.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

PROBLEM S PIERSINGA!

hI! Predi 3 dena si slojih obeca na ezika. Si4ko e ok ne se poduva ne me boli ne faflq i qm absolutno vsi4ko. Do tuk OK no...sega ne moga da se celuvam! Prosto ezika mi e kato shvanat i nepodvijen i prosto e adski gadno!4uvstvam se super tapo 6toto predi si4ko si mi be6e ok.
    Nqkoi da e imal shoden problem?Koga se opravq...kato ve4e ne sam s medicinskata dalga obeca 6te se opravi li?
    Orgazmat pri razli4nite hora e ojveten razli4no: bql, siv, 4eren, sin, zelen. Nqkoi hora ne ispitvat orgazam,za6toto se opivat da izmislqt ne6to "karirano"

Guest
    principno ne trqbva da se celuva6 pone 2sedmici mai be6e,za da ne se vuzpali!a ina4e spoko,trqbva da ti mine!pri vseki e razli4no!

setilisekoie
    Guest
    ei podatelq na temata)) nali ti kazah dnes che shte ti se opravi spoko ti kazvam pak samo nqkolko dena oshte iztrai(seti li se koi e, shte ti podskaja dnes me pitashe i men p sushtiq vupros):PPPPPP

hahaha Alex golqma si skica- i ti li vliza6 tuka? Ami az poneje....takova...re6ih da vidq nqma li i drgui stradalci kato mene...
    Orgazmat pri razli4nite hora e ojveten razli4no: bql, siv, 4eren, sin, zelen. Nqkoi hora ne ispitvat orgazam,za6toto se opivat da izmislqt ne6to "karirano"

Повече от фен
    Град
    Sofia
    ebasi ti si na 3ia den be bretle kfo o4akfash 4akai malko

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си