- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Moderatorski proizvol
Da,priqteli,temata mi,kudeto se pohvalih,che mi raste vtora pishka beshe bezceremonno iztrita.Mislq,che tova ne e adekvatno povedenie ot strana na moderator i shte zamolq administratora da naznachi novi moderatori.I v zakluchenie iskam da popitam moderatorkata,koqto mi iztri temata,dali shte i bude priqtno,ako zapochne da i raste vtora putka,tq napravi tema i nqkoi i q iztrie taka tendenciozno?
Точка 1 от правилника.
Благодаря.
Moderated by BABY_SEXY_GIRL
Какво разбираш ти от адекватно поведение от страна на модератор? Като за начало вземи се регни и пускай смислени теми и тогава се оплаквай от модераторите, на тях това им е работата - да следят за ПРОСТАШКИ теми, постове, за нецензурирани мнения и т.н. що просто не вземеш да прочетеш правилата на форума и тогава да се оплакваш по дяволите?! Когато станеш наясно с правилника се оплаквай на администратора, на другите модератори и т.н. И аз не одобрявам понякога модерираните постове или теми, обаче на тях това им е работата и нито ти, нито аз нито който и да било имаме право да им се сърдим! Разбра ли?![]()
Toчно така, права е! Разбра ли!![]()
da, to4no taka, neka smotanite moderatori da prestanat da mi triqt 6ibanite postove, no znaite 4e az 6e produljavam da gi puskam, pa4avri
хехе заради идиоти от сорта по принцип има модератори...
какво да е прави...това им е работата (на модераторите)
едно ще кажа на гостите идиоти : той форума е свободен,пишете си свободно...те ще ви трият свободно...
Стеснителната написа:
И бате тва 5.1 е най смешната музика на света, Ела в нас да послушаш как звучи продиджи на мойта система
Първоначално написано от Tenebrus
duhai be, prepucium maltretiran
Сякви инфантилни теми има дето си личи от 40км че тея дето ги пишат се бъзикат но не се трият... за тоя с двете п***и нз не съм я чел..А и не искам!![]()
GROAAARRR!!!! много яка група!
толкова си забавен че чак си тъп...Първоначално написано от Анонимко
както се вижда гостите идиоти сами се обаждат...
Стеснителната написа:
И бате тва 5.1 е най смешната музика на света, Ела в нас да послушаш как звучи продиджи на мойта система
човек,стига си се лигавил...
Работата на модовете е да трият точно безсмислените или нецензурирани мнения.Така че в твоя случай не са злоупотребили с правата си,нито пък са те накърнили по някакъв начин.Темата е безсмислена
ПС:Не се притеснявай за втората пишка,не вярвам на жените тва да им пречи,хем ще можеш да ощастливиш 2 по едно време!Навярно много от форума ти завиждат за тва
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Кажи го на мачокаПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Vij kvo pich,ako ti e tolkova veselo -shto prosto ne pusnesh temata si v Fun,fun i pak Fun?Tam e po-veroqtno da se zadyrji i po-veroqtno da poluchish nqkakvi maloumni otgovori,a moje i moderatorite da ne q vidqt - to tam ima takiva typotii,che shto da ne ostavqt i tvoita.
Когато почувстваш нужда да критикуваш,си спомни,че не всички хора на този свят са имали предимствата,които ти си имал.
ХАХАХ на този къде му е биберона??
Метална нежност в плътта ми се впива, без кръв, без болка, но убива!!
Синко ти си заведен в картотеката като Досие Х № 66666. Подозирам те и в извънземностkudeto se pohvalih,che mi raste vtora pishka beshe![]()