Точно! Няма смисъл да се изнизваме заради някой си! Все пак ние не сме тях (някои си които са напуснали в случея)!!! Когато някой напусне ще е тъпо да е заради някой друг разочаровал се от форума, щом напускаш трябва да знаеш какво точно искаш, защо го искаш и да не действаш импулсивно Просто да го правите заради самите себе си, а не да тръгвате със стадото овце! Алекс пожела да опазим създадения от него форум, да не се вживяваме в напускането му...ала беше ли чут? Та това беше последното му желание, изписано във форума! Жалко наистина, че действате без да се замислите реално какво правите...aBeR4eTo - помисли пак!
Аз също много пъти съм казвала, че съм все още в екипа главно заради Алекс (по ред причини, които не желая особено да изброявам). Но както виждате още се крепя, защото съм в този сайт над 3 години и колкото да не ви се вярва го обичам адски много! Искам да има мир тук, да няма флууд, и точно затова съм в екипа и за да не разочаровам както Алекс така и вас се държа...Моля ви поне когато някой напусне да се стараете да изпълните последните му желания тук, жалка е обратната картинка просто...толкова ли е трудно???
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!