- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- RQ:Photoshop
Така имам Adobe Photoshop 7.0 та искам да попитам как да си направя ръката дебела в смисъл мусколеста ,че много имам мерак да видя как ще стане!!!
![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Мускулесто момиче ли искаш да се напрайш?Първоначално написано от BlinD^BoY
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
Тъп си момче съм!!!Първоначално написано от Lil` Bow Wow
![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
phehe verno :} Ama pusni malko muskoli v cicata da se radvam - ama vij sq sloji malko pic-z da radvash momi4etata da te vidim (ili mom4etata :P )Първоначално написано от Lil` Bow Wow
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
НЯМАМ ЦИЦИ ЩОТО НЕ СЪМ МОМИЧЕ.....!Първоначално написано от tedo_davis
Оправих се то докато ви чакам да ми кажете хората ми казаха вече !!!!
dobre we nqmash cici imash gyrdi dobre na pic-ovete si razvil gyrdi - aide dobre gyrdi sha im vikam!Първоначално написано от BlinD^BoY
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
stiga ste go ebavali mom4eto ve, ako vie bqhte na negovo mqsto kak 6te6e da vi e![]()
![]()
Абе тъп съм ама поне наистина съм момчеПървоначално написано от BlinD^BoY
![]()
Hah mi da ti kaja ne stava lesno kolkoto e mejdu lafovete , "abe to na photoshop moga da te napravq debel , slab , qk i t.n.".Ima mnogo na4ini ot koito moje da po4ne6 po nqkakav na4in da q pravi6 qka no samo ako ima6 nqkakav opit sas photoshop moje da q napravi6 taka 4e da stane dostoverno, ine4e s lubitelski znania moje da q napravi6 taka 4e i nqkoe dete i babi4ka 6te poznaqt 4e tva e nqkav opit da si napravi6 muskuli.Abe da ti go kaja po na kratko ako nqma6 malko nad sredi poznnia za programat po dobre se otkaji , tva ne e 4at vse pak.
http://img145.imageshack.us/my.php?image=marto6qr.jpg
ТОва успях да направя
Lil` Bow Wow не ти не си момче ти си просто един келеш не ме занимавай а !!!
IRC, chan #BG-BABY, tursish Spoiler_777, t0i shte ti 0bqsni vsi4k0 za tiq efektiПървоначално написано от BlinD^BoY
Daje na men mi be6e napravil takyf
![]()
Първоначално написано от BlinD^BoY
Ставаш груба...
Да да и един мармот завива смотаняк като теб в тоалетна хартия!!!!Първоначално написано от Lil` Bow Wow
prestanete ve4e!po4vm da se qdosvam ot setindkite vi gluposti!
btw martinko,ti si si dostatu4no muskolest,pove4e ne ti trqbvat-ima6 perfektnoto tqlo![]()
На мен ми е писнало много отдавна щото тука всичките ми се нахвърлят като глутница вълци дошла няква дивачка от никъде си не стига ,че със селски манталитет и то ужасно ами и разпространява фалшива информация ЗЛЕЕЕЕЕЕЕ!!!!Първоначално написано от lady_bird
Дивачке проблемите си ги обсъждайте в другия форум!!!
1во за снимката ще кажа само "Бъхаххахах", сори но не ме кефиПървоначално написано от BlinD^BoY
нереалистично, грозно и т.н.
![]()
2ро Блинд няма да обсъждам сексуалността ти просто искам да знам какво стана, когато се видяхте с дивачка? Видяхте ли се?
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
TURSI6 SpoileR_777 V #trqvna +#torino @#tavana #skate-culture #salata @#ogledalo @#noexit #hardwarebg #bulsex #bgteen @#BG-BABY @#asl #ArenaBG #adminserv @#63 #69....ako iska moje i bez race da te napravi :P
ББлайнд гърл, прати и снимкте аз ще ти ги направя, на фотошопа мога да направя всичко и всички, ето виж ми сайта в профила ми да видиш ква правя.
ПС снимката ти е прекалено надута, не може да вкараш само трицепс без да нямаш абсолютно никаква маса никъде другаде, нито гърди, рапо предмишница, гръб...![]()
NEKA GOVORIM PO TEMATA!!!!! Taza zna4i tova koeto si napravil e nesarazmerno 6toto trqva6e malko da ubeli4i6 i pod lakatq. A ina4e 1voto koeto moje6 da napravi6 e opti4eska izmama. Tam kadeto e ispaknalo izsvetlqva6 s prelivane a tam kadeto ima senki koito uformqt muskola potamnqva6 taka muskola isglejda po relefen i obemen.
ina4e ako tova ne ti stiga 6ti pi6a o6te...![]()
Orgazmat pri razli4nite hora e ojveten razli4no: bql, siv, 4eren, sin, zelen. Nqkoi hora ne ispitvat orgazam,za6toto se opivat da izmislqt ne6to "karirano"