Отговор в тема
 Отговор в тема

Пили ли сте?Аз много искам да пробвам..предполагам сте чували, че в някой страни е забранен и никъде не се продава чист, някъде 25% а това е малко трябва да е над 45% и е доста скъп.По магазини за алкохол не се продава само в някой барове и дискотеки.Та ако някой е опитвал нека сподели впечатления
i az iskam da go opitam tova.. 1n priqtel e opitval i kaza, 4e e mn razbiva6to!!
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
huh i az sam 4uvala,4e e mnogo dobro.. ama ne iskam da opitvam .. ne si padam po tezi ne6taПървоначално написано от stereophonix

Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Hm da pila sum ,no nqma osobenni spomeni ot ve4etra!zna4i be6e v kiten,i barmanut neiska6e da mi dade doooosta dulgo vreme,za6toto sum bila momi4e no nakraq 1 fr mi kupi i kakvo da vi kaja-napiva6 sedooooosta burzo,ni6to osobenno
Тва е токсично ве. По добре гъби мухоловки.
Аз, лично, не съм пила, но, доколкото знам, има много хубав вкус.
Иначе, по принцип съм халюцинирала след зверско напиване и ще ви кажа, че въобще не е приятно. Ако някой знае защо ми е станало така (цигари, 2 големи водки Флирт, 2 менти, 1 мента с кола, 1 мента с мляко и 2 бири) да каже плс
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!

Абсентът е забранен и в България.
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Mi nz kak tui e zabranen,6tot tuka go ima v edno gyzarsko kafe.Pyk mi kazaha 4e bilo 85% ili 90% spirt tva i ot edno malko moje mn da se omajeshПървоначално написано от Sportexz
iska mi se da probvam;]

Първоначално написано от Sportexz
kak 6te e zabranen, vijdala sam da go prodavat! 40 lv. nqkade butilkata mai.. emi .. hah nz kfo to4no predstavlqva, ama efekta e kato pri nqkoi narkotici..

Щом си го виждала кажи на бат Бойко 'щото наистина е забранен ако неверваш ела ме ритни или като одиш у чужбина купи си и пробай да минеш границата(е треа все пак да решат да те тарашат наще митничари, а те на влизане в БГ не си дават зор за българи).Първоначално написано от moreLi
Death gotta be easy, 'cause life is hard

hahaha az pa sum pil Absen 75% podaruk kupen ot evropa za nad 50 evro beshe ... mani mani kvo pri4iniava ... ne moje da se pie 4ist ... ima si spetzialen na4in po koito se pie i tozi na4in e opisan v edna knijka deto e zavurzana za butilkata ... ludnitza ehahah
M2O Musica allo stato puro!

ако ще да говориме за разбиващи неща... направо да ви дам списа с неща от аптеката ... да ходите да си ги земете и да се разбиете до смърт ...
kade si vijdala?Първоначално написано от moreLi
az sum pila, veliko e! ....oba4e svur6ih zapasite. PLS ako zmaete kude ima, kajete
pi6ete mi na infinity666@abv.bg

Е как няма да е забранен тва е отрова.Не бих опитал,по добре да си се напия с обикновен алкохол от колкото с някви отровиПървоначално написано от Sportexz

пил съм абсент 75% от чужбина ми донеси една приятелка 80$ мисля че беше и даже имам удома още е останала малко по-малко от половин бутилка.Подпалва се отгоре преди да го пиеш,след тва около половин час гърлото ти гори напрао те изгаря филми големи...пиян/надрусан....една чашка ти тряа и си абсолютен аут!
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Първоначално написано от Oyama-no problem

axxaxaxxaxaxaxxaxxaxaxaxaxxaxaxaxaxxaxaxaxax
TVA ME RAZBI...No si e verno de...
Гъбената салатка на Хари Потър яла ли си?

neshto mi izglejdash tupa...Първоначално написано от ^Green_Lady^
да бе на сироп за кашлица..баш на свещи за гъз
много си му е добър вкуса..кой знае кво сте пили :P
пари много това сий верно ама...кво муй
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Точно щот е забранен се продава в Билла за 28.80лв. бутилката ама друг въпрос е това- разрешен е до някакъв определен процент над който вече е забраненИначе този в Билла не е хубав напива те от 200 - 250 грама ама иначе на Мелник има един дядка дето прави много хубав

50гр. и си готов ама оня маи верно е забранен

Мен лично много ме кефи да се напия с такова нещо щото на сутринта нито глава ме цепи нито дъхът ми е все едно съм изял цяла махала цигани, а ми е свежо някфо
Не съм препивал с такова нещо и незнам какво се случва като препиеш...

minalata nova godina pih Absent!Imashe si vkus to4no na sirop za kashlica...adski silen i prerqzvasht vkus...ne znaeh kak da go opisha...ama ne mi haresa opredeleno,a mislq 4e ne beshe bokluk,zashtoto gadjeto mi i oshte edin bqha dali dosta pari za nego(50 kinta mai)Първоначално написано от SkiT
pil sum absent tozi koito e v diskotekite e slaba imitaciq, s lunchev brqg po nqkoi zavedeniq sam chuval che ima dobyr glavno donesen ot chujdenci no tam e mnog okashe i malko hora mogat da opitat. Tova koeto pih Stava na vkus, ne e zle, no e s niska procentnost..kam 10-20% max, no toi mai e ot imitaciite koito prodavat v Metro..istinski absent nadali she ima v Bg za prodan i dori da ima...trudno she zemesh.

абе незнам ама ако не се лажа абсент го слагат в някои котеили дето са в едни малки 4а6ки а колко е истински е друг вапрос !