.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

любим потребител

имаше вече 2 такива теми - за модератор и за администор. така че да си кажем кои са ни любимите потребители. не мога да изброя всеки от 11501 потребители, така че не го пускам като анкета, а само като тема.
    а ако за някой темата е тъпа - ок. ако е безсмислена - ок. тогава флуудете на воля. ако ви се флууди, правете го в тази тема. и не пълнете другите с глупости. защото темата си е тъпичка.
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Ami ... m0je bi DeSsi :P

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    ми мен всички почти ме кефат всички са ми симпатични
    f@nt@zi@

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    takammmm
    e4o,LunaTrick,aBeP4eTo,vra4ka,LiNkIn4eTo i ^npoCTo^a3^f(e,gore dolu ucelih nicka )
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    ^I don't give a fuck^ malko e 6antava i tq kato mene,"sdu6ihme"se o6te ot na4aloto
    morsmordre e mnogo to4en 4ovek,sa6to me kefi
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Ами с ^I don't give a fuck^ и GleZoRaNa(дано се пише тей) се сприятелихме на скоро.Кефят ме момичетата

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Sportexz - с него от край време сме големи приятели и мноо ама мноо мъ кефи.
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Град
    plovdiv
    Sportexz :P като чета из форума му станах фенка
    ~-=iLLuSiON=-~

~* sO tAkE tHeSe bRoKeN WiNGs I NeeD YoUR HaNDs tO cOmE AnD HeaL Me oNCe aGaiN, sO I CaN FLy uNtiL tHe EnD oF TiMe ... *~

Цитирай Първоначално написано от Sportexz

Хехе не сме приятели, но и мен ме кефи, понякога е малко грубичък в мненията си...но то това се преживява:П:П
    Истинските принцеси не се познават по скъпоценните камъни, а по благородството, което носят в сърцата си!!!

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    LiNkiN4eTo

Фен
    Град
    Nqkyde blizo dalech do vkyshti
    Mai Sportexz...i az taka kato mu 4eta mneniqta,mi predizvika vnimanieto.Syshto taka prosto^az^f...nz to4no kak se pishe...tq e mn qka macka,zapoznah se s neq

Guest
    Еми има един Special Agent Dale Cooper. Това е най-великия човек. По-як от него няма. Той е просто бог, най-най-най-най-най-якия от всички е той. Постоянно говори само истината. Абсолютно е прав във всички отношения, тия които не са съгласни с него са ултрахипермегаултракибер зле!

Цитирай Първоначално написано от Sportexz
    и аз съм така с Мечтателя
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Супер фен
    me4tatel[ama toi me pozabravi],prosto az f,morsmorde i I dont give a fuck-E tova sa horata
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Ще се изкуша да кажа Eleonora(или Elitooooo)както и да е.Голяма е сладурана. Също така ^npocTo^a3^F,SeXy^Baby, и BABY_SEXY_GIRL.Може да има и още, които съм забравила сорка.
    О и не на последно място разбира се summer_love.Дава много точни и полезни мнения.
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Вас не ви бива...
    I'm sorry for the times that I made you scream
    For the times that I killed your dreams
    For the times that I made you cry
    For the times that I told you lies...
    It's too bad, but that's me!

Голям фен
    Град
    Ямбол
    Нямам любими.Никой не познавам и не мога да кажа, че някой ми е любимец по 10 прочетени мнения ...

Фен
    Град
    Nqkyde blizo dalech do vkyshti
    Цитирай Първоначално написано от Fallen_angel
    Нямам любими.Никой не познавам и не мога да кажа, че някой ми е любимец по 10 прочетени мнения ...
    Mi procheti oshte deset!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    ^I don't give a fuck^,MaD_Cat*,Аз съм Българче,BABY_SEXY_GIRL
    със сигурност има още,ама за сега тия мои любими форумци се сещам!

Много са ♥ Те си знаят кои са самички без да ги изброявам ♥
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

кой сега е нооомер 1 ? Борче сега е номер 1 !

ко' да ви кажа, нема у целата страна по-голем симпатяга от тоя индивид, е те тва е !
    [/b]
    Мъжа се познава по делата!
    *
    Бъди Мъж и на думата си дръж!
    *
    Думата е равна на договор!
    *
    Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
    *
    Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
    *** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    Гост

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Град
    plovdiv
    О да, определено с гостите е най-вълнуващо ... повечето от темите които пускат са просто изпълнени със смисъл
    ~-=iLLuSiON=-~

~* sO tAkE tHeSe bRoKeN WiNGs I NeeD YoUR HaNDs tO cOmE AnD HeaL Me oNCe aGaiN, sO I CaN FLy uNtiL tHe EnD oF TiMe ... *~

Цитирай Първоначално написано от Eleonora
    me4tatel[ama toi me pozabravi],prosto az f,morsmorde i I dont give a fuck-E tova sa horata
    ами сори. аз ти писах на предишните никове. ама ги сменяш по-бързо отколкото мога да ги запомня.

малкият принц

На мен любимият ми е Sportexz. Много яки мнения, винаги е оригинален, понякога малко груб, всъщност доста, ама това си ме кефи.
    Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си