.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: za smetkite...

Guest

za smetkite...

obijdate li se kogato priqtelkata vi pla6ta smetkata?

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Не, защото я плащам аз
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Guest
    случвало се е, не се обиждам, ама е малко не приятно..по принцип си плащаме всеки своето
    Случвало се е както аз да платя сметката, така и тя..Никога не съм бил за 1-2лв Все пак ходим повече от година..нормално е, на всеки му се случва да закъса с парите или да има по едри (20-50лв) и да не могат да му ги развалят...та- не се обиждам, но не е особено приятно

az da se vklu4a mn e typo mom4eto da ostavi momi4eto da plati smetkata...slu4valo mi se e nqkoi da me zavede uj da me 4erpi po nqkukuv povod i posle da me ostavi az da platq vsi4ko.tva si e napravo grubo... ne e vajno da e vinagi no e hubav jest kogato mom4eto se opravi s parite
    So never mind the darkness, we still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever even cold November rain...

Guest
    az su6to mislq taka!istinskiq jentulmen pla6ta!ne sum materialistka,no mn se draznq za6toto gadjeto mi ima dosta pari a 4esto me ostavq da pla6tam!a biv6iq mi nikoga ne mi razre6ava6e dori da e 2-3 lv

ZveRcheTo-f
    Guest
    Daa hubavo e momcheto se da plashta samo smetkata..ama vsichko trqa da e op ravno taka che ne biva se ti da plashta..

Good No More!
    Guest
    hahah 6to da se obijdam da ne bi da e bog ta trqbva i za nai malkoto ne6to da se saobrazqvam s neq.Koi kakvo to si e navartel sam da si pravi smetkata za nego

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    Оо,по принцип моя приятел ме оставя аз да плащам,нека сме по равно,но не все аз.. ами я ако примерно нямам пари в момента,как ще платя,ама той не го мисли,а и така му е по кеф...и по лесно
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Голям фен
    случвало се е и аз да плащам но другия път той черпи и така,..редуваме се
    Keep smilin'

moq priqtel super mnogo se nervi ako az iskam da platq smetkata..napravo se pobarkva a pyk az se draznq..6toto mrazq nqkoi drug da mi pla6ta smetkite se edno az si nqmam kinti da gi pla6tam
    Не е важно дали някой говори зад гърба ми.Важното е като се
    обърна да млъкне!!

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    Още не съм станала лезбийка, но никога няма да позволя някой да ми плати сметката! Аз не съм няква кукона, която иска се някой да плаща вместо нея!
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от devil4e
    Още не съм станала лезбийка, но никога няма да позволя някой да ми плати сметката! Аз не съм няква кукона, която иска се някой да плаща вместо нея!
    Може да не си кукона ама сигурно си кокона.
    И не много грамотна.

Moderated by machoka
    т. 9 от правилата
    Благодаря!
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Супер фен
    spored men tova - mom4eto da pla6ta smetkata - e super tupo...az mnogo se draznq...nqkolko mom4eta sa pla6tali vmesto men i ne mi e priqtno...az ne sum za 2-3-4lv i spored men e glupavo...za6to mom4etata trqbva da se o6tetqvat...kakvo mu e kavalerskoto?!? Vqrno 4e tova e mil jest no ne e spravedlivo sprqmo mom4etata
    Sq kato se zamislq nikoga AZ ne sum pla6tala smetkata...e sq naskoro platih az ama 6toto mom4eto ima6e edri pari...ama toi posle su6to plati...tei 4e bqhme kvit...NO NQMA GOLQMO ZNA4ENIE TOVA...prosto az li4no ne obi4am da mi pla6tat smetkata...kakto i az ne q pla6tam cqlata

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    devil4e постът ти не беше много адекватен!
    При мен и моя приятел няма значение кой плаща сметката , защото никога не си оставаме длъжни един на друг.Например днес аз му платих кафето , след това той ми плати пицата...и така винаги си се оправяме! като при DeSsi

nenuTy айде сега като е джентълмен , да ме издържа , а?

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Пробвали са да го правят, но все неуспяват...задоволяват се с това да платят половината си сметка или най-много цялата своя

Супер фен

:)

Цитирай Първоначално написано от DeSsi
    случвало се е и аз да плащам но другия път той черпи и така,..редуваме се
    дам същото и аз го правя но гледам аз да плащам

Аз лично рядко плащам сметката, момчето не ми позволява, но поне на първа среща ми прави добро впечатление, ако той не ме остави да платя. Иначе не държа всеки път той да плаща, глупаво е, а и не може винаги да има пари. Но все пак искам да разбера какво мислят момчетата. Как трябва да се държи едно момиче, да поиска ли да плати, или да се държи, сякаш най-естественото нещо е момчето да плати? Смятате ли такива момичета за използвачки?
    Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.

Всеки каквото папка и пийва сам си го плаща.Нали и него го спонсорира родителското тяло, така че няма да е честно само той да плаща...като вземе си изкарва парите сам да се прави на кавалер, но сега не върви.
    :P:P
    Истинските принцеси не се познават по скъпоценните камъни, а по благородството, което носят в сърцата си!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си