- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- любим потребител
Първоначално написано от Sportexz
и аз съм така с МечтателяХаха, умря циганката, дето ви хвалеше!Еми има един Special Agent Dale Cooper. Това е най-великия човек. По-як от него няма. Той е просто бог, най-най-най-най-най-якия от всички е той. Постоянно говори само истината. Абсолютно е прав във всички отношения, тия които не са съгласни с него са ултрахипермегаултракибер зле!
Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.
Ъ... така...
amy lee - много готино човече![]()
А от тези дето не познавам ме кефят :
sherry, ^I dont give a fuck^, aBep4eTo... :P
А и Breakaway``![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
не бе. жива е още. ама тя сама ли да върши всичко?Първоначално написано от покахонтас
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
men ma kefqt korn_ nor i mary_jane ili ne6to takoa...sorry ma ne im znam nickovete
!!!PEACE!!!
Честно да ви кажа, борче повече ме радва!
Мъжа се познава по делата!
*
Бъди Мъж и на думата си дръж!
*
Думата е равна на договор!
*
Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
*
Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
*** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!
аЗ Си оБичкАм ^I don`t give a fuck^
Sportexz пък според мене казва най-правилното което може да се каже от мъжка гледна точка.
Кефя се на Alex8 и на Oyama-no problem.
Май т`ва са ми любимите потребители.
"Hominem te esse memento"
amy lee :P Breakaway`` aBeP4eTo, Аврилката и aBnorMal /срока, че е грешно написан ника/ и ест eNigMaTic^
![]()
Аз, моя милост и колегите Special Agent Dale Cooper & Spec. Agent Jo Dee Fostar.
най си се кефя на тая как беше..ъъй а да TheDarkLady.Готина е като визия.пише готини теми.допадаме си с нея като характер.
![]()
СА СЕРИОЗНО;много ме кефите всичките от форума. YOU ARE THE BEST!!ей тоя новия
FOX MULDUR ме кефи също щото съм фенка на X files :P
Ама само заради тва ли е ? Не е ли заради значката и пистолета ?
Ami moje bi ^проСТо^ аз^f:
i sherry![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Разбира се, че Special Agent Fox Mulder & Spec. Agent Jo Dee Fostar.