Аз мисля, че е възможно и трите едновременно да ги работи. Във Варна в "Пица Бънди" зимната, понеже там и Бирария ММ в едно са двете заведения, в началото, като почнаха, сервитьорите бяха и готвачи в пицарията и бармани в бирарията. Така седим си с едни приятелки и гледаме как готвача си врътка една пица и после я мята на единия сервитьор И после гледаме го след има-няма 2 минути тоя пич от другата страна при готвача и меси пиците. После, като се прехвърлихме в бирарията, същият този мултифункционален сервитьор наливаше биричка. Но това май беше, докато си наберат достатъчно хора, така си въртяха персонала. Ама ме съмнява да е и DJ едновременно! Най-малкото, щото диджеите поне трябва да са постоянно на пулта, а сервитьорите търчат наляво-надясно. Абе лудница, а в договора му(ако има такъв), сигурно пише, че работи на 4 часа...Още повече ме съмнява, понеже този твой приятел е на 16, все пак нощният труд се води непригоден за непълнолетни, но ако е без трудов договор, може. Абе в България всичко може. Но ако твърди, че работи В 3 РАЗЛИЧНИ заведения едва ли казва истината.