.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: Ku4kite ot mIRC

Hybrid View

Нищо няма да спират ...
    ·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·

Супер фен
    В скоро време няма да спират МирС бъдете спокойни

А дано .. да спре тая простотия. а и как ще го спират
    кво? ще разбранят IRC потребителите със закон?!

хахахах какви ламери сте. Може да спрат сървър, но не и IRC!!!

иначе голяма пумия е там

а и хора мили програмата е mIRC, но системата не е! Тя е IRC. mIRC e съкращение от my IRC

Нищо няма да спират бе спокойно!

Miami Beach Mansion Tour Cruise
    Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras

Цитирай Първоначално написано от SMoKe_BoY
    Doore az sam novak v forumite ama se pak s IRC sam na TI. Prochetah dosta lamerski postove za zapadane na mirc i tem podobni gluposti!
    Ti puk si nai-golemiq lamer ot cqlata agitka Da poqsnq:

IRC = Internet Relay Chat (Systema za chat, IRC daemons)

mIRC = IRC Client za Windows (most famous)

Pozdravi
    int *reason

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Малко закъснял отговор, но надявам се полезен. Като четох нагоре, във всичко има доза истина но не е цялата. Не че аз мога да ви кажа абсолютно всичко с точност, но имам някакви претенций за известни познания по mIRC и из IRC.
    Та така... щели да спират mIRC. Това е адското изказване. mIRC е програмката с която можеш да ползваш удоволствията на мрежата. Освен нея има и други, обаче това не е проблема сега. Вярно се чуваше по едно време щели да спират, ама това е горе-долу невъзможно. Не виждам начин да се забрани употребата на програмата (пиратски софтуер колкото искате, че и повече ), а и не мисля, че някой е имал това предвид.
    Това животно "мирката" представлява едно голямо нещо в което има множество мрежи, всяка от които има по още по-много сървъри. Доколкото знам в българия има 4 мрежи - UniBG (най-голямата и тази, която повечето от нас или всички ползваме), ShakeIt, demond и четвъртата я забравих коя беше МОЖЕ да спрат някой сървър, МОЖЕ да западне някоя мрежа, но такъв срив да има не ми се вярва Да няма "мирка" означава всичките тези 4 мрежи да изчезнат. НО дори и тогава има хиляди чуждестранни, през които можем да се натикаме.
    Верно UniBG-то бозичка, ама какво да правим най-доброто е в България. И някъде бях гледала, че е на 7мо място в Европа, така че не може да е толкова зле Верно операторите ги мързи да гледат и повечето освен за самочувствие и авторитет не ги търси за друго. НО все още има и добри от техния вид, който помагат на нас, обикновените юзери, и се гледат работата съвестно. И срива беше гаден, ама какво да правим случва се. Оттогава доколкото знам се прави backup всеки ден(може и да ви лъжа )
    Айде стига съм се разливала, мисълта ми беше че ще си имаме IRC още дълго време Enjoy!

Супер фен
    Никой в скоро време няма да спира MiRC. не се поддавайте на подобни инсинуации

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си