- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ku4kite ot mIRC
taka!!!zraveite na vsi4kiabe hora toq sait e dobur tuka pro4etoh nqkoi mnogo zabavni i sme6ni ne6ta
ima6e nqkakvi prahosmuka4ki 4udo i o6te drugi gluposti ama az da vi pitam vqrno li 4e 6te li da spirat mIRC???basi idiotite!!!to ako ne si nameri6 nqkoq kurva tam nqma kude drugade
are tova e ot mene za sega!!!!!
Shte Te Blasna Na Zemqta I Shte Ti Razbiq Az Ustata I Shte Opraskam Posle S Taq Krav Stenata!!!
Moje Da Me Namerite v IRC: Channel- #Shut`Up`Bi7cH s nick- ^EyeLeSs^
abe i az chuh che shteli da spirat mIRC daje i data mi kazaha no q zabravih..![]()
MOLQ???????????!!!!!!!!!
OLE DA IMAT TOQ KASMET .... ujaS mn mi e int ko sha praim bez irc ..
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
все пак си има доста други програми за чат, дори къде-къде по-добриняма да е болка за умиране
![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
abe neznam dali 6te e bolka ili ne6to drugo ama az izpolzvam samo mIRC i ni6to drugo!!!vsi4kite mi priqteli sa s nego i tam se subirame!!!ako ne sme zaedno nqkude na kru4ma ili na disko sme v 4ata))tui 4e na men mi e neobhodim toq mIRC
a ako go sprat neznam kakvo 6te pravq
![]()
![]()
![]()
Shte Te Blasna Na Zemqta I Shte Ti Razbiq Az Ustata I Shte Opraskam Posle S Taq Krav Stenata!!!
:P :P :P o emi 4e tova e super togava))basi qkoto 6outo si produljava na mah
))of are mislq da lqgam da spinkam ve4e!!!bye bye
Емм..тъпо ще е ма поне бая хора ще се сдухат и ще ми е яко да ги гледам
Не вервам![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
и аз такаПървоначално написано от DiEsEl_GiRl4eTo
тфа са плни глупости
нали и преди 2-3месеца пак имаше такава тема
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
ахаПървоначално написано от naty
само плашат хората :P
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Emi po4ti vsi4ki otgovoriha 4e sa pulni glupostiaz 6te im povqrvam i da se nadqvam 4e nqma da go sprat
10x vse pak na vsi4ki ako nqkoi ima da kaje o6te ne6to da dava !!!byezzzzzz
Абе някой пак ва е излъгал![]()
Dano da e izmislica,4e 6te se pobyrkam ako sprat MIRCA-ta
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Te i da go sprat..pri nas ima tolkova pristrasteni 4atyri,4e siurno i mitingi,i podpiski 6e sa pusnat za da go vyrnat.I ne za6toto nqma drugi 4at-programi,ami za6toto narosyt e ograni4en otvsqkyde
Too late to come all shy now, you've already gone this far
Честно казано във всяка лъжа има и доза истина. UniBG мрежата е на път да се разпадне защото много оператори се отказаха от поста си, тъй като им се въведоха такси. Много хора не изпълняват задълженията си и дори злоупотребяват с превилегиите си. Никовете се дропят, каналите също. За никой не е тайна че UniBG-то запада. Но какво пък.. има къде-къде по-яки чат програми![]()
няма да я спират бе тва са глупости!
da te che nqma da spr1t irc-to nqma ama... tva che unibg-to sa si bozavi takiva sa si. ne se li seshtate kvo beshe stanalo predi 2-3 sedmici. nqkva greshka i bez da iskali iztrili sichkata iformaciq ot mesec mart do mesec avgust. i sichko si beshe kakto mart mesec daje imashe topici po sluchei 8mi mart ... maini gi tiq.. vqrno i az s1m pristrastena chat1rka ama nali.. daje skoro vidqh nqk1v topic che se s1birali pari za nqkva mashina za unibg li neshto takova..... NO COMMENT!
Koito ne iska kogato moje nqma da moje kogato iska
shte kajesh che sme v b1lgariq...![]()
Koito ne iska kogato moje nqma da moje kogato iska
Тъй като съм Мега Фен мога да си позволя:
Да Ви пикам на IRC-то!
Death gotta be easy, 'cause life is hard
е то като "Мега Фен" може и да спреш чата...Първоначално написано от Sportexz
Мъжа се познава по делата!
*
Бъди Мъж и на думата си дръж!
*
Думата е равна на договор!
*
Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
*
Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
*** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!
i az tva vikam, golqm prazПървоначално написано от ycMuBkaTa
![]()
Doore az sam novak v forumite ama se pak s IRC sam na TI. Prochetah dosta lamerski postove za zapadane na mirc i tem podobni gluposti! Malko shte poqsnq :
Znachi ako izvednaj unibg "ischezne" parvo ima drugi serveri , a kfo prechi na nqkoi da zamesti Unibg kato sasdade nova mreja ima abv server prez mirc ima sumati serveri koito ne sa kam unibg ne se pritesnqvaite ako neshtu stane vnezapmo max 1 sedmica nqma da ima legalen golqm server za sichki potrebiteli no vinagi moje da vleznete v abv.chat prez mirc... Ako nz kak ...! pishete /server irc.zonebg.com i sled tfa kanali tam kefche gyuvetch i taka...Pr chat ...!
P.S. Malko reklama na moq script - http://smoke-script.hit.bg
[quote="SMoKe_BoY"]Doore az sam novak v forumite ama se pak s IRC sam na TI. Prochetah dosta lamerski postove za zapadane na mirc i tem podobni gluposti! Malko shte poqsnq :
Znachi ako izvednaj unibg "ischezne" parvo ima drugi serveri , a kfo prechi na nqkoi da zamesti Unibg kato sasdade nova mreja ima abv server prez mirc ima sumati serveri koito ne sa kam unibg ne se pritesnqvaite ako neshtu stane vnezapmo max 1 sedmica nqma da ima legalen golqm server za sichki potrebiteli no vinagi moje da vleznete v abv.chat prez mirc... Ako nz kak ...! pishete /server irc.zonebg.com i sled tfa kanali tam kefche gyuvetch i taka...Pr chat ...!
prav si ama unibg nemoje da iz4ezne ei tuipriaten chat all.....