Първоначално написано от
Sinister_Doll

Първоначално написано от
Анонимко
Не, казвам просто щото Sinister Doll твърдеше в една от темите, че е метълка...Смех.
Hora razli4ni, mneniq razli4ni... KoRn e edno ot nay- lekite ne6ta, koito slu6am, no ne smqtam, 4e sum dlujna da ti obqsnqvam... KAji, pi4, poznavame li se? Znae6 li me koq sum, 4e da mi kazva6 dali sum metulka ili ne?!?Slu6am mn mn mn mn dr ne6ta! Mamka mu, slu6am su6to Black i Death Metal! Iska6 grupi? Na ti! Cradle Of Filth, Dimmu Borgir, Vader, In Flames, Naglfar, Mayhem, Hipocrisy, Gorgoroth, Emperor, Dark Tranquility, Averse Sefira, Celtic Frost, Aborted, Cannibal Corpse, Destroyed By Anger, Lamb of God, Six Feet Under, Therion... Slu6am i gothic metul... Within Temptation, Tristania, The Old Dead tree, Anathema, Autmn, Lacuna Coil, Crematory, For My Pain, Moonspell, Sirenia... Da! Slu6ala sum gi teq grupi! Ne sum gi 4uvala samo kato imena! Kaji mi sa, 4e sum poziorka! Kaji mi, 4e tva e Neo Metul! Mamka mu, 6ti povqrvam togava!
Tи добре ги слушаш, ама слушаш и Кояп, това автоматично те прави позьорка. Ако щеш имай им дискографиите на тия групи в оригнални дискове, ама щом слушаш Кояп си позьорка!

Първоначално написано от
[LP
Girl]

Първоначално написано от
Special Agent Dale Cooper
Tия Кояп само покваряват хората.
То май няма нещо или някой които ти да харесваш
Относно концерта - аз ще го пропусна, макар че ми се искаше да ида
Има доста неща на които се кефя, ама не мисля, че е нужно да ви казвам.