- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- за или против обица при момчетата?
еми кажете си , как харесвате повече момчетата, със обица на лявото ухо или без обица (независи дали е камък или хълка, каквато му отива повече) ?
S obica.Na nqkoi mom4eta mnogo im otiva i stavat super sladki.
Сложи си обица с кръстче като на тоя от WS Teleshop.Първоначално написано от Анонимко
Просто няма да има девойка, която да ти устои.
Death gotta be easy, 'cause life is hard
О, много ме кефят... То си зависи и от човека, но по принцип е секси(стига да не е като на тоз от Телешоп-а)
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Хорс Хенкелбаха е символ на мъжественост и сексапил.Първоначално написано от Sportexz
а това е егати умната тема ... за.
ааа, без камъни.
оф, бе се ми е тая.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Т`ва пък едно момче дали има или няма обеца изобщо не ми прави впечатление. И в двата случая за мен човекът си е един и същ.
"Hominem te esse memento"
of a be tuka samo az li sum deto izob6to ne haresvam mom4e s obica?protivno mi e,no vupros na li4no mnenie
predpo4itam bez obica![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
На мене ми е се едно...ма ако има обица да не е някфа фьешънска,ами нещо от сорта на тея в Мухморка...ама флеша си е най-яко
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Все тая. Ако му стои да си я носи
Метална нежност в плътта ми се впива, без кръв, без болка, но убива!!
ми и на мен ми е все таяако му стои добре е яко!
обаче от халка и камък, избирам камък
![]()
По принцип и мен ме зарибяват обиците на ушите въпреки че аз нямам...но все пак...да не е някаква огромна че ми се доповръща(ша мъ извиняяте)![]()
Oбеците да го духат! Флешовете са му майката!
![]()
shto pyk to4no na lqvoto?ppo temata predpo4itam bez,ssedi mi nqkak geisko,ama ima nqkoi na koito im hodi
Po-gotinko e S obica![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Значи според мен зависи от стила му на обличане!
При някои момчета наистина им седи прекрасно :P на други може да не им отива.![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
На мен ми е все едно дали гаджето ми ще е с обеца.Той има две хълки на лявото ухо и му седят много готино, много си го харесвам така
Но, ако е без обеци няма да ми харесва по-малко
No MaN, No CrY!!!
\m/
mmmi az sum ZA OBICITE...no za6to samo na lqvoto uho...6to ne i na dvete u6i..moje za nqkoi da zvu4i geisko no spored men - ne e...a kolkoto do halka ili kamuk...vse mi e edno no po dobre moje bi kamuk...ae nqma zna4enie...kefqt me obicite opredeleno![]()
Mi se taq mi e ... Ak0 m0m4et0 se haresfa :P
Много мразя момчета с обеци с камъни.НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ТОВА СА ДАМСКИ ОБЕЦИ И ПРИЛИЧАТЕ НА УРОДИ С ТЯХ????
Иначе ми е все тая дали ще е с халка,дали ще е с 2-3-4-10 халки или 0.
Ako e proqva na selqniq- PROTIV! Ako e flesh- 4e ili piercing- tvurdo za! sqkvi drugi sa selski i 4algarski, taka da se kaje NEDOPUSTIMI!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...