- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- бг музиката
искам а ви питам не мислите ли че бългаската музика е доста пренебрегвана от самите балгари. не говоря за прослувутата чалга. има толкова много балгарски изпалнители достойни да бадат на европейската сцена- Gravity Co., остава, каризма, светла иванова... те са толкова много но не са оценявани.
споделям мнението ти но какво да се правив послeдно врeме се вижда че така наречения "поп фолк"става все по-популярен в бг обаче хората го харесват и той за тва съшествува
![]()
![]()
![]()
[/b]
f@nt@zi@
дам така е
аз слушам супер малко бг музика-само кокоша глава и Kuln
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Dam, i az sum taka, plus o6te nqkolko dr. Ima dobri grupi, kato vi se slu6a BG muzika, po- dobre tqh, ot kolkoto 4alga.Първоначално написано от naty
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
като цяло не уважам модерната бг музика. старите неща (БТР, Сигнал, Щурците ...) са далеч по-добри. за момента ми хващат ухото Korozy и доста рядко Suffer H.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Споделям мнението ти lp_krasi.Аз много харесвам бг поп музиката и особено Светла Иванова и Руши.Да обаче щом и по БГ ТОП 100 почнаха да пускат поп-фолк и СВТОВНА МУЗИКА то какво остава за хубавата модерна българска музика?!
![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Da dosta ot tqh se prenebregvat,a ima takaiva koito sa ot skoro na balgarskata pop scena i im se obrashta mnogo pove4e vnimanie....SAGLASNA SAM![]()
![]()
![]()
Много съм съгласна с тва твърдение,така е...пренебрегнати са и то много
Да,и аз забелязвам че БГ музиката е пренебрегната в днешно време и че преди да слушаме всякакви чужди групи,ние трябва да подкрепяме българското производство,българската музика и изпълнители.Но все пак ние живеем в такава страна,че всеки има право да слуша това което му харесва и не може да се налага на хората да слушат определен стил музика или да харесват определен изпълнител.Макр че ако имах тази възможност бих накарала хората да се осъзнаят и да си отворят ушите за наистина страхотните таланти които има в БГ!![]()
emi v BG ima suPer mnoGo mom4eta/momi4eta po rqdko koito mogat da pravqt naistina rap na6to ne4ove6ko prosto no prosto kfo nqmat pari da zapi6at 1na pesen 6toto razni samohvalci kato mi6o 6amara vanko 1 i tn se mislqt za golemi zvezdi i peqt samo za kolko pari imat kolko macki sa minali i tn a ne peqt za istinkite ne6ta za jivota na ulicata kfo e.ima6e 1na pesen tq malko kam komersa spada no nqma zna4enie "ponqkoga poglejdam kam nebeto i vijdam 4e jiveq v geto" ili ot sa6tata pesen "znam 4e e gadno da se vozi6 na troleq mizeriqta e lo6a ideq DA SE RODI6 V BYLGARIQ SYDBA LI E PITAME NIE MLADITE" eto tezi 4asti ot pesni se doblijavat do deistvitelnostta![]()
Цеко Сифоня е ебати купоня
-> НещастникПървоначално написано от CuST0M1z3