.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76
    Град
    Italy,Venezia
    Ами имам един красив момент.Когато бившото ми гадже ми дойде на гости я заведох на една красива поляна гледахме залеза заедно и тогава за първи път се целунахме.Това беше най-щастливият миг в живота.Никога няма да го забравя.

Когато съм с момичето на мечтите си и се гушкаме в леглото по цял ден дори и да не си казваме нищо

Когато вънка валеше сняг и цялото семесйтво се събирахме на село по Коледа и ни подаряваха подаръци, а вънка се стелеше на парцали белият пухква сняг под звуците на пропукването на дървата от печката. Нямаше проблеми, всички се събирахме, ежедневито беше малко по-ненапрегнато. И чакахме по Канал 1 да "филмът" от 20:30 часа.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

2 неща ще кажа

1. Момичетата са за ден приятелите са за винаги
    2. Нима ще кажете, че имате по хубави моменти отколкото с приятелите
    За какви хубави спомени говорим когато се сетим за момиче: "цуни гуни" "напъни" ....
    А приятелите: Как сте се напили Как сте се сбили и са ви набили
    как си приказвате открито и искате съвет един от друг
    Да хойкате по жени без никоя да ви държи сметка Смешните моменти ....
    Гледам че няма Спамери във Форума е от днес има

http://www.impulse.bg/user/iv091

Супер фен
    Град
    България
    Още не съм го иживял този момент!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    hmm... lybim momentt.. emii,, moje bi ne e samo edinn..

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    Цитирай Първоначално написано от moreLi
    s mn dobri spomeni sam ostanala ot deckite mu godini, kogato igraehme pred bloka... bqh super spokoina i 6tastliva, estestveno detsko 6tastie.. ne bqh obremenena ot si4ki gadosti, koito vijdam sega..
    +1

Милиони щастливи моменти съм имала-събиранията с най-добрите приятелки,съботни вечери с преспиване в приятелка и правене на щуротий,купоните,наобмисле ните,импулсивни решения,които после ти докарват куп беди,но пък за сметка на това си си изкарал страхотно,първата целувка и всичките прекарани часове с гаджето...това са моментите,които са ме правили щастлива.Но има един,който винаги ще си спомням.Първият път,когато се качих на кон и започнах да яздя.От тогава това ми е голяма страст.

29.12.2007

There's nothing left to lose
    There's nothing left to prove
    Surrender your love
    It's all you can do, yeah

Или аз не оценявам тпва което имам или то не се е случвало , но след една случка в 6 клас аз не мога да се почъствам наистона свободна и щастлива ....
    You’re so gay and you don’t even like boys
    No you don’t even like
    No you don’t even like
    No you don’t even like… PENIS

Град
    in my world!
    те са много ето няколко:
    1 Когато спечелих 1-во място за вокално изпълнение на песента на Бон Джоуви...това го чаках от месеци толкова си мечтаех за това нещо!
    2Когато бях при сестра ми 1 мес във Варна и след това срещнах Стоян още помня тази прегръдка
    3Тази година на Халоуин беше мн яко!
    4 Всички моменти с Тонито,Рума,Биба и Мона те са просто страхотни!
    5 Не си спомням кой рожден ден беше имам го записан на видео касетка аз нищо не си спомням но когато я гледам направо се насълзявам тогава сме били цялото семейство и е било толкова хубаво...
    6 Всичките ми излизания на сцена няма такъв адреналин!
    7 Смътно си спомням едно лято била съм на 4-5 годинки беше мн хубаво лято най-хубавото ми (1999)
    8 И не на последно място естествено всички хубави мигове със семейството ми.!!!
    и има ужасно много случки които адски смешни след които мн съм си патила ама мн важно!
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Moje da se kaje 4e sa 2 i te se slu4ixa prez 2008 god. 1 be6e kogato bqx v depresiq i blagodarenie samo na 1 usmivka moje da se kaje 4e vsi4ko otmina i 2-iq e rojdeniq mi den na 28.11 kogato mi se slu4ixa tolkova ne6ta (nai interesniq mi den do sega) nezavisimo dali bqxa lo6i ili dobri az bqx s takava naglasa 4e vs mi se struva6e prekrasno

Град
    Шумен
    Най-щастливите моменти в живота ми са когато остана сама в къщи. Надувам музиката, пея, танцувам, правя си демо записи на личния ми микрофон. Изобщо, всички моменти, в които Нейно Величество Музиката участва са ми щастливи(без шумни дискотеки - колкото по-малко хора има - толково по-добре)

ем то целия ми живот е изпълнен с щастливи моменти .. но най - щастливите мисля че бяха когато бях с един мн важен за мен човек ..
    Time can't erase what you mean to me ...

Супер фен
    Много хубави моменти съм имала...
    nicolepcd

Град
    Ruse
    когато Левски влезе в групите на Шампионската лига
    Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!

Всеки момент прекаран заедно с приятеля ми е най-щастливия..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

ми може би най-прекрасен е деня в който сестра ми отиде да учи в софия, защото започнахме да се разбираме когадо си доиде за някой уикенд или ваканция.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Първата ми любов , първата ми нощ прекарана с него(не сме правили секс) иии никога няма да забравя тези моменти все още са пред очите ми!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Любимият ми момент, е когато се запознах с любовта на живота ми

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Самото начало на живота ми е един от любимите ми моменти
    Иначе съм имала много хубави моменти (:
    Суетата.Моят любим грях.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    za otminali momenti-adski mnogo sa.Vlizaneto v humanitarnata gimnaziq,momentite s priqtelite mi,s kaka,zapoznanstvoto s muja mi,purvata ni no6t zaedno,svatbata,ve4erta,v koqto razbrahme,4e sum bremenna(be6e neveroqtno 6tastliva no6t ),rajdaneto na manika, Partyto na Tiesto v Sofiq na 17.09.2008..
    -a za predstoq6ti momenti,koito 6te vlqzat v grafata lubimi:
    1.purviq "u4eben" den v qslata za malkiq
    2. 21.03.2009-TIESTO-Bucharest

Най-щастлив момент не съм имала, ама има време и за тва...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Имам доста щастливи моменти Повечето от тях са от преди години, игрите навън Ех кви лапета бяхме Яко си беше като се съберем всички...жалко, че сега не се виждаме вече
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си