- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Любимци?
Еми познавам едно момиче,което е лудо по Вин Дизел,друго пък по Chester от Линкин Парк.Мисълта ми е вие имате ли някакви любимци сред тв зведите,певците и т.н.На кои сте фенове ама истински фенове?![]()
ами аз съм заклета фенка на USHERно иначе другите ми любимци са мнооооого
![]()
![]()
![]()
f@nt@zi@
Az mai si nqmam golemi idoli![]()
Radvat me mnogo pevci,aktiori,no nqmam nqkoi opredelen na kogoto da sam luda fenka.
Kefqt me Andjelina Djoli,Justin Timberlake,Beyonce.Hilary Duff i mnogo drugi
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Само като чуя Nelly Furtado и нещо откачам! Същото става и с Jamiroquai. Иначе от актьорите си нямам толкоз любим. Харесва ми примерно Анджелина Джоли, ама понеже съм фенка на Tomb Raider...
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
emiiiiiii lindsay lohan, hilary duff(tq mnogo me kefi), mike ot LP, ru6kata, iii ne na posledno mqstoooo VALERI BOJINOV![]()
Ami poznavam edno momi4e,koeto e ludo po Hary Potar
i edno koeto e ludo po Valeri Bojinov![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Обожавам Анджелина Джоли...:>>
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
в пети клас бях влюбена в един от Бекстрийт Бойс и преди това в Слави Трифонов![]()
![]()
нямам някакви любимци, пред които да се прекланям, колкото и да ги уважавам като музиканти. тъпо ...
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
a kak da ne si lud po valeri bojinovПървоначално написано от Eleonora
![]()
Ami ne sum zaklet super fen na nikoy..No sum golqma fenka i Adriana Lima tq mi e ne6to kato idol..Ne to4no no mnogo blizko...
Drugo ot pevicite tova e Ciara koqto o kogato se poqvi vinagi adski me e kefila super e! J.lo i Beyonce..Napesledak ne 4ak tolkova no vse o6te mnogo mi haresvat...A da ne zabravqym i Hilary Duff..Na neq i bqh golqma fenka(nqkoi ot vas pomnqt)..I o6te me kefi no ne tolkova kolkoto predi!
Kato malka ot 1 klas neznam do koga mi be6e Brithey bqh i zakleta fenka..Egati ujasalol Ve4e ne slava bogu!
I am the substance and the one who has no substance.
mMmm damZz... xIXixi i az sUm luda po Chester ot Linkin Park :P a Ina4e sa6ty taka mnogo se kefq na Aneliq... Andjelina Djoli... Britney Spears.. Christina Agulera i t.n.![]()
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
Моят идол и идеал за човек е... Къциииии!
Death gotta be easy, 'cause life is hard
OK, kazvam... Ama, nema da mi se smeete! Naposleduk mn se kefq na... Johny Depp! Ina4e nqmam razni idoli i hora, na koito da se preklanqm i da bogotvorq, nay malkoto da sum vlubena v nqkogo ot ekrana... Tva si e otka4eno!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Мойти идули съ:
1. Андрей Чикатило
2. Албърт Фиш
3. Ед Гейн
kefa se na LP mnogo
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...