.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Dva Windowsa

Hybrid View

Град
    Bourgas

Dva Windowsa

Skoro si preinstalirah Windows service pack2,no pri startirvane mi pi6e da izbera edin ot dvata windowsa.Kak moga da iztriq tozi,koito ve4e ne izpolzvam?
    You must know: The love is on the top!

Град
    XACKOBO
    Mi mnogo e dulgo za obesnenie i e baq trudno ne znam dali shte se spravish.Da ti kaja 4esno ne si gopreinstal pravilno stariq si e ostanal.Nai dobre dai pak da ti go preinstal v nqkva firma.10 lv no pone 6ti go napravqt kat horata.
    Titlata Mr.Olimpiq sE Vruchva na scenata , No se Pecheli v zalata.

земи верно преинстални го на ново или най-одбре го даи на някой който го е правил и може да го напраи

Guest
    Mi pi4 vij sa na4i nevuzmojno e da si go instaliral v C: i da ne si go formatiral.. a ako si go slojil v D: ili nqkade drugade prosto kat vkliu4i6 pc-to otiva6 na po stariq windows otiva6 na start menuto dolo sled tova run sled tova pi6e6 cmd i dava6 ok i tam pi6e6 format D: ako tam ti e noviq windows koito si instaliral i po4va da ti se formatira pone pri mene stana taka i az istrih noviq 6oto stariq be6e na c: i nemoje6e da se format taka..sled tova preinstalira6 pc-to otiva6 v biosa i tursi6 first boot device dava6 cd rom sled tva savefa6 i ti se resva kompa i po4va6 da instalira6 i kat stigne6 kato te pita kade da instalira6 wina dava6 C: sled tova 6e te pita format pod ntfs ili fat32 zavisimo na kfo ti e C: ..i taka malko trudno ti izglejda ako drug put ne si si preinstaliral win-a po dobre vikni nekoi fr da ti pokaje kak sled tva 6e ti e lesno aide dano sam ti pomognal a i vij ako dvata wina sa na C: go preinstalira6 s format ..

Guest
    gore sam sgre6il da ne se u4udi6 napisal sam preinstalira6 pc-to imah predvid da go restartira6

Guest
    Mdaa 4oveka ima problem sas tova 4e windows e razpozanl dva razli4ni windows. Po sa6testvo otvori boot.ini sas notepad i iztrij vtorata instalaciq. Tam e okazano mqstoto kadeto po ranno ti e bil installnat windowsa.
    Uspeh

Град
    Bourgas
    Blagodarq za otgovorite!No i drug pyt mi se e slu4valo tova kato sym instaliral Windows i pomnq 4e be6e mn lesno da se opravi 4rez notepad se iztriva6e nqkakyv tekst.
    You must know: The love is on the top!

Цитирай Първоначално написано от Yordan88
    Blagodarq za otgovorite!No i drug pyt mi se e slu4valo tova kato sym instaliral Windows i pomnq 4e be6e mn lesno da se opravi 4rez notepad se iztriva6e nqkakyv tekst.

Run -> edit -> autoexec.com

успех!
    Мъжа се познава по делата!
    *
    Бъди Мъж и на думата си дръж!
    *
    Думата е равна на договор!
    *
    Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
    *
    Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
    *** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си