Цитирай Първоначално написано от devil4e
Оооо, в тази тема просто ме убихте!

morsmordre, в този форум съм повече от година. Флуудила съм само първия месец. Сега, след година, аз написах 3 мнения в темата за Алекс - едно по повод първото изказване, едно по повод изказването на aBeP4eTo и едноп не го помня. Добре, може тва да е флууд, но след толкова време в този форум нямам ли право да изкажа няква благодарност на някого?А и кой си ти, че да ми казваш дали да пиша или не? Тази тема си е за чист флууд! Има си тема за Алекс и сички си пишем в нея. Ако не те кефи - не пиши, но не пускай отделна тема за твойто лично мнение!
Виждам, че си ме разбрала погрешно..Нямах предвид, че ти специално си флуудила или който и да е.Прочел съм всяко едно от мненията в темата на Алекс и именно заради тях пуснах тази моя..как я нарече..:флуудърска тема:
Знам, че има тема за Алекс вече, но моята не е същата - тук се опитвам да ви кажа на всички вас, които четете този пост, че не е краят на света след напускането на Алекс.ДА, съгласен съм, че беше страшно ценен потребител, но вижте какво стана::

Тръгнаха си Cyberdene_101 u aBeP4eTo - за тях знам със сигурност Какъв е смисълът да започнат да се изнизват малко по малко важните потребители

И ако си се засегнала - извинявай