.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

priqtelka s problem

imam edna priqtelka koqto e na 12 god no ima cikyl ot 10 godi6na az i kazvam 4e spored men e normalno gore dolu no edni neini priqteli sa razbrali za tova i i vikat 4e e mutant sega iskam da mi kajete normalno i e?

Град
    Nqkude V Bulgaria
    emi zna4i az sum M i neznam dali e normalno da ima mese4en cikul ot 10 godi6na!!!da izmisli tam ne6to i da gi izluje!!da kaje 6tot si ima po golqm priqtel i toi q e ebal i zatova ili tam ne6to takova neznam i az to4no kak da pomogna
    Shte Te Blasna Na Zemqta I Shte Ti Razbiq Az Ustata I Shte Opraskam Posle S Taq Krav Stenata!!!
    Moje Da Me Namerite v IRC: Channel- #Shut`Up`Bi7cH s nick- ^EyeLeSs^

Kvo ozna4ava,4e e mutant??!Tq ne izbira sama koga da i doide.Neka si napravi sama izvodite kakvi sa priqtelite i .

Цитирай Първоначално написано от sladka_blondi
    Kvo ozna4ava,4e e mutant??!Tq ne izbira sama koga da i doide.Neka si napravi sama izvodite kakvi sa priqtelite i .
    Съгласна съм.. егати приятелите

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    в тва да и е дошло вече няма нищо ненормално! а за тези които и казват че е "мутант"ако не са запознати да ги светна че момичетата влизат в пубертета когато са на около 10-11 така че е съвсем нормално
    f@nt@zi@

Град
    Nqkude V Bulgaria
    spokoino vsi4ko 6te e nared!!!!
    Shte Te Blasna Na Zemqta I Shte Ti Razbiq Az Ustata I Shte Opraskam Posle S Taq Krav Stenata!!!

Guest
    Spoko sister, az poznavam edna kadeto ima ot 8 godini. ne se pritesnqvai za tvoq gigant

Град
    Nqkude V Bulgaria
    abe horata kakvo gi burka koga ima!!ako 6te otkakto se e rodila da ima tqh tova ne gi zasqga!!!az primerno si biq 4ekii ot 1 klas i kakvo ne6to da mi ima???koito iska da doide da proveri leka no6t

Град
    in the darkness
    Разбира се че е нормално да и дойде на 10 а за тези така наречени 'приятели' то си личи колко са и приятели по добре да смени аудиторият и да не се движи повече с тези 'приятели'

normalno e.nqma kakvo da se pritesnqva momi4eto.znam za takiva deto im idva na 9...prosto se razviva po-rano ot nqkoi drugi.puk otnosno oniq deto i vikat mutant da i e.e maikata.kvi priqteli sa teq deto q obijdat.prosto da zabravi za tqh.ne si struva da se zanimava
    So never mind the darkness, we still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever even cold November rain...

Нормално е и няма никакъв проблем. На мен ми дойде на 11 примерно..
    А колкото до тия приятелки, ми аз смея да твърдя, че те са си деца още и е нормално да се впечатляват от такива неща. Скоро като и на тях им дойде, друга песен ще пеят.Кажи на приятелката си да не се притеснява:P:P
    Истинските принцеси не се познават по скъпоценните камъни, а по благородството, което носят в сърцата си!!!

Град
    София
    Не е нормално!

ПП Sportexz rulez!
    Е са кво се впрягаш...
    Живота е песен!

Guest
    Времето на първата менструация при всяко момиче е различно. Причините са различни - от наследственост до начин на хранене в детството. И всъщност нямат значение. По-ранното настъпване не е такъв проблем, както закъснялото. Обикновено момичетата, при които менструацията не е настъпила още, изпитват завист към "щастливките"(както момчетата завиждат на тези, които вече се бръснат...). Тази завист може да се изрази и чрез присмех! Както понякога се подиграват на някого, който е по-умен от тях и по този начин се мъчат да омаловажат постиженията му...
    Потрай малко, скоро и на тях ще им дойде и ще забравят какви са ги плещили, даже могат да потърсят съвет! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си