morsmordre, в този форум съм повече от година. Флуудила съм само първия месец. Сега, след година, аз написах 3 мнения в темата заАлекс- едно по повод първото изказване, едно по повод изказването наaBeP4eToи едноп не го помня. Добре, може тва да е флууд, но след толкова време в този форум нямам ли право да изкажа няква благодарност на някого?А и кой си ти, че да ми казваш дали да пиша или не? Тази тема си е за чист флууд! Има си тема заАлекси сички си пишем в нея. Ако не те кефи - не пиши, но не пускай отделна тема за твойто лично мнение!
aBeP4eTo, жалко, че и ти - един от последните ми приятни хора в този форум, ще напуснеш! Може би си права, че няма смисъл да се стои тук повече, сигурно и аз ще последвам примера ти, мила!
Eleonora, ей кранто, айде не се бъркай, където не ти е работата. Тя казала ли е, че иска всички да направят като нея? НЕ! Тогава мълчи там!
Гост, прав си - тази тема е безмислена, но кво й е тъпото на другата, с която показахме наАлекс, че го уважаваме?
Eleonora, не преигравай!
machoka, прав си! Аз, например, си му казах, квото имам и сега смятам, че се преиграва вече. Не познавам лично Алекс, но уважавам работата му!
Eleonora, ама ти 3 мнения пусна и нищо не каза! И после "тва няма да е оффтопик"!
ZveRcheTo-fа ти пък повтаряш думите на DeSsi!
smokee, а кво е умно за теб?
BABY_SEXY_GIRL, много точно го каза, браво! И аз не смятам, че някой новак може да си го обясни, но никой не ги е и карал, нали? Иначе, кой е заключил темата? Тва не е честно!
MaD_CaT*, никой не ти говори за лично познанство! Не забеляза ли темата за онова депресирано момиче? Но е в реда на нещата да се вживяваме, въпреки че, на мен верно ми стана гадно. Ще кажете, че преигравам, но ми е се едно.
Ooo are sa moliate ne obsajdai hoata i mneniata im.