kachestveniq absent struva ot 200uvro do 450uvro
drugoto ne moje da se nareche absent gotino che se oseshtat samo purvata i vtorata chashka sled tova ti e tolkova gotino no ne preporuchvam na nqkoi poveche ot edna dve chashki poprincipi v zavedeniqta(lucsozni zavedeniq ot roda na apartamenta)edna chashka(50gr) struva 15lv kachestven absent
padam i ne sajelqvam zashto znam che az sum skochila a ne nqkoi me e butnal
ми аз си варя в домашни условия по опростена рецепта и не го знам колко му е %съдържание на туйон, ама на 5 литра ракия слагам 1 кило гор4ив пелин, дето е около 5 пъти пове4е, отколкото слагали във франция.
и си хваща много яко и много лудо само от 25 гр![]()
![]()
променя на4ина по който се възприемат звуците цветовете и времето, и е по- скоро "вдигащо" а не "бутащо" питие с превъзходен аромат, идеален за коктейли... мм,да..
pila sam...nz to4no kav e ili kolko % e..prosto mi popadna i re6h da probvam i ne be6e lo6o..daje si be6e napravo super qko..Ima strahoten vkus
![]()
There is not much you could do or say to phrase me,people think I am a litlle bit crazy I get it from all angels!
Абе глупости! Ква отрова??? Аз кат бях в Словакията в дискотеките навсякъде имаше коктейли с Абсинт, верно, съвсем малко ти слагат вътре и са адски скъпи, ама и на магазина си го продаваха. Не го знам колко процента, ама си е легално. Кво ще ми кажете? Че в БГ не може да се пие ли? Айде бе! И между другото, много ми беше странно, понеже го слагат в менютата при коктейлите с ликьори и шотовете.
Абе аз най-много си уважаам Бейлис, ама много пари бутилката бе...
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
И така деца.това което сте видели в магазините не е никакъв абсент а 4иста фреенска ракия 60 градуса.аз имам под ръка една бутилка в нас.купих си я за 20 лв.цяла но6т не спах изгоряха ми 4ервата от силния спирт и се молех да е халюцинация,но не бе6е това си е боклук.второ аз не мисля че пелин е главната съставка.наскоро имаше един скандал с едни гъбки, мисля 4е знаете за какво ви говоря -малки диворастящи гъбки изяжда6 10 и си ти не6то като при "Алиса в страната на чудесата"
kapitan_nikolov@mail.bg
ми аз имам мн голямо желание да го опитам този прочут абсент мн приятели са го опитвали и са ми казвали че има мн як вкус..и мн бързо стааш леща....![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Еми абсента поне няколкото пъти когато съм пробвал ме кефеше много, ама тва беше в периода когато още чадех.. Сега имам по-различна гледна точка върху него.. Попринцип е готино.. Вкус и вид точно като на мастика, само дето ти изтръпва устата като пиеш все едно са ти били слаба упойка(поне при мен беше така).. Краткотрайния ефект е невероятно странен - аз бях на парти последния път и въобще не се оправях с коррдинацията.. В смисъл всичко ми изгуби всяква триизмерност и пред мене имах точно картина в която много трудно се "всичах" щото тя се променяше по-бързо отколкото можех да възприема :> Преди много му се кефех ама сега си предпочитам ром или ракийка(особено ако се разболявам).. Иначе тоя допълнителния ефект е доста кратък.. Аз първия път изпих 300мл. и го чувствах тва към половин-един час.. После си просто пиян :>
Иначе можеш и да си направиш - преди бях чел инструкции ама е мноо сложно и ефекта може да е доста по-лош отколкото очакваш.. за тва или отиваш в "На края на вселената"(1 кинта 10 милилитра) или в "Мелита"(6 кинта 100мл) или в едно пак скъпарско заведение близо до клуб "Пулс" са не помня как се казваше - там е по-тънко - 5 кинта 100 мл.. Тва са ми трите пробвания на абсент.. Готино ама не си струва парите..
адсентчето е мнооооооогооооооо яко... пила сам цифра пъти и е чук...
Tva E napRao StrAhotNoo...Li4no Az ne Sam OpiTvaLa...Oba4e Tva lQto v EdNo Klub4e V PrimoRsko BqH s Edin FrieNd KoiTo pi tva...NaprAo se EdNo si v Dr IzmeRenieEE....VURHA E!! IskaAm DA Go OpiTam ...a DAli naIstiNa Vijda6 OnoVa ZeleNo 4ove4e?![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!!!