.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Cikyl

Guest

Cikyl

Ako po princip mi e neredoven,samo 4e iskam da mi doide na 28-miq den,moga li da izpiq 1 aspirin ili nqma da ima efekt?A ako ima efekt moje li da e vredno?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 1 от правилника!
    Благодаря!

Guest
    ako ispie6 aspirin NEmoje da ti doide to4no sled 28-miq den, moje da ti doide po rano, ili da ti doide sys po malko zakysnenie ot obiknovenno no aspirina NE regulira cikyla ti

e аспирина по принцип по4ти няма страни4ни ефекти така 4е дори и да го изпие6 и да не ти доиде ни6то няма да ти стане..

Повече от фен
    Не разбирам каква е тая мания с Аспирина...той би имал някакъв ефект единствено при вече настъпила менструация

Повече от фен
    Град
    Ei tam..
    za 1vi p1t 4uvam za tova s aspirina,4uvala s1m za vitamin C+,no za aspirin nishto....
    az pih hap4eta.. Orgametril te se piqt po to4na shema.. no se piqt za da ti idva to4no na 28-miq den a ne znam po kak1v na4in da ti doide po rano..a i ne mislq 4e e zdravoslovno tova...
    Radvai se na tova koeto imash dnes i se bori za onova,koeto iskash da imash utre!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ellii
    Orgametril se piqt po to4na shema.. no se piqt za da ti idva to4no na 28-miq den
    Е това не е вярно, но както и да е

Повече от фен
    Град
    Ei tam..
    Вярно е... Orgametril могат да се взимат за много други проблеми,но за да ти идва редовно на 28мия ден започваш да ги пиеш от 16тия ден.. в продължение на 10 дни и след това от 3-5 дена ти идва!
    Radvai se na tova koeto imash dnes i se bori za onova,koeto iskash da imash utre!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си