- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- любим потребител
имаше вече 2 такива теми - за модератор и за администор. така че да си кажем кои са ни любимите потребители. не мога да изброя всеки от 11501 потребители, така че не го пускам като анкета, а само като тема.
а ако за някой темата е тъпа - ок. ако е безсмислена - ок. тогава флуудете на воля. ако ви се флууди, правете го в тази тема. и не пълнете другите с глупости. защото темата си е тъпичка.
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Ami ... m0je bi DeSsi :P
ми мен всички почти ме кефат![]()
![]()
всички са ми симпатични
![]()
![]()
f@nt@zi@
takammmm
e4o,LunaTrick,aBeP4eTo,vra4ka,LiNkIn4eTo i ^npoCTo^a3^f(e,gore dolu ucelih nicka)
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
^I don't give a fuck^malko e 6antava i tq kato mene,"sdu6ihme"se o6te ot na4aloto
![]()
morsmordre e mnogo to4en 4ovek,sa6to me kefi
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ами с ^I don't give a fuck^ и GleZoRaNa(дано се пише тей) се сприятелихме на скоро.Кефят ме момичетата![]()
Sportexz - с него от край време сме големи приятели и мноо ама мноо мъ кефи.
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Sportexz :P като чета из форума му станах фенка![]()
![]()
![]()
~-=iLLuSiON=-~
~* sO tAkE tHeSe bRoKeN WiNGs I NeeD YoUR HaNDs tO cOmE AnD HeaL Me oNCe aGaiN, sO I CaN FLy uNtiL tHe EnD oF TiMe ... *~
Първоначално написано от Sportexz
Хехе не сме приятели, но и мен ме кефи, понякога е малко грубичък в мненията си...но то това се преживява:П:П
Истинските принцеси не се познават по скъпоценните камъни, а по благородството, което носят в сърцата си!!!
LiNkiN4eTo
Mai Sportexz...i az taka kato mu 4eta mneniqta,mi predizvika vnimanieto.Syshto taka prosto^az^f...nz to4no kak se pishe...tq e mn qka macka,zapoznah se s neq![]()
Еми има един Special Agent Dale Cooper. Това е най-великия човек. По-як от него няма. Той е просто бог, най-най-най-най-най-якия от всички е той. Постоянно говори само истината. Абсолютно е прав във всички отношения, тия които не са съгласни с него са ултрахипермегаултракибер зле!
и аз съм така с МечтателяПървоначално написано от Sportexz
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
me4tatel[ama toi me pozabravi],prosto az f,morsmorde i I dont give a fuck-E tova sa horata![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ще се изкуша да кажа Eleonora(или Elitooooo)както и да е.Голяма е сладурана.Също така ^npocTo^a3^F,SeXy^Baby, и BABY_SEXY_GIRL.Може да има и още, които съм забравила сорка.
О и не на последно място разбира се summer_love.Дава много точни и полезни мнения.![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Вас не ви бива...
I'm sorry for the times that I made you scream
For the times that I killed your dreams
For the times that I made you cry
For the times that I told you lies...
It's too bad, but that's me!
Mi procheti oshte deset!Първоначално написано от Fallen_angel
![]()
^I don't give a fuck^,MaD_Cat*,Аз съм Българче,BABY_SEXY_GIRL
със сигурност има още,ама за сега тия мои любими форумци се сещам!![]()
Много са ♥Те си знаят кои са самички без да ги изброявам ♥
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
кой сега е нооомер 1 ? Борче сега е номер 1 !
ко' да ви кажа, нема у целата страна по-голем симпатяга от тоя индивид, е те тва е ![/b]
Мъжа се познава по делата!
*
Бъди Мъж и на думата си дръж!
*
Думата е равна на договор!
*
Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
*
Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
*** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!
О да, определено с гостите е най-вълнуващо ... повечето от темите които пускат са просто изпълнени със смисъл
~-=iLLuSiON=-~
~* sO tAkE tHeSe bRoKeN WiNGs I NeeD YoUR HaNDs tO cOmE AnD HeaL Me oNCe aGaiN, sO I CaN FLy uNtiL tHe EnD oF TiMe ... *~
ами сори. аз ти писах на предишните никове. ама ги сменяш по-бързо отколкото мога да ги запомня.Първоначално написано от Eleonora
малкият принц
На мен любимият ми е Sportexz. Много яки мнения, винаги е оригинален, понякога малко груб, всъщност доста, ама това си ме кефи.
Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.