i po tochno za poznatite mu tuk, na koito shte lipsva, no vse pak ostavat i drugi vazmojnosti za komunikaciq, nali?
    I neka tozi krai da bade nachaloto na neshto po-dobro ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си