.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

как да се отърва от комплексите

как да се отърва от комплексите
    ,провалят ми живота,то е един по точно

Точка 1 от правилника.
    Благодаря.
    Moderated by BABY_SEXY_GIRL

Град
    wish you were here
    Komplexite ne mogat da dojdat sami.nqkoj ti gi e nasadil-tova moje da sa roditeli,priqteli(ako takyv 4ovek moje da se nare4e takyv).S kompexite trqbva da se bori6 absolutno sama,kato ne misli6 za tqh i se zadylbo4i6 v hubavite si strani.Znam,4e edva li ti zvu4i realnoizpylnimo,no tova e edinstveniqt na4in.Uspeh
    Too late to come all shy now, you've already gone this far

Няма няква формула сам/а трябва да се справиш. Аз мога да ти дам само съвети как да го направиш :
    1во - виж дали наистина има за какво да се комплексираш или това са просто думи на някой който ти завижда.
    2ро - ако това, за което си се комплексирал/а е незначително, помни че другите не обръщат и на половина внимание колкото ти.
    3то - бъди с високо самочуствие за себе си, не казвам да се надуваш. Имам предвид изгради си такова самочуствие, което ще те пази от думите на тези които просто ти завиждат и за това те обиждат.
    4то - ако наистина има няква причина за която да си комплексирана - ми работи върху нея. Ако е нещо от тялото ти - тичай, танцувай и т.н., ако е нещо от характера ти говори с приятелите си,проявявай повече воля. Има една поговорка - те могат защото си мислят, че могат. Успех

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    ti sam si si vnushil 4e imash kompleksi i sam mojesh da se otyrvesh ot tqh!ako ti si mislish 4e si debel ili glupav nikoi ne moje da te obedi v obratnoto!prosto ti si tva koeto si i ne trqq da se pritesnqvash ot tova!

Guest
    Комплексите се получават като омагьосън кръг, почва като нещо леко, после се усилва и ти почваш да се притесняваш от себе си, това те кара да изглеждаш нерешителен и слаб и хората го забелязват това и почват да бягат от тебе, това тебе още повече те комплексира и ставаш още по странен, е тогава вече никой не иска да те погледне щото се държиш като олигофрен и направо е безнадждно вече. Лекарства няма, и няма кой да ти помогне, в тоя живот трябва със всеки проблем да се оправяш сам иначе си загубен бате.

Голям фен
    еми..нека комплексиите ти с епревърнат в амбиция..не знам дали ме разбра ...примерно не си харесваш корема праиш коремни преси имаш хубаво коремче , тъп пример ама поне дава образ на тва , дерто искам да кажа

Повече от фен
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от FlowerinesS
    примерно не си харесваш корема праиш коремни преси имаш хубаво коремче
    и почти нищо няма да се промени ...
    КОфти пример
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    abe postavqsh si go za cel i go pravish i taka!nqma perfektni hora ima takiva koito se stremqt da sa perfektni :P

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от gamercheto_
    abe postavqsh si go za cel i go pravish i taka!
    точно това исках да кажа и аз..и така като си постигнеш целта , даденият комплекс изчезва..

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    С комплексите си трябва да се бориш сама.Например ако си много чувствителна,трябва да се научиш да си сдържаш сълзите,да бъдеш силна(много е трудно-от личен опит-но ако имаш воля няма да имаш проблеми).Или пък ако си срамежлива трябва да се научиш да правиш това,което ти е на сърцето,това,което ти се иска да направиш.И така нататък...просто ти трябва воля и всичко ще си е ОК. Ако искаш да нямаш комплекси,трябва доста да се постараеш да стане така!
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Преодолей ги, няма друг начин!
    Мъжа се познава по делата!
    *
    Бъди Мъж и на думата си дръж!
    *
    Думата е равна на договор!
    *
    Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
    *
    Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
    *** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!

Всеки ден когато минаваш пред огледалото си мислиш, "Кой е тоя страшен сладур отсреща.. уау за него резбата обръщам", а после се поглеждаш и казваш "Хей, секси..". Заглеждаш се в себе си и си мислиш "Хмм, мале колко приличам на Джъстин Тимбърлейк, носът ми е същия... секси".

P.S. Хей сладък! (това си беше за мен)

Guest
    Цитирай Първоначално написано от n0mak
    Всеки ден когато минаваш пред огледалото си мислиш, "Кой е тоя страшен сладур отсреща.. уау за него резбата обръщам", а после се поглеждаш и казваш "Хей, секси..". Заглеждаш се в себе си и си мислиш "Хмм, мале колко приличам на Джъстин Тимбърлейк, носът ми е същия... секси".

P.S. Хей сладък! (това си беше за мен)
    Ахааххахахаахахх, абе шефче ше зема да развия комплекси от тебе, толко си бил сладък бате вече ме е срам от себе си .

i az imah priqtelka koqto imashte kompleksi no tq skoro osuzna che koito q haresva shte q haresva takava kakvato e s vsi4kite i nedostataci taka che mila nedei se pritesnqva ne vun6niq vid e nai vajnoto v 4oveka

Супер фен
    izbavi se ot tiah,da ne ti puka,taka ni6to ne pe4eli6,kato samo se kompleksira6.prosto se starai da ne obra6ta6 vnimanie i da se promeni6...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    Комплексите са ти насадени от извънземните Те искат да се самоубиеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си