- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- aRe HakeRi Vie sTe
Kak se pravi sait be hora...sys vsichkite mu ram lyskavki celuFchici i razni kartinki???
vSi4kI PyTiShTa Me3e VoDqT do0o TeB V NoShTa,vSqKa MiSyL Me3e pRoNizVa,N0 Da Q sPrA NeZnaQ KaK..
o0biChaAaMmM Te3e3e3e3e!{}
Sas akal se prai No ponqkoga i toi ne e dostata4en.Ima si specialni prorami parvo si drapni programa togava se poma4i 1-2 sedmici i neshto kato ne ti e qsno0o pitai.
Titlata Mr.Olimpiq sE Vruchva na scenata , No se Pecheli v zalata.
Абе като ти гледам въпроса скоро нема да си направиш.Първоначално написано от o0boJaVaM_Te3e
![]()
Death gotta be easy, 'cause life is hard
Пробвай: www.freedownloads.com .Има много програми,които тотално улесняват правенето на всякакви сайтчета![]()
Има много програмки за правене на сайт. Аз лично най-харесвам Macromedia Dreamweaver MX
Но също така сайт може да се направи и със Notepad. За начинаещи, които правят грешки в кодовете - Notepad++
az li4no si pravq sait v momenta s Notepad i masa zabavno a koi znae kak e s nqkoq programamislq da probvam!
Shte Te Blasna Na Zemqta I Shte Ti Razbiq Az Ustata I Shte Opraskam Posle S Taq Krav Stenata!!!
Moje Da Me Namerite v IRC: Channel- #Shut`Up`Bi7cH s nick- ^EyeLeSs^
Първоначално написано от o0boJaVaM_Te3e
Eto ti link
Мъжа се познава по делата!
*
Бъди Мъж и на думата си дръж!
*
Думата е равна на договор!
*
Мъжете правят пари, но парите не правят мъже!
*
Само Благородните и ШироСкроените хора успяват!
*** БАННАТ, НО ХИТЪР КАТО Щирлиц -е това е БОРЧЕто!
Най-лесно с Notepad или Microsoft Front Page(с т'ва просто няма начин да не се оправиш)
Има много литература по този въпрос. Аз унас имам "HTML в лесни стъпки". Много е добра. четеш, отваряш Notepad-а и действаш. С Notepad-а е бавно и скучно, но поне научаваш кодовете.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
На мене ми е много интересно с Нотепада, макар че наистина е бавно. Много яко е чувството като направиш страница на Нотепад а не на някоя друга програмка. Чувстваш се супер про писсач :P